; فوت و فن آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن حلوای هویج با شیره انگور و راز خوشمزگی حلوای هویج با شیره انگور خوشمزه

فوت و فن حلوای هویج با شیره انگور و راز خوشمزگی حلوای هویج با شیره انگور خوشمزه

فوت و فن حلوای هویج با شیره انگور فوت و فن حلوای هویج با شیره انگور و راز خوشمزگی حلوای هویج با شیره انگور خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد …

فوت و فن اسنک و نکات پخت اسنک حرفه ای بیرونی

فوت و فن اسنک و نکات پخت اسنک حرفه ای بیرونی

فوت و فن اسنک فوت و فن اسنک و نکات پخت اسنک حرفه ای بیرونی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اسنک، یک غذا یا میان‌وعده بسیار خوشمزه …

فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد کرفس فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سرو انواع سالاد در …

فوت و فن آبگوشت قنبید

آبگوشت قنبید همدان شعر آبگوشت قنبید آبگوشت قنبید قم طرز تهیه آبگوشت قنبید قنبید چیست پلو قنبید قم آبگوشت خانم نجاتی خواص قنبید

فوت و فن آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که ریشه‌هایش به استان قم بازمی‌گردد. این غذا تاریخچه‌ای باستانی دارد و به همین دلیل به عنوان یکی از غذاهای ملی ایران در اسناد تاریخی ثبت شده است. اطلاعات تاریخی نشان می‌دهد که آبگوشت قنبید در دوران قاجار جزو جوانب مورد علاقه مردم بوده است. در استان قم، از نبات به عنوان یک ترکیب مهم در غذاها استفاده می‌شود و این عمل به نام “قمنبیت” شناخته می‌شود. مردم این منطقه به دلیل خاصیت شور آب قم و خصوصیت متمایز قمنبیت (کلم قمری) که به از بین بردن املاح مضر از کلیه‌ها کمک می‌کند، از کلم قمری در تهیه برخی از غذاها نظیر آبگوشت و لابه‌لای برخی از انواع پلو استفاده می‌کنند. آبگوشت قنبید یک غذای بسیار خوشمزه است و می‌توانید آن را به منظور افزایش تنوع در لیست غذایی خود جای دهید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت قنبید

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

قنبید یا همان کلم قمری درشت ۲ عدد

لوبیا سفید ۲۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

رب ۲ ق غذا خوری

گندم پوست کنده ۱۰۰ گرم

پودر لیموعمانی ۱ ق سوپ خوری

نمک، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم

روش پخت آبگوشت قنبید

برای تهیه این غذا، در ابتدا لوبیا سفید و گندم را پیش از پخت، با یکدیگر درون آب خیس می‌کنید. می‌توانید این مواد را شب قبل یا حداقل ۱۲ ساعت پیش از پخت، در آب قرار دهید. همچنین در طول این مدت، چندین بار آب آن‌ها را تعویض کرده تا نفخش کم شده و پخت‌پذیری آن‌ها افزایش یابد. پس از آماده شدن لوبیا سفید و گندم، پوست کلم قمری را جدا کرده و آن را چند برش سطحی بزنید.

سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و همراه با کمی زردچوبه در یک قابلمه بزرگ تفت می‌دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرد. سپس رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود، تفت می‌دهید. به ترتیب، گندم خیس‌شده، لوبیا سفید و گوشت را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهید. در آخرین مرحله، قاچ‌های کلم قمری را هم به مواد اضافه کرده و چند لیوان آب به‌طوری که گوشت‌ها کاملاً در آب فرو برود، به مواد اضافه می‌کنید.

آبگوشت قنبید همدان شعر آبگوشت قنبید آبگوشت قنبید قم طرز تهیه آبگوشت قنبید قنبید چیست پلو قنبید قم آبگوشت خانم نجاتی خواص قنبید

سپس حرارت را افزایش می‌دهید تا محتویات به جوش آیند. پس از آن درب قابلمه را می‌گذارید و با حرارت کم اجازه می‌دهید تا غذا به تدریج پخته شود و آبگوشت قنبیده شود. در انتها، پودر لیمو عمانی را به غذا اضافه کرده و نمک آبگوشت را به‌طوری که مورد ترجیح باشد، به آن اضافه می‌کنید. وقتی تمام مواد پخته و نرم شده‌اند و آبگوشت قنبیده شده است، غذای شما آماده است. می‌توانید آن را با سبزیجات و دوغ همراه کنید و از طعم لذیذ آبگوشت قنبیده لذت ببرید.

فوت و فن آبگوشت قنبید

برای آماده‌سازی این غذا، توصیه می‌شود از گوشت سردست گوسفندی با استخوان استفاده کنید تا با حضور استخوان‌ها، چربی و اضافات جانبی گوشت در آبگوشت قنبیده حل شود و طعم و کیفیت آن بهبود یابد.

در صورتی که در طول پخت، سطح آب کاهش یابد، بهتر است مقداری آب به آن اضافه کنید تا مواد آبگوشت قنبیده به‌طور مناسب پخته شوند.

همچنین، لیموعمانی یا پودر لیموعمانی را بهتر است پس از پخت کامل کلم و گوشت به غذا اضافه کنید، زیرا افزودن آن‌ها در مراحل ابتدایی ممکن است باعث دیرپز شدن مواد گردد.

در صورت تمایل، می‌توانید چند عدد سیب‌زمینی را با پوست به غذا اضافه کنید و آن‌ها را در ۴۰ دقیقه پایانی پخت آبگوشت قنبیده به آن اضافه نمایید.

به علاوه، اگر می‌خواهید رنگ غذا زیباتر باشد، می‌توانید از چند عدد پوره گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی‌های رنده شده استفاده کرده و آن‌ها را به غذا اضافه نمایید.

راز خوشمزگی آبگوشت قنبید

آبگوشت قنبید، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که راز خوشمزگی آن در استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت، و همچنین رعایت نکات ریز در پخت آن نهفته است. گوشت گوسفندی تازه و با استخوان، قنبید تازه و خرد شده، پیاز، نخود و لوبیا سفید از مواد اصلی این غذا هستند. راز خوشمزگی آبگوشت قنبید در پخت آرام و با حوصله آن است. گوشت باید به مدت طولانی با حرارت ملایم پخته شود تا کاملا نرم و له شود. اضافه کردن ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین نیز به طعم و عطر آبگوشت می‌افزاید. همچنین، استفاده از دنبه در آبگوشت قنبید، طعم و مزه آن را لذیذتر می‌کند. در نهایت، کوبیدن گوشت و دنبه با گوشت‌کوب، باعث می‌شود تا آبگوشت لعاب انداخته و غلیظ‌تر شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.