فوت و فن ته چین و راز خوشمزگی ته چین و نکات پخت ته چین
فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد لبو فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد لبو و کلم، …
فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر چیست
فوت و فن مرغ شکم پر فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا ساده با قارچ
فوت و فن خوراک لوبیا فوت و فن خوراک لوبیا و راز خوشمزگی خوراک لوبیا ساده با قارچ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با هدف بهبود طعم …
فوت و فن ته چین
فوت و فن ته چین و راز خوشمزگی ته چین و نکات پخت ته چین در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تهچین یکی از غذاهای ایرانی است که با ترکیبی از برنج، انواع گوشت (مرغ به طور متداول)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان تهیه میشود. به دلیل شکل و فرم زیبایی که دارد، تهچین به عنوان یکی از غذاهای رسمی و مناسب برای مهمانیها شناخته میشود. این غذا از دو بخش تشکیل شده است: ابتدا قشر کلفتی به نام “تهدیگ” که حاوی مقداری گوشت یا مرغ پخته است، درست میشود. سپس بخش دوم، چلوی سفید، روی تهدیگ ریخته میشود و هنگام سرو غذا، زیر تهدیگ قرار میگیرد یا در کنار آن قرار میگیرد و به طور واقعی مکمل آن است. قسمت چلوی سفید نیز قابل حذف است و در رستورانها، اغلب تهچین به شکل قشر تهدیگ سرو میشود، اگرچه در منزلها این روش کمتر رایج است. همراه با ما باشید و نکات پخت تهچین مرغ را بیاموزید.
فوت و فن ته چین مرغ
برای تهیه تهچین ایرانی خوشمزه و شاداب، از برنج ایرانی استفاده کنید و برای پخت مرغ، از کم پز کردن با آب و ادویههای متنوع بهره ببرید تا طعم و ارزش غذایی بهتری داشته باشد. مرغ پخته را خرد کرده و به مایه اضافه کنید. همچنین از ماست ترش چکیده استفاده کنید و با دقت مخلوط کنید تا آب جدا نشود.
ترکیبی از شکر و زرشک را با هم تفت دهید و اگر میخواهید مزه شیرینتری داشته باشد، میتوانید از پودر قند استفاده کنید. اندازه قطر تهچین را حدود ۵ تا ۷ سانتیمتر در نظر بگیرید تا هم به خوبی پخته شود و هم ظاهر زیبایی داشته باشد. از کره و روغن حیوانی برای عطردهی به تهچین استفاده کنید و در این غذا زعفران ادویهای بسیار مهم است، هرچه بیشتر از آن استفاده شود، طعم و عطر تهچین بینظیرتر میشود.
برای پخت تهچین، از فر استفاده کنید تا میزان مصرف روغن کاهش یابد. برای حفظ عطر و طعم زعفران و زرشک، از فویل آلومینیومی برای پوشاندن قابلمه و قالب استفاده کنید و این کار به طرز قابل توجهی به ملایم شدن غذا کمک میکند.
برای جلوگیری از سفت شدن تهچین و جدا شدن آن، لایه میانی (شامل مرغ و زرشک) نباید ضخیم باشد. میتوانید تهچین را با سبزیجات و سالادهای مختلف سرو کنید تا یک غذای کامل و مغذی داشته باشید. در انتخاب قابلمه، از ظروفی که غیرچسبنده هستند، مانند تفلون، استفاده کنید و زمان پخت تهچین در قابلمه حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
میتوانید تهچین را با خلال پسته، بادام و زرشک تزئین کنید. همچنین برای عطردهی به تهچین، میتوانید چند قطره گلاب را به مایه اضافه کنید و این طرز تهیه تهچین را امتحان کنید تا یک غذای خوشمزه و شگفتانگیز بسازید.
راز خوشمزگی ته چین مرغ
استفاده از فویل آلومینیومی در پخت تهچین مرغ، باعث میشود که ترکیب رنگ و طعم زعفران و زرشک بهتر به تهچین منتقل شود و نتیجهی نهایی تهچین مرغ طلایی و ملایمتر باشد.
برای تهیه تهچین مرغ، میتوانید از کره استفاده کنید که به طعم و مزه آن اضافه میشود. همچنین، مخلوط کردن زرشک با تکههای مرغ و استفاده از این مخلوط در تهچین، طعم خوشمزهای به آن میبخشد.
برای پخت تهچین مرغ، میتوانید از دو روش قابلمه روی شعله گاز و دم کن استفاده کنید. در هر صورت، تعیین زمان پخت مناسب و استفاده از فویل آلومینیوم برای پوشاندن قابلمه میتواند بهترین کمک را به تهچین ارائه دهد.
از ماست چکیده ترش نیز میتوانید برای تهیه تهچین مرغ استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که استفاده از ماست شیرین و خمیری ممکن است طعم تهچین را تحت تأثیر قرار دهد.
اضافه کردن گلاب نیز به ترکیبات تهچین مرغ میتواند به طعم و عطر آن کمک کند و یک پیشنهاد خوب برای تهیه تهچین مرغ است. با رعایت این نکات، میتوانید یک تهچین مرغ خوشمزه و متفاوت را درست کنید.
مواد لازم برای پخت ته چین مرغ
یک و نیم کیلو مرغ کامل پاک شده (۱ کیلو سینه مرغ نیز قابل استفاده است)
یک عدد پیاز متوسط
یک کیلوگرم برنج
۸۰۰ گرم ماست کیسهای ترش
۶ الی ۷ عدد زرده تخم مرغ (میزان مواد غذایی متغیر است)
یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده
۱۰۰ گرم کره
نصف پیمانه روغن مایع
صد گرم زرشک
۲ قاشق سوپخوری شکر
نمک به میزان لازم
خلال پسته به مقدار لازم
روش پخت ته چین
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک پخته کرده و در نهایت یک چهارم آب مرغ را جدا کنید. سپس آب مرغ را از صافی رد کنید و مرغ پخته سرد شده را به تکههای تقریباً یکسان تقسیم کنید.
برای پخت برنج، برنج خیس خورده و آبکشیده شده را بر روی حرارت قرار دهید و در این مرحله، آن را نیمپخت کنید یا به عبارت دیگر دونبر بردارید.
سپس، یک ظرف مناسب برای قرار دادن مواد تهچین و برنج آماده کنید. توجه داشته باشید که ظرف انتخاب شده نباید فشاری به برنج داشته باشد.
حال نوبت به مواد تهچین رسیده است. ماست را با زردهی تخم مرغ به طور کامل مخلوط کنید و سپس روغن مایع، زعفران، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس، برنج نیمپخت را به تدریج به این مواد اضافه کنید تا یک لایه بر روی مواد تهچین تشکیل شود.
قبل از قرار دادن تهچین مرغ در فر، به مدت یک ربع، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نیمی از مواد تهچین را در قالب فر ریخته و آن را یکنواخت کنید. سپس مرغها را با فاصله بر روی سطح برنج و مواد تهچین قرار دهید. سپس بقیه برنج و مواد تهچین را روی مرغها ریخته و با قاشق سطح آن را صاف کنید. در نهایت، کره باقیمانده را بصورت مذاب روی تهچین ریخته و سطح آن را با فویل پوشانید.
با چنگال، چندین سوراخ را در سطح فویل ایجاد کنید. زمان پخت تهچین حدود یک تا دو ساعت است. پس از پخت شدن، به آن حداقل یک ساعت فرصت دهید تا خنک شود. سپس زرشک، شکر و خلال پسته را تفت داده و پس از خارج کردن تهچین از قالب، با این مواد آن را تزیین کنید.
روش پخت ته چین مرغ و سیب زمینی
برای تهیه ته چین مرغ، میتوانید از دستور پخت اصلی استفاده کنید و با اضافه کردن مواد خوراکی و گیاهی دیگر به سلیقه خودتان تنوع بخشید. یک ایده این است که پس از چرب کردن ظرف و قبل از ریختن مواد ته چین در لایه ابتدای ته چین مرغ، تعدادی سیب زمینی متوسط را حلقه شده و درون ظرف قرار دهید. سپس به همان روشی که در دستور پخت اصلی آمده است، عمل کنید و ته چین مرغ خود را با مواد خوراکی دلخواه تزیین نمایید. این اضافه کردن سیب زمینی به ته چین مرغ میتواند به آن طعم و ظاهر جدیدی ببخشد. این تغییرات شما را قادر میسازد ته چین مرغی منحصر به فرد و با طعمی خاص به دست آورید.
روش پخت ته چین مرغ و بادمجان
وقتی میخواهید ته چین مرغ خود را به یک جلوه جدید تبدیل کنید، اضافه کردن بادمجان میتواند تنظیمات جذابی را به آن اضافه کند. ابتدا حدود ۵ عدد بادمجان را پوست کنده و حلقه شده به مواد معمول ته چین اضافه کنید. سپس پس از ریختن مواد ته چین در ظرف فر، یک لایه از بادمجان حلقه شده و یک طرف سرخ شده را قرار دهید و سپس مرغها را روی آنها بچینید.
شما میتوانید از روش سنتی تهیه ته چین مرغ استفاده کنید و با افزودن بادمجان، به غذای خود طعمی جدید و دلچسب ببخشید. این تغییرات شما را قادر میسازد ته چین مرغی با طعم و دیداری منحصر به فرد به دست آورید.
روش پخت ته چین مرغ زعفرانی
ته چینی که بیشتر برای مهمانیها و رویدادهای مختلف استفاده میشود، از ترکیبی از گلاب و زعفران به عنوان مواد اولیه تشکیل شده است و از بین مختلف غذاها، جایگاه ویژهای دارد. هنگام تهیه این غذا، اضافه کردن زعفران و گلاب به مواد اولیه بسیار تأثیرگذار است و به آن طعمی خوشایند و جذاب بخشیده، جلوهای خاص و متمایز به آن بخشیده است. این عطر و طعم خاص زعفران و عطر گلاب، ته چین را به یک غذای شگفتانگیز و لذیذ تبدیل میکند و مورد پسند افراد قرار میگیرد.
روش پخت ته چین در پلوپز
اکثر افراد برای طبخ ته چین مرغ و گوشت، از دستگاههای پلوپز و آرام پز بهره میبرند. همچنین، در برخی موارد، آشپزهای حرفهای بهترین ته چینها را در قابلمه روی اجاق گاز پخت میکنند. بنابراین، برای تهیه ته چین مرغ، نباید فرض شود که برای آن نیاز به فر داریم و میتوان تمام مراحل لازم برای پخت ته چین مرغ را در این روش روی اجاق گاز اجرا کرد. به همین دلیل، روشهای مختلفی برای طبخ این غذا وجود دارد و شما میتوانید با توجه به امکانات موجود در آشپزخانه خود، روش مناسب و مورد علاقه خود را برای تهیه ته چین مرغ انتخاب کنید.
روش پخت ته چین در فر
ابتدا، فر را روشن کنید و به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در همین حال، ظرف پیرکس را با روغن مایع چرب کنید تا از چسبیدن مواد به ظرف جلوگیری کنید.
سپس، مواد ته چین مرغ را به ترتیب لایهها درون ظرف پیرکس قرار دهید و آن را به صورت فشرده فشار دهید تا لایههای ته چین به هم چسبیده و آماده پخت شوند. کره را هم به عنوان قسمتهای مختلف آخرین لایه ته چین قرار دهید تا طعم خوشمزهای به آن ببخشد.
در مرحله بعد، از یک فویل نازک استفاده کنید تا ظرف پیرکس را بپوشانید و جلوی خشک شدن غذا در طول پخت را بگیرید تا آن را مرطوب و لذیذ نگه دارید. ظرف را سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و منتظر شوید تا ته چین مرغ آماده شود. پس از پخت، ظرف را از فر خارج کنید و برای چند دقیقه خنک شدن قرار دهید. سپس، ته چین را با چاشنیهای مورد علاقهتان تزیین کنید و سرو کنید. با این روش، میتوانید ته چین مرغ با طعم و رنگ جذاب و لذیذی تهیه کنید.
دانستنی های تخم مرغ ته چین
توصیه میشود در تهیه ته چین از زرده تخم مرغ استفاده کنید تا پس از پخت، ته دیگ نرم و لطیفتری بدست آورید. استفاده از تخم مرغ کامل ممکن است باعث سفت و خشک شدن ته دیگ و ته چین شود. بنابراین، توصیه میشود تعداد تخم مرغهای مورد استفاده را به حداقل ممکن محدود کنید و نه کمتر و نه بیشتر از حد توصیه شده استفاده کنید. استفاده از تخم مرغ بیش از حد میتواند باعث خشک شدن ته چین شود، در حالی که استفاده از تخم مرغ کمتر از حد توصیه شده ممکن است باعث شل شدن ته چین و احتمال وا رفتن و باز شدن مواد آن شود. با رعایت این توصیهها، ته چین مرغ شما بهترین حالت و طعم را خواهد داشت.
دانستنی های مرغ ته چین
برای افزایش طعم و لذت گوشت مرغ در لایههای ته چین، بهتر است ابتدا گوشت مرغ را با مقدار حداکثر آب مورد نیاز آن پخت کنید و در پایان به آن اجازه دهید تا آب موجود در قابلمه به طور کامل جذب شود.
همچنین، میتوانید برای افزایش طعم و عطر زهم در گوشت مرغ، جوشانده روی آب را جمع کنید و از ادویههایی مانند دارچین برای تقویت خوشمزهی آن استفاده کنید. در این مرحله، بهتر است گوشت مرغ را به همراه ادویهها و مواد تازه مثل نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا طعم بیشتری به آن ببخشید.
برای تفت دادن گوشت مرغ، میتوانید یک پیاز را به صورت ریز خرد کنید و همراه با یک قاشق غذاخوری کره، گوشت مرغ را تفت دهید. سپس گوشت مرغ را به همراه پیاز و کره به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا طعم و مزه گوشت مرغ تقویت شود. این ترفندها به ته چین مرغ شما طعمی منحصربهفرد و خوشمزهتر میبخشد.
از کجا بفهمیم ته چین اماده است
ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که پخت آن نیاز به دقت و توجه خاصی دارد. برای اینکه بفهمید ته چین شما آماده است یا نه، میتوانید از چند روش استفاده کنید. اولین و مهمترین نشانه، تغییر رنگ ته دیگ ته چین به طلایی خوشرنگ است. این تغییر رنگ نشان میدهد که برنج به خوبی پخته و ته دیگ هم به طور کامل برشته شده است. همچنین میتوانید با فرو کردن یک چنگال یا خلال دندان در ته چین، از پخت کامل برنج مطمئن شوید. اگر چنگال یا خلال دندان به راحتی در برنج فرو رفت و هنگام بیرون آوردن، تمیز بود، یعنی برنج شما به طور کامل پخته است. در نهایت، میتوانید با توجه به زمان پخت معمول ته چین (حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد) و ظاهر و بوی مطبوع آن، از آماده شدن ته چین خود اطمینان حاصل کنید.