; فوت و فن کباب دیگی و راز خوشمزگی کباب دیگی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کوکو سبزی و راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه

فوت و فن کوکو سبزی و راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه

فوت و فن کوکو سبزی فوت و فن کوکو سبزی و راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا کوکو سبزی یک نوع …

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه …

فوت و فن شربت آبلیمو و راز خوشمزگی شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت آبلیمو و راز خوشمزگی شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت آبلیمو فوت و فن شربت آبلیمو و راز خوشمزگی شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت آبلیمو یکی از …

فوت و فن کباب دیگی

فوت و فن کباب تابه ای نی نی سایت علت جمع شدن کباب تابه ای فوت و فن کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای برای مهمان فیلم طرز تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده کباب تابه ای در فر طرز تهیه کباب دیگی ساده طرز تهیه کباب تابه ای شمالی

فوت و فن کباب دیگی و راز خوشمزگی کباب دیگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

احتمالاً افراد اندکی هستند که به کباب پخته شده در ماهیتابه، یا به اصطلاح کباب دیگی یا ماهیتابه‌ای، علاقه‌مند نباشند. این کباب، که طبق نامش در تابه و روی گاز پخته می‌شود، با استفاده از گوشت چرخ‌کرده آماده می‌گردد و طعمی بی‌نظیر دارد.

برای آماده‌سازی این غذای خوشمزه توصیه می‌شود از گوشت چرخ‌کرده گوسفندی استفاده نمایید. برای چاشنی، می‌توانید گوجه‌های کبابی، سیب‌زمینی پخته شده در تنور، فلفل دلمه‌ای، و سایر سبزیجات را به عنوان همراه غذا ارائه دهید.

مواد لازم برای آماده سازی کباب دیگی

گوشت چرخ کرده (گوشت گاو، گوسفند یا مخلوط این‌ها) نیم کیلو

پیاز ۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه مقدار خیلی کم

فلفل قرمز و پودر دارچین (اختیاری) به مقدار لازم

روش تهیه کباب دیگی

ابتدا گوشت را شسته و آن را چرخ کنید یا از گوشت چرخ‌کرده آماده استفاده کنید. پیاز را با دقت ریز رنده نموده، به گوشت اضافه کرده و آنها را کاملاً مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست به دست آید. ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز افزوده و خوب ورز دهید؛ در صورت تمایل، مقداری دارچین برای افزودن طعم بیشتر نیز می‌توانید بیفزایید.

استفاده از زردچوبه را محدود نگه دارید، چرا که استفاده اندک از آن طعمی لذت‌بخش به کباب می‌بخشد، اما زیاده‌روی در آن ممکن است طعم گوشت را تغییر دهد.

مواد کباب را پس از آماده‌سازی در تابه‌ای داغ پهن کنید و با استفاده از انگشتانتان برای جدا سازی کباب‌ها و پختن یکنواخت آنها، خطوطی روی گوشت ایجاد نمایید.

کباب‌ها را روی شعله روشن قرار دهید، حرارت را کاهش داده و اجازه دهید با درپوش آرام بپزند. پس از اینکه آب خود را رها کردند، به آنها روغن اضافه کرده و از هر دو طرف برشته کنید.

مراقب باشید کباب‌ها بیش از حد پخته نشوند تا خشک نگردند. آنها باید در حالی که هنوز آبدار هستند و با حرارت ملایم پخته شده‌اند، سرو شوند.

همزمان، گوجه‌ها را آماده کرده و پس از پخت کامل کباب‌ها، گوجه‌ها را روی آنها اضافه نمایید. کمی رب گوجه فرنگی افزوده و اجازه دهید تا رب نیز کمی سرخ شود، سپس گوجه‌های حلقه‌شده را اطراف کباب‌ها قرار دهید و در تابه را ببندید تا گوجه‌ها پخته شوند.

پس از اتمام پخت، کباب‌ها را به همراه سیب‌زمینی‌های پخته و فلفل دلمه‌ای سرخ شده سرو کرده و با ماست یا سبزی خوردن تزئین و میل نمایید.

فوت و فن کباب دیگی

استفاده از گوشتی که حداقل چربی را دارد، توصیه می‌شود.

هنگامی که پخت به اتمام رسید، چند قطره زعفران دم‌کرده را به غذا بیافزایید تا عطری دلپذیر به آن بدهد.

کباب را با سماق بپوشانید، چرا که استفاده از سماق برای کباب‌ها توصیه می‌شود، از آنجا که ترکیبات موجود در سماق به تعادل چربی‌های ناسالم گوشت کمک کرده، طعم آن را بهبود می‌بخشند و به هضم غذا یاری می‌رسانند.

افزودن پیاز خرد شده به گوشت آن را نرم‌تر می‌کند؛ استفاده از پودر پیاز توصیه می‌شود تا از وجود قطعات بزرگ پیاز در کباب که ممکن است به خوبی پخته نشوند، اجتناب شود.

مخلوط کردن دقیق گوشت و ادویه‌جات مهم است؛ برای اینکه مزه‌ها به خوبی در هم ترکیب شوند، پیشنهاد می‌شود که حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه این مواد را با هم مخلوط کنید.

اگر زمان کافی دارید، توصیه می‌شود گوشت مخلوط شده را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

پختن کباب را با حرارت ملایم انجام دهید.

اضافه کردن دارچین، طعم خاصی به کباب خواهد بخشید، پس آزمایش آن خالی از لطف نیست.

قرار دادن فلفل سبز در کنار کباب‌ها در حین پخت، موجب می‌شود که کباب عطر فلفل را به خود بگیرد و طعمی عالی پیدا کند.

برای افرادی که از خوردن گوشت قرمز خودداری می‌کنند، استفاده از گوشت مرغ چرخ‌کرده یک گزینه مناسب است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.