; فوت و فن برنج کته و راز خوشمزگی برنج کته و نکات برنج کته - موسوی ها
فوت و فن شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خانگی

فوت و فن شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خانگی

فوت و فن شربت به لیمو فوت و فن شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت به‌لیمو از …

فوت و فن پخت نون پنجره ای و راز خوشمزگی نون پنجره ای خانگی

فوت و فن پخت نون پنجره ای و راز خوشمزگی نون پنجره ای خانگی

فوت و فن پخت نون پنجره ای فوت و فن پخت نون پنجره ای و راز خوشمزگی نون پنجره ای خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی …

فوت و فن رولت گوشت و راز خوشمزگی رولت گوشت خوشمزه خانگی

فوت و فن رولت گوشت و راز خوشمزگی رولت گوشت خوشمزه خانگی

فوت و فن رولت گوشت فوت و فن رولت گوشت و راز خوشمزگی رولت گوشت خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت گوشت یک غذای لذیذ …

فوت و فن برنج کته

فوت و فن پخت برنج کته نی نی سایت طرز تهیه برنج کته در رستوران برای برنج کته چقدر آب بریزیم سریع ترین روش پخت برنج کته طرز تهیه برنج کته مثل برنج آبکش مقدار نمک برای برنج کته برنج کته مجلسی نی نی سایت فوت و فن برنج رستورانی

فوت و فن برنج کته و راز خوشمزگی برنج کته و نکات برنج کته در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برنج کته به دلیل عدم آبکشی، ارزش غذایی بیشتری نسبت به برنج دمی آبکش شده دارد. همچنین، تهیه برنج کته نسبت به برنج آبکش شده، ساده‌تر است و با دردسرهای آبکشی برنج مواجه نیست. این حقیقت قابل انکار نیست، اما تهیه یک کته خوب، باکیفیت و خوشمزه هم تکنیک‌های خاص خود را دارد که برای به دست آوردن نتیجه بهتر و بیشتر لذت برنج کته باید رعایت شوند. از این‌رو، انتخاب بهترین نوع برنج کته و اجرای درست روش تهیه آن به مهارت و تجربه‌ی خوبی نیاز دارد تا بتوان به یک برنج کته باکیفیت و بسیار خوشمزه دست یافت.

روش آب کردن برنج برای تهیه کته

برای تهیه برنج کته، ابتدا باید روش صحیح خیساندن برنج را بیاموزید. کافی است برنج را چند بار بشویید تا لعابی بگیرد و از روی آن بچسبد. این کار باعث می‌شود برنج پس از پخت، سفید و خوشرنگ باشد و با کیفیت به دست آید.

نکته مهم این است که اگر از برنج هندی استفاده می‌کنید، باید آن را حدوداً ۲۰ دقیقه و در صورت استفاده از برنج ایرانی، ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. برنج هندی مقاومت بیشتری دارد، بنابراین از آب ولرم برای بخیساندن آن استفاده کنید و نه آب گرم تا برنج وا نرود و کیفیت آن کم نشود.

در این مرحله، نیازی به افزودن نمک به آب و برنج نیست، زیرا زمان بخیساندن برنج بسیار کوتاه است و نمک به اندازه‌ی کافی تاثیر چندانی در طعم ندارد. همچنین، برای پخت برنج از قابلمه‌ای استفاده کنید که حداقل سه برابر حجم برنج را در بر بگیرد تا برنج شما شفته نشود و با کیفیت به دست آید. با رعایت این نکات، می‌توانید برنج کته‌ای لذیذ و خوشمزه را به‌دست آورید که لذت غذایی خوبی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

روش جوشاندن برنج برای کته

در این مرحله، ابتدا برنج را در قابلمه صاف کنید و انگشت خود را روی سطح برنج قرار دهید. سپس برای برنج ایرانی، یک بند انگشت آب بالای سطح برنج و برای برنج هندی، یک و نیم بند انگشت آب باید روی سطح برنج قرار بگیرد تا برنج به اندازه‌ی کافی بخیسد.

حالا نوبت به اضافه کردن نمک و روغن است. اضافه کردن نمک در این مرحله باعث می‌شود برنج بیشتر جوش بخورد و وا نرود. بهتر است نمک را به میزان مناسبی اضافه کنید تا طعم برنج به‌درستی تنظیم شود و آن به مقدار مناسب جوش بخورد.

همچنین، با اضافه کردن روغن، دانه‌های برنج به هم نچسبند و برنج به صورت حبابک‌های جداگانه و هوا‌دار پخته شود. اما توجه داشته باشید که روغن را به میزان مناسبی اضافه کنید، زیرا اضافه کردن زیاد روغن باعث می‌شود برنج شفته شود و کیفیت آن کمتر شود. با رعایت این نکات، می‌توانید برنج کته‌ای با طعم و بافت مطلوب و خوشمزه تهیه کنید و از لذت خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

تعیین مقدار مناسب نمک و روغن

برای پخت کته، میزان نمک لازم برای هر دو پیمانه برنج، یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک معمولی است که به قابلمه اضافه می‌شود.

همچنین، مقدار روغن لازم برای هر پیمانه برنج، نصف قاشق غذاخوری روغن است که به قابلمه اضافه می‌شود.

پس از این مرحله، قابلمه را روی شعله‌ای متوسط تا کم که نسبت به قابلمه کوچک نیست و نه بسیار بزرگ، قرار داده و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را به میزانی کاهش دهید که حدود دو برابر شعله‌ای که موقع دم کردن برنج استفاده می‌کنید.

وقتی آب برنج تمام شد و حفره‌هایی در برنج ایجاد شد، برنج آماده دم‌گذاشتن است. در این مرحله، تقریباً نصف فنجان آب در کف قابلمه باقی می‌ماند.

توجه داشته باشید که هنگامی که برنج در حال جوش است، به هیچ وجه زیاد آنرا هم زنید یا اصلاً آنرا هم نزنید تا برنج شفته نشود.

اگر برنج خوب قد نکشیده بود یا مغز آن سفت بود، می‌توانید نصف فنجان آب داغ را به برنج اضافه کنید. اما به خاطر داشته باشید که مغز برنج کته به هیچ وجه خیلی نرم نباید باشد، چرا که در حین پخت وا می‌رود و برنج شفته می‌شود.

فوت و فن پخت برنج کته نی نی سایت طرز تهیه برنج کته در رستوران برای برنج کته چقدر آب بریزیم سریع ترین روش پخت برنج کته طرز تهیه برنج کته مثل برنج آبکش مقدار نمک برای برنج کته برنج کته مجلسی نی نی سایت فوت و فن برنج رستورانی

نحوه دم گذاشتن برنج کته

در این مرحله، برنج را در وسط قابلمه به صورت یک تپه مرتب کنید. سپس با استفاده از کفگیر، چند حفره در برنج ایجاد کنید تا برنج بهتر دم بکشد. سپس قابلمه را در دمکنی قرار داده و به مدت حدود بیست دقیقه بپزید تا برنج به آرامی پخته شود. اگر می‌خواهید بلافاصله آنرا در ظرف سرو کنید، این کار را با آرامش انجام دهید.

دستورالعمل برنجی که شفته می شود

هنگام جوشاندن برنج، تنها یک بند انگشت آب به قابلمه اضافه کنید. همچنین، هنگامی که برنج در حال جوشیدن است، از هرگونه هم زدن یا آب دادن به آن خودداری کنید تا بخیس نشود. بعد از شستشو، برنج را دوباره جوشانده و هنگام دم گذاشتن، حجم آب در قابلمه را به حداقل ممکن کاهش دهید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.