فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره
فوت و فن کیک سیب زمینی و راز خوشمزگی کیک سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک سیب زمینی فوت و فن کیک سیب زمینی و راز خوشمزگی کیک سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک …
فوت و فن شیرینی ساوارین و راز خوشمزگی شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی ساوارین فوت و فن شیرینی ساوارین و راز خوشمزگی شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساوارین، نوعی دسر فرانسوی …
فوت و فن کیک خرما و راز خوشمزگی کیک خرما + بهترین کیک خانگی برای نوروز
فوت و فن کیک خرما فوت و فن کیک خرما و راز خوشمزگی کیک خرما + بهترین کیک خانگی برای نوروز در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک …
فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره
فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آشپزی ایران آبگوشت را به عنوان یکی از بهترین روشها برای پخت گوشت معتبر میشناسد.
با کاهش زمان پخت و استفاده از حرارت کمتر، آبگوشت بهبود یافته و تجربه طعم و لذتی عالی را به ارمغان میآورد.
آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی در شهر قم محبوبیت دارد. در این شهر، نسخههای مختلفی از آبگوشت وجود دارد، از جمله آبگوشت هویج برگه و آبگوشت قنبید.
آبگوشت تنوع دیگری از غذاهای معروف قم را تشکیل میدهد.
میوه به یا بهی دارای گوشت خشک و ریز بوده و طعم ترش و تقریباً گازداری دارد. پس از پخت آن، طعم و بوی بسیار خوشمزهتری بهدست میآید. این میوه حاوی ویتامینهای آ و ب، املاح آهکی و تانن است. همچنین، این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب میباشد.
مواد لازم برای پخت آبگوشت به
گوشت آبگوشتی، چند پاره ۵۰۰ گرم
بِه، پوست گرفته و خرد شده ۳ عدد
پیاز، چهار قاچ شده ۱ عدد
سیب سبز، بی پوست پوشت و قاچ شده ۲ عدد
سرکه شیره نیم پیمانه
لوبیا قرمز، خیس خورده ۲ پیمانه
دارچین، پودر شده ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
نمک و فلفل
روش پخت آبگوشت به و سرکه و شیره
برای تهیه سرکه شیره، ابتدا یک لیتر شیره انگور را در یک دیگ به جوش آورده و سپس دو پیمانه سرکه را به آن اضافه نمایید. مواد را با نسبت ۱۰ به ۱ با هم مخلوط کنید.
در حین جوشاندن، یک دسته از نعنای تازه و پاکشده را به دیگ اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
محلول را صاف کرده و آماده استفاده نمایید. در صورتی که قصد نگهداری بلندمدت سرکه شیره را ندارید، نیازی به انجام مراحل قوامدهی نمیباشد.
در یک دیگ جا دار، گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با دو لیتر آب ریخته و حرارت را افزایش دهید. هنگامی که به جوش آمد، کف گوشت را جمع کنید.
در انتهای دو ساعت پخت، سیب و برنج را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
سپس حرارت را به حداکثر برسانید تا دیگ به قلاب بیافتد. در این مرحله، درب دیگ را نیمه باز کرده و حرارت را کاهش دهید.
۱۰ دقیقه قبل از برداشت آبگوشت از دیگ، سرکه شیره را به مواد اضافه کنید.
برای تزیین، میتوانید روی آبگوشت گرد دارچین پاشید.
در صورتی که به سرکه شیره دسترسی ندارید، میتوانید از سکنجبین یا ترکیبی از سرکه و شکر استفاده نمایید.