; فوت و فن پفیلا و راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا چیست - موسوی ها
فوت و فن املت سبزیجات و راز خوشمزگی املت سبزیجات خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت سبزیجات و راز خوشمزگی املت سبزیجات خوشمزه و خانگی

فوت و فن املت سبزیجات فوت و فن املت سبزیجات و راز خوشمزگی املت سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. املت سبزیجات یک غذای …

فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نوتلا فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شکلات نوتلا به عنوان …

فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

فوت و فن تهیه برنجک فوت و فن تهیه برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنجک یک خوراکی سنتی با …

فوت و فن پفیلا

علت سفت شدن پفیلا چیکار کنم پفیلا ترد بشه خیساندن ذرت قبل از پخت نی نی سایت درست كردن پفيلا در قابلمه نی نی سایت طرز تهیه پفیلا با ذرت خیس کرده طرز تهیه پفیلای بازاری طرز تهیه پفیلا ساده چرا داخل پفیلا صابون بریزیم

فوت و فن پفیلا و راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ذرتی که با نام اصلی پاپ‌کورن شناخته می‌شود، یکی از تنقلات قدیمی و محبوب در ایالات متحده آمریکا است. شواهد نشان می‌دهد که این ذرت از دوران ۵۶۰۰ سال پیش نیز وجود داشته و توسط هربرت دیک در غار بت مکزیک کشف شده است. علاوه بر این، اثبات‌ها به وجود پاپ‌کورن در آمریکای مرکزی و جنوبی، به ویژه در کشورهای پرو، گواتمالا و مکزیک نیز اشاره می‌کنند.

از زمان‌های گذشته، سرخ‌پوستان از دانه‌های پاپ‌کورن به عنوان خوراکی و همچنین برای تزیین لباس و زیورآلات استفاده می‌کردند. اما اختراع اولین ماشین تجاری برای تولید پاپ‌کورن در سال ۱۸۶۵ توسط چارلز کرتورز در شیکاگو صورت گرفت و از آن پس، این خوراکی به یکی از محبوب‌ترین تنقلات در آمریکا تبدیل شد. این دستگاه تولید پاپ‌کورن به شکل یک ماشین سیار بود و رواج مصرف آن همزمان با رشد صنعت نمایش تئاتر رو به افزایش بود. فروشنده‌های پاپ‌کورن از ماشین‌های سیار استفاده می‌کردند و در اطراف سالن‌های تئاتر، پاپ‌کورن را تهیه و به فروش می‌رساندند.

از آن زمان تا امروز، پاپ‌کورن به عنوان یکی از محبوب‌ترین تنقلات برای تماشای فیلم‌ها در سینما یا خانه شناخته می‌شود و همچنان بسیار مورد علاقه قرار دارد.

آموزش پخت پفیلا در قابلمه

برای تهیه پاپ‌کورن در قابلمه، شما نیازی به خیس کردن ذرت ندارید. مواد لازم برای تهیه پاپ‌کورن شامل ذرت خشک، نمک، و یک کمی روغن (تقریباً یک یا دو قاشق غذاخوری برای چرب کردن قابلمه) می‌باشد.

برای تهیه پاپ‌کورن در قابلمه، بهتر است از قابلمه‌ای با سطح رویی یا قابلمه‌های ماهیتابه استفاده کنید. قابلمه‌های رویی دارای دمای بالا هستند و مناسب‌ترین گزینه برای باز شدن ذرت‌ها هستند. همچنین، قابلمه‌های ماهیتابه نیز می‌توانند برای این منظور مورد استفاده قرار گیرند. اما قابلمه‌های استیل به خوبی قابلمه‌های رویی ذرت‌ها را باز نمی‌کنند و قابلمه‌های چدن نیز برای این منظور مناسب نیستند.

برای آغاز، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن در ته قابلمه بریزید تا آن قسمت چرب شود.

ذرت‌ها را به صورت پخش‌شده در ته قابلمه قرار دهید تا به یکنواختی دما ببینند و روی هم قرار نگیرند. اگر تمایل دارید به مقدار بیشتری پاپ‌کورن، از یک قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

در این مرحله، نمک را به ذرت‌ها اضافه نکنید، زیرا نمک‌ها ممکن است به ذرت چسبیده و در ته قابلمه باقی بمانند.

حرارت گاز را به متوسط تنظیم کنید و درب قابلمه را به‌طور کامل بسته نکنید. به جای آن، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار خروجی داشته باشد و پفیلاها خیس نشوند. اگر قابلمه‌ای با دربی که مخصوص پاپ‌کورن است دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.

پس از حدود ۴ الی ۶ دقیقه، ذرت‌ها ترکیده و باز می‌شوند. در این مرحله، درب قابلمه را بردارید تا پفیلاها به بیرون پرتاب شوند.

حتماً به یاد داشته باشید که پس از ترکیدن ذرت‌ها، باید سریعاً حرارت را کم کنید تا پفیلاها نسوزند.

در نهایت، پفیلاها را در یک سینی بریزید و روی آن‌ها نمک بپاشید و لذت ببرید.

فوت و فن پخت پفیلا

هنگام پخت پاپ‌کورن، بهتر است حرارت را نه زیاد و نه کم کنید. به جای آن، چند بار قابلمه را تکان دهید تا همه ذرت‌ها به خوبی باز شوند و از نسوزیدن جلوگیری کنید.

در طول باز شدن ذرت‌ها، توصیه می‌شود درب قابلمه را باز نگه دارید، زیرا پفیلاها به بیرون پرتاب می‌شوند.

اگر پاپ‌کورنی که درست کرده‌اید به‌طور کامل باز نشد یا سفت بود، ممکن است مشکل از کیفیت ذرت باشد. در صورتی که ذرت خشکی که استفاده می‌کنید کیفیت خوبی ندارد، پفیلاها به‌طور کامل باز نخواهند شد.

برای حفظ کیفیت ذرت، همیشه آن را در پاکت یا ظرفی سربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا رطوبت آن تحت تأثیر قرار نگیرد و ذرت‌ها در هنگام تهیه پاپ‌کورن به‌خوبی و به‌صورت کامل باز شوند.

روش تهیه پفیلا فلفلی و گوجه ای

برای افزودن طعم به ذرت بو داده یا پاپ کورن، اگر از مواد خشک مانند پودر گوجه فرنگی یا فلفل استفاده می‌کنید، زمانی که ذرت‌ها باز شدند، شعله را خاموش کنید. سپس روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هستند، پودر گوجه فرنگی یا فلفل را به همراه نمک بپاشید و پفیلاها را بهم بزنید تا طعم دلخواهتان به آنها منتقل شود.

علت سفت شدن پفیلا چیکار کنم پفیلا ترد بشه خیساندن ذرت قبل از پخت نی نی سایت درست كردن پفيلا در قابلمه نی نی سایت طرز تهیه پفیلا با ذرت خیس کرده طرز تهیه پفیلای بازاری طرز تهیه پفیلا ساده چرا داخل پفیلا صابون بریزیم

روش تهیه پفیلا سرکه ای

برای تهیه پفیلا سرکه‌ای بسیار آسان، ابتدا پفیلا ساده را با استفاده از روشی که در بالا توضیح داده شد، آماده کنید. در مرحله بعد، با توجه به تعداد پفیلاهایی که دارید، روی پفیلاهایی که هنوز داغ هستند، یک قاشق سرکه اضافه کنید و آنها را بهم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی سرکه به تمام پفیلاها رسید، کافیست پاپ کورن‌های سرکه‌زده را به مدت چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها جذب شود. اگر فری ندارید، پفیلاهای سرکه‌ای را در قابلمه یا ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید، مانند قرار دادن آن روی آب کتری در حال جوشیدن. در این حالت، درب قابلمه باید باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را بهم بزنید تا رطوبت آنها از بین برود.

خواص ناگفته پفیلا

پفیلا یک میان‌وعده سالم و پرانرژی است که حاوی میزان آهن بیشتری نسبت به اسفناج و تخم‌مرغ می‌باشد. همچنین، پفیلا بدون گلوتن است و به روند استخوان‌سازی و رفع کم‌خونی در کودکان بسیار کمک می‌کند.

پفیلا و پوست آن حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مفید به نام پلی‌فنول‌ها هستند که در مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کنند. این میان‌وعده می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آسیب‌های سلولی کمک کند. همچنین، دارای فرولیک اسید است که در غذاهایی مانند برنج، جو، لوبیا و سایر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

این میان‌وعده حاوی ویتامین E است که به جلوگیری از پیری و زیبایی پوست کمک می‌کند. همچنین، پفیلا دارای مقدار زیادی پروتئین و فیبر است. به علاوه، به دلیل داشتن فیبر بالا، مصرف پفیلا به کنترل اشتهای کاذب کمک بسیار می‌کند و احساس سیری بیشتری به همراه دارد. سه فنجان پفیلا تنها ۹۳ کالری دارد، که در مقابل خوراکی‌های مشابه مانند چیپس و پفک، کم‌کالری‌تر و سالم‌تر است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.