; فوت و فن رولت بستنی و راز خوشمزگی رولت بستنی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کوفته دال عدس و راز خوشمزگی کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته دال عدس و راز خوشمزگی کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته دال عدس فوت و فن کوفته دال عدس و راز خوشمزگی کوفته دال عدس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک

فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک

فوت و فن چلو فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چلو یک نوع …

فوت و فن کتلت و راز خوشمزگی کتلت و دلیل پوک شدن کتلت

فوت و فن کتلت و راز خوشمزگی کتلت و دلیل پوک شدن کتلت

فوت و فن کتلت فوت و فن کتلت و راز خوشمزگی کتلت و دلیل پوک شدن کتلت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهتر است در روش تهیه …

فوت و فن رولت بستنی

فوت و فن رولت بستنی و راز خوشمزگی رولت بستنی خوشمزه و خانگی

فوت و فن رولت بستنی و راز خوشمزگی رولت بستنی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رولت بستنی یک دسر خوشمزه و جذاب است که به خصوص در فصل گرما طرفداران زیادی دارد. این دسر از ترکیب کیک اسفنجی نرم و لطیف با بستنی تهیه می‌شود و به شکل رول در می‌آید. رولت بستنی را می‌توان با انواع بستنی‌ها و با طعم‌های متفاوت تهیه کرد و با مواد مختلفی مانند میوه، شکلات، سس و مغزها تزیین کرد. این دسر به دلیل ظاهر زیبا و ترکیب لذیذ کیک و بستنی، انتخاب مناسبی برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. رولت بستنی به دلیل خنک بودن، می‌تواند یک دسر مناسب برای فصل تابستان و روزهای گرم سال باشد. همچنین به دلیل سهولت در تهیه و امکان استفاده از مواد مختلف در آن، می‌تواند به عنوان یک فعالیت سرگرم‌کننده و لذیذ برای کودکان و بزرگسالان در نظر گرفته شود.

مواد اولیه رولت بستنی

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱۰۰ گرم

آرد: ۱۰۰ گرم

وانیل: نصف قاشق چایخوری

بستنی: ۵۰۰ گرم (با طعم دلخواه)

خامه فرم گرفته: به مقدار لازم (برای تزیین)

میوه تازه: به مقدار لازم (برای تزیین)

شکلات چیپسی: به مقدار لازم (برای تزیین)

طرز تهیه رولت بستنی

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کف کند و حجم آن دو برابر شود.

شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت و کرم رنگی به دست آید.

آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید.

سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.

پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و روی یک پارچه تمیز برگردانید.

کاغذ روغنی را به آرامی از کیک جدا کنید.

بستنی را روی سطح کیک پهن کنید و کیک را به آرامی رول کنید.

رولت بستنی را به مدت حداقل ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.

قبل از سرو، رولت را از فریزر خارج کنید و با خامه فرم گرفته، میوه تازه و شکلات چیپسی تزیین کنید.

فوت و فن رولت بستنی

برای اینکه کیک شما به راحتی رول شود، باید بافت نرم و لطیفی داشته باشد. برای این منظور می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری ماست به مواد کیک اضافه کنید.

برای اینکه بستنی به خوبی روی کیک پهن شود، باید کمی نرم شده باشد. برای این منظور می‌توانید بستنی را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از استفاده از فریزر خارج کنید.

برای جلوگیری از آب شدن سریع بستنی، رولت را تا لحظه سرو در فریزر نگهداری کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید از انواع بستنی با طعم‌های متفاوت برای تهیه رولت استفاده کنید.

می‌توانید به جای کیک اسفنجی از بیسکویت پتی بور یا ویفر نیز استفاده کنید.

می‌توانید رولت بستنی را در قالب‌های مختلف مانند قالب لوف یا قالب گرد نیز تهیه کنید.

چند خاصیت مهم رولت بستنی

تخم مرغ حاوی پروتئین و ویتامین‌های مختلف است.

شیر (موجود در بستنی) منبع غنی کلسیم و پروتئین است.

میوه (در صورت استفاده برای تزیین) حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.