; فوت و فن شیرینی پنجره ای و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای - موسوی ها
فوت و فن آبگوشت برنج و راز خوشمزگی آبگوشت برنج خوشمزه چیست

فوت و فن آبگوشت برنج و راز خوشمزگی آبگوشت برنج خوشمزه چیست

فوت و فن آبگوشت برنج فوت و فن آبگوشت برنج و راز خوشمزگی آبگوشت برنج خوشمزه چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت پلو یا چلو دیزی، …

فوت و فن کوکوی نخود فرنگی و راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکوی نخود فرنگی و راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکوی نخود فرنگی فوت و فن کوکوی نخود فرنگی و راز خوشمزگی کوکوی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکوی …

فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاپوچینو فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یادگیری تولید کاپوچینو با کیفیت کافه در …

فوت و فن شیرینی پنجره ای

علت خراب شدن نان پنجره ای برای ترد شدن نان پنجره ای چرا شیرینی پنجره ای به قالب میچسبه شیرینی پنجره ای برای 4 نفر نان پنجره ای ساناز مینایی نان پنجره ای با نشاسته ذرت طرز تهیه شیرینی پنجره ای با پیمانه لیوان نان پنجره ای ساده

فوت و فن شیرینی پنجره ای و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی پنجره‌ای یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران است که به راحتی در سراسر کشور یافت می‌شود. این شیرینی در واقع یک نوع کیک ساده است که با اضافه کردن عسل و پودر شکر به آن، شیرین می‌شود و در پایان با استفاده از نارگیل و پسته تزیین می‌شود. با ما همراه باشید تا نکات مهم درباره شیرینی پنجره‌ای را بیان کنیم.

مواد لازم

برای تهیه این شیرینی، به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

۳ عدد تخم مرغ

دو سوم پیمانه شیر

نصف پیمانه نشاسته گل

یک سوم پیمانه گلاب

۱ پیمانه آرد سفید قنادی

یک سر چاقو وانیل

روغن و پودر قند به میزان لازم

آموزش پخت نان پنجره ای

برای تهیه شیرینی پنجره‌ای، می‌توانید با مخلوط کردن نشاسته، شیر و گلاب و همزنی آنها تا نشاسته حل شود. سپس به آرامی وانیل و آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و به‌تدریج هم بزنید. یک قالب تفلون را برداشته و بهتر است کوچک باشد تا شیرینی پنجره‌ای در آن معلق شود.

قالب نان پنجره‌ای را که قبلاً چربی آن را با روغن پوشانده‌اید، درون روغن داغ قرار دهید و شیرینی پنجره‌ای را در آن بریزید. پس از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا از روغن آبکشی کند و با پودر قند آن را تزیین کنید.

توجه داشته باشید که روغن نباید بسوزد و اگر سوخت یا کم شد، در حین کار مجدداً روغن بریزید.

برای هر شیرینی پنجره‌ای، قالب را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی آن گرم شود، سپس مواد را در قالب بریزید تا شکل شیرینی به خوبی شکل بگیرد.

وقتی شیرینی پنجره‌ای خنک شد، می‌توانید از پودر قند برای تزیین استفاده کنید.

اگر مواد غلیظ بود، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب آنها را رقیق کنید.

شیرینی‌های پخته شده را با چنگال از قالب جدا کنید و قبل از سرو آنها را از روغن اضافی خود پاک کنید.

مدت زمان آماده‌سازی حدود ۲۰ دقیقه است و مدت زمان پخت حدود نیم ساعت می‌باشد.

علت خراب شدن نان پنجره ای برای ترد شدن نان پنجره ای چرا شیرینی پنجره ای به قالب میچسبه شیرینی پنجره ای برای 4 نفر نان پنجره ای ساناز مینایی نان پنجره ای با نشاسته ذرت طرز تهیه شیرینی پنجره ای با پیمانه لیوان نان پنجره ای ساده

روش تهیه شیرینی پنجره ای با ماست

شیرینی پنجره‌ای را می‌توانید با اضافه کردن ماست نیز تهیه کنید. اما باید توجه داشت که با استفاده از ماست، بافت شیرینی نرم‌تر و مافین مانند می‌شود. در صورتی که می‌خواهید شیرینی با بافتی ترد و شکننده تر داشته باشید، حتماً از شیر استفاده کنید.

روش تهیه شیرینی پنجره ای بدون قالب

اگر بخواهید بدون استفاده از قالب شیرینی پنجره‌ای را تهیه کنید، نمی‌توانید آن را به صورت شیرینی پنجره‌ای نامگذاری کنید، زیرا قالب شکل آن را تشکیل می‌دهد. اما اگر قالبی در دسترس ندارید، می‌توانید از روشی شبیه به زولبیا استفاده کنید. به این صورت، مایه شیرینی را به صورت یک قیف مانند در روغن داغ بریزید تا سرخ شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.