; فوت و فن شیرینی برنجی و راز خوشمزگی شیرینی برنجی و علت ترک خوردن موسوی ها
فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا سیب زمینی فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر …

فوت و فن شیرین عسل و راز خوشمزگی شیرین عسل خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرین عسل و راز خوشمزگی شیرین عسل خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرین عسل فوت و فن شیرین عسل و راز خوشمزگی شیرین عسل خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرین عسل، که با …

فوت و فن مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی

فوت و فن مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی

فوت و فن مربای سیب فوت و فن مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای سیب، یکی از محبوب‌ترین مرباها …

فوت و فن شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی خانم جمشیدیان طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست شیرینی برنجی با روغن نیمه جامد شیرینی برنجی خانگی دمای توستر برای شیرینی برنجی علت خشک شدن شیرینی برنجی شیرینی برنجی بازاری

فوت و فن شیرینی برنجی و راز خوشمزگی شیرینی برنجی و علت ترک خوردن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی برنجی، یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی بسیار لذیذ است که بافت نرم و شیرینی دلپذیری دارد و به سرعت در دهان حل می‌شود. این شیرینی، یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانان است.

شیرینی برنجی از دیرباز جزء بخش ثابتی از سفره‌های هفت‌سین در ایران بوده و همچنین در مراسم‌ها و جشن‌های بزرگ نیز کاربرد دارد. این شیرینی لذیذ نماد شهر کرمانشاه است. اگر به این شهر سفری داشته باشید، بهتر است حتماً قنادی‌های مشهور را بپیمایید و این شیرینی برنجی تازه‌چراغ را از فر بخورید. برای من، آیا سرد یا گرم باشد، فرقی نمی‌کند، شیرینی برنجی همواره یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست که در زندگی تجربه می‌کنید. پس حالا وقت آن رسیده که دست به کار شوید و با رعایت دستورالعمل اصیل کرمانشاهی، آن را برای صبحانه امروز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرنی برنجی

شکر: ۲۰۰ گرم

کره یا روغن جامد: ۲۰۰ گرم

آرد برنج: ۵۰۰ گرم

را کنار گذاشته و ۲ عدد تخم‌مرغ را هم بیرون یخچال آماده بگذارید تا به دمای محیط برسد.

تخم خرفه: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

آموزش پخت شیرینی برنجی

بعد از آماده سازی تمام مواد اولیه، شروع به ترکیب آن‌ها کنید. در ابتدا، کره و شکر را با همزنی سریع و با سرعت بالا مخلوط کنید. حداقل ۲۰ دقیقه قبل از این کار، کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. برای حفظ سلامتی و کاهش مقدار کالری، مناسب است از کره استفاده کنید و از روغن جامد پرهیز کنید.

سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید و فقط زرده را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید تا بافت شیرینی نرم و لطیفی به خود بگیرد. برای یک کیلو شیرینی برنجی، استفاده از ۲ زرده تخم‌مرغ کافی است. مواد را به مدت یک دقیقه با سرعت متوسط همزن مخلوط کنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد و سپس پودر هل را اضافه کنید. پس از پودر هل، نوبت به اضافه کردن آرد برنج می‌رسد.

قبل از آماده کردن آرد، بهتر است آن را غربال کنید. آرد غربال شده آماده ترکیب شدن با سایر مواد است و باید به ترکیب اضافه شود.

در این مرحله، از همزن جدا شده و به لیسک مراجعه کنید. ابتدا کمی گلاب به ترکیب اضافه کنید تا بافت شیرینی، که با اضافه کردن آرد برنج کمی سفت شده است، دوباره نرم شود. استفاده بیش از حد از گلاب، طعم شیرینی را تغییر می‌دهد و بافت آن را خشک می‌کند. شیرینی برنجی باید بافت نرم و بوی گلاب زیادی نداشته باشد.

با ترکیب مواد، خمیر باید لطیف و نرم شود. همانطور که قبلاً گفته شد، شیرینی برنجی هنگام قرار گرفتن در دهان آب می‌شود. این خوشمزگی در لطافت بافت شیرینی در این مرحله تأمین می‌شود. اگر بافت کرم به لطافت مورد نظر رسید، خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و زعفران دم شده را فقط به یکی از این بخش‌ها اضافه کنید.

تقسیم خمیر به دو بخش به نظر نهایی شما بستگی دارد؛ اگر می‌خواهید همه خمیر یکدست باشد، نیازی به تقسیم آن نیست. اگر می‌خواهید هم‌زمان شیرینی‌های ساده و زعفرانی را پخت کنید، در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

با استفاده از همزن، ادامه دهید و خمیر را با دست نمالید. زمانی که مواد اولیه به بافتی نرم تبدیل شدند، آن را در کیسه فریزر قرار داده و برای استراحت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تا زمان استراحت خمیر، فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص فر را آماده کنید. اگر کاغذ روغنی دارید، آن را در سینی قرار دهید. در صورتی که کاغذ روغنی ندارید، کف سینی فر را با کمی کره آب شده چرب کنید.

حالا نوبت به چیدن شیرینی‌ها در سینی می‌رسد. خمیر را از یخچال درآورده و از هر بخش آن به اندازه یک گردو، گلوله‌هایی شکل دهید و در سینی قرار دهید. وقتی تمام سینی پر شد، روی هر شیرینی مقداری تخم خرفه بپاشید و سینی را در فر قرار دهید.

زمان پخت شیرینی برنجی در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. در این مدت، درب فر را باز نکنید و پس از ۲۰ دقیقه که شیرینی‌ها طلایی رنگ شدند، نگاهی به فر بیندازید.

پیشنهاد می‌کنم در ابتدا یک شیرینی برنجی داغ را به مزه‌اش بیفزایید و لذت ببرید، سپس اجازه دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند و آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید.

تاثیر برنج با کیفیت

برای تهیه شیرینی برنجی، بهترین گزینه استفاده از برنج با کیفیت بالا و عالی است. برای این منظور، برنج سفید و طبیعی بهترین انتخاب است.

آماده سازی برنج

برای تهیه شیرینی برنجی، ابتدا برنج را به دقت شستشو دهید تا هرگونه ذرات ناخالصی از آن حذف شود. سپس برنج را با ترکیبی از شیر و آب مخلوط کنید و آن را بپزید تا برنج به‌طور کامل پخته شود.

برای افزودن عطر و طعم ویژه به برنج، می‌توانید از مواد متنوعی مانند زردچوبه، کره، شیرینی پزی، نارگیل وغیره استفاده کنید. با اضافه کردن این مواد، می‌توانید به برنج طعم و عطری خاص ببخشید.

انتخاب قالب مناسب

برای تهیه شیرینی برنجی، استفاده از یک قالب مناسب بسیار حائز اهمیت است. قالبی که برای ساخت شیرینی برنجی مناسب است، باید دارای ارتفاع مناسبی باشد تا شیرینی به‌طور یکنواخت و بهینه در آن پخته شود. با استفاده از یک قالب مناسب، شیرینی برنجی شما به‌صورت یکنواخت و بهترین شکل ممکن پخته می‌شود.

طرز تهیه شیرینی برنجی خانم جمشیدیان طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست شیرینی برنجی با روغن نیمه جامد شیرینی برنجی خانگی دمای توستر برای شیرینی برنجی علت خشک شدن شیرینی برنجی شیرینی برنجی بازاری

روش سرو شیرینی

بعد از پخت شیرینی برنجی، توصیه می‌شود آن را در قالب خود رها نکنید و پس از خنک شدن، با دقت و با استفاده از یک قاشق، آن را از قالب بیرون بیاورید تا از خراب شدن جلوگیری شود. شیرینی برنجی را می‌توان به همراه شیرینی پزی، شیرینی کشمشی، مربای توت فرنگی و سایر تنوعات مشابه، سرو کرد. با این روش می‌توانید از شیرینی برنجی خود لذت ببرید و آن را به صورت متنوع و خوشمزه سرو کنید.

روش نگهداری شیرینی برنجی

برای نگهداری شیرینی برنجی، نکات زیر را رعایت کنید:

دمای مناسب: شیرینی برنجی باید در دمای مناسب نگهداری شود. بهترین دما برای نگهداری آن، دمای اتاق است. اگر می‌خواهید شیرینی برنجی را برای مدت طولانی نگهداری کنید، می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید، اما توجه داشته باشید که در این صورت باعث خشک شدن آن می‌شود. پیشنهاد می‌شود شیرینی را در یخچال قرار داده و قبل از مصرف، به دمای اتاق برگردانید.

ظروف مناسب: برای نگهداری شیرینی برنجی از ظروف مناسب استفاده کنید. ظرفی با درب محکم و قابلیت حفظ هوا و رطوبت بهترین انتخاب است. می‌توانید از جعبه‌های هوا بند یا ظروف قابل بسته شدن بهره ببرید. همچنین می‌توانید شیرینی را در کیسه‌های نگهداری محکم قرار دهید.

جداگانه نگهداری کنید: شیرینی برنجی را در ظروف جداگانه نگهداری کنید تا از ترکیب با عطر و طعم دیگر شیرینی‌ها جلوگیری شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 31 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.