; فوت و فن عصاره قلم و راز خوشمزگی عصاره قلم خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن بلال پنیری و راز خوشمزگی بلال پنیری خوشمزه و خانگی

فوت و فن بلال پنیری و راز خوشمزگی بلال پنیری خوشمزه و خانگی

فوت و فن بلال پنیری فوت و فن بلال پنیری و راز خوشمزگی بلال پنیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با بلال …

فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن قارچ کبابی فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. طبق دیدگاه طب سنتی، …

فوت و فن کتلت روسی و راز خوشمزگی کتلت روسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت روسی و راز خوشمزگی کتلت روسی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت روسی فوت و فن کتلت روسی و راز خوشمزگی کتلت روسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کتلت روسی یکی از …

فوت و فن عصاره قلم

فوت و فن عصاره قلم و راز خوشمزگی عصاره قلم خوشمزه و خانگی

فوت و فن عصاره قلم و راز خوشمزگی عصاره قلم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

عصاره قلم، مایعی غنی و مغذی است که از جوشاندن استخوان و مغز قلم حیواناتی مانند گاو، گوسفند و مرغ در آب به دست می‌آید. این عصاره به دلیل داشتن مواد معدنی و آمینو اسیدهای مفید، از دیرباز در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت مفاصل و گوارش و همچنین افزایش انرژی و قوای بدنی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. امروزه نیز با توجه به تحقیقات علمی و تأیید خواص فراوان عصاره قلم، مصرف آن به عنوان یک مکمل غذایی طبیعی و سالم توصیه می‌شود. عصاره قلم را می‌توان به صورت مستقیم مصرف کرد و یا در تهیه انواع سوپ، آش و خورشت از آن استفاده کرد. عطر و طعم خاص عصاره قلم به غذا طعم و بوی دلپذیری می‌بخشد و ارزش غذایی آن را دو چندان می‌کند.

مواد اولیه عصاره قلم

قلم گاو یا گوسفند: ۱ کیلوگرم

آب: به مقدار لازم (تا جایی که روی قلم‌ها را بپوشاند)

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

هویج: ۱ عدد متوسط

کرفس: ۱ ساقه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه عصاره قلم

ابتدا قلم‌ها را شسته و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.

آب را به قابلمه اضافه کنید تا جایی که روی قلم‌ها را بپوشاند.

پیاز، سیر، هویج و کرفس را به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید قلم‌ها به مدت حداقل ۶ ساعت و یا تا زمانی که آب به نصف کاهش یابد، به آرامی بجوشند.

در طول پخت، کف روی عصاره را با قاشق بگیرید.

پس از پخت، عصاره را از صافی رد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن عصاره قلم

برای خوش‌عطر و طعم شدن عصاره قلم، می‌توانید از ادویه‌های معطر مانند برگ بو، فلفل دلمه‌ای و جعفری استفاده کنید.

می‌توانید قلم‌ها را قبل از پخت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید تا عصاره شما رنگ و طعم بهتری داشته باشد.

برای جدا کردن چربی عصاره قلم، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید تا چربی روی آن بسته شود و سپس چربی را به راحتی جدا کنید.

نکات تکمیلی

عصاره قلم را می‌توان به مدت چند روز در یخچال و یا چند ماه در فریزر نگهداری کرد.

می‌توانید از عصاره قلم برای تهیه انواع سوپ، آش و خورشت استفاده کنید.

چند خاصیت مهم عصاره قلم

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت مفاصل

بهبود گوارش

افزایش انرژی و قوای بدنی

کمک به سلامت پوست و مو

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.