; فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره - موسوی ها
فوت و فن لپه پلو و راز خوشمزگی لپه پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن لپه پلو و راز خوشمزگی لپه پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن لپه پلو فوت و فن لپه پلو و راز خوشمزگی لپه پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با لپه …

فوت و فن پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه

فوت و فن پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه

فوت و فن پخت ماهی سالمون فوت و فن پخت ماهی سالمون و راز خوشمزگی ماهی سالمون خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون، به دلیل …

فوت و فن پخت شیرینی بهشتی و راز خوشمزگی شیرینی بهشتی خانگی

فوت و فن پخت شیرینی بهشتی و راز خوشمزگی شیرینی بهشتی خانگی

فوت و فن پخت شیرینی بهشتی فوت و فن پخت شیرینی بهشتی و راز خوشمزگی شیرینی بهشتی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی بهشتی یا شیرینی …

فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره

فوت و فن آبگوشت خوشمزه طرز درست کردن آبگوشت مجلسی آبگوشت برای مهمانی آبگوشت لوبیا آبگوشت برای ۴ نفر آبگوشت اصیل تهرانی طرز تهیه آبگوشت تهرانی آبگوشت کوبیده

فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آشپزی ایران آبگوشت را به عنوان یکی از بهترین روش‌ها برای پخت گوشت معتبر می‌شناسد.

با کاهش زمان پخت و استفاده از حرارت کمتر، آبگوشت بهبود یافته و تجربه طعم و لذتی عالی را به ارمغان می‌آورد.

آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی در شهر قم محبوبیت دارد. در این شهر، نسخه‌های مختلفی از آبگوشت وجود دارد، از جمله آبگوشت هویج برگه و آبگوشت قنبید.

آبگوشت تنوع دیگری از غذاهای معروف قم را تشکیل می‌دهد.

میوه به یا بهی دارای گوشت خشک و ریز بوده و طعم ترش و تقریباً گازداری دارد. پس از پخت آن، طعم و بوی بسیار خوشمزه‌تری به‌دست می‌آید. این میوه حاوی ویتامین‌های آ و ب، املاح آهکی و تانن است. همچنین، این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب می‌باشد.

مواد لازم برای پخت آبگوشت به

گوشت آبگوشتی، چند پاره ۵۰۰ گرم

بِه، پوست گرفته و خرد شده ۳ عدد

پیاز، چهار قاچ شده ۱ عدد

سیب سبز، بی پوست پوشت و قاچ شده ۲ عدد

سرکه شیره نیم پیمانه

لوبیا قرمز، خیس خورده ۲ پیمانه

دارچین، پودر شده ۱ ق چ

زردچوبه ۱ ق چ

نمک و فلفل

روش پخت آبگوشت به و سرکه و شیره

برای تهیه سرکه شیره، ابتدا یک لیتر شیره انگور را در یک دیگ به جوش آورده و سپس دو پیمانه سرکه را به آن اضافه نمایید. مواد را با نسبت ۱۰ به ۱ با هم مخلوط کنید.

در حین جوشاندن، یک دسته از نعنای تازه و پاک‌شده را به دیگ اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.

فوت و فن آبگوشت خوشمزه طرز درست کردن آبگوشت مجلسی آبگوشت برای مهمانی آبگوشت لوبیا آبگوشت برای ۴ نفر آبگوشت اصیل تهرانی طرز تهیه آبگوشت تهرانی آبگوشت کوبیده

محلول را صاف کرده و آماده استفاده نمایید. در صورتی که قصد نگهداری بلندمدت سرکه شیره را ندارید، نیازی به انجام مراحل قوام‌دهی نمی‌باشد.

در یک دیگ جا دار، گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با دو لیتر آب ریخته و حرارت را افزایش دهید. هنگامی که به جوش آمد، کف گوشت را جمع کنید.

در انتهای دو ساعت پخت، سیب و برنج را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

سپس حرارت را به حداکثر برسانید تا دیگ به قلاب بیافتد. در این مرحله، درب دیگ را نیمه باز کرده و حرارت را کاهش دهید.

۱۰ دقیقه قبل از برداشت آبگوشت از دیگ، سرکه شیره را به مواد اضافه کنید.

برای تزیین، می‌توانید روی آبگوشت گرد دارچین پاشید.

در صورتی که به سرکه شیره دسترسی ندارید، می‌توانید از سکنجبین یا ترکیبی از سرکه و شکر استفاده نمایید.

خورش به با شیره انگور

خورش به با شیره انگور، یکی از خورش‌های سنتی و خوش طعم ایرانی است که با طعم ملس و شیرین خود، ذائقه‌ها را شگفت‌زده می‌کند. این خورش معمولاً با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه می‌شود و ترکیب به و شیره انگور، طعمی منحصر به فرد و دلچسب به آن می‌بخشد. به، میوه‌ای سرشار از ویتامین C و فیبر است که به بهبود گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. شیره انگور نیز منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی است که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی موثر است. خورش به با شیره انگور، به دلیل طعم شیرین و ملس خود، معمولاً با پلو سفید سرو می‌شود و می‌توان آن را با چاشنی‌هایی مانند آبلیمو و زعفران نیز تزیین کرد. این خورش مقوی و خوشمزه، گزینه مناسبی برای یک وعده غذای اصیل ایرانی است که می‌تواند سفره‌های شما را رنگین و دلچسب کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.