فوت و فن پخت گوشت گوساله و راز خوشمزگی پخت گوشت گوساله
فوت و فن خاگینه و راز خوشمزگی خاگینه و نکات پخت خاگینه
فوت و فن خاگینه فوت و فن خاگینه و راز خوشمزگی خاگینه و نکات پخت خاگینه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خاگینه، یکی از انواع خوراکیهای لذیذ …
فوت و فن ساندویچ کوفته مرغ و راز خوشمزگی ساندویچ کوفته مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن ساندویچ کوفته مرغ فوت و فن ساندویچ کوفته مرغ و راز خوشمزگی ساندویچ کوفته مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن خورش قلیه قارچ و راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش قلیه قارچ فوت و فن خورش قلیه قارچ و راز خوشمزگی خورش قلیه قارچ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت …
فوت و فن پخت گوشت گوساله
فوت و فن پخت گوشت گوساله و راز خوشمزگی پخت گوشت گوساله در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مواجه شدن با مشکل دیرپزی در برخی از انواع گوشت، یک چالش رایج برای بسیاری از خانمهای خانهدار محسوب میشود. عوامل مختلفی از جمله نوع دام، سن گوساله، و روش پخت میتوانند به عنوان دلایل دیرپزی گوشت اشاره شوند. گوشت گوساله از گاوهای نر جوانی بهدست میآید که معمولاً در بازه سنی ۶ تا ۷ ماه قرار دارند. پس از رسیدن به سن یک سالگی، گوساله به یک گاو بالغ تبدیل میشود و در نتیجه، رنگ و بافت گوشت آن تغییر میکند.
اگر علاقهمند به تهیه گوشتی لطیف و کم چرب هستید، گوشت گوساله یک انتخاب مناسب به نظر میرسد. برای پخت گوشت گوساله، ترفندهایی وجود دارد که با رعایت آنها میتوانید گوشتی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.
نکات کلی در مورد گوشت گوساله
یک تکه گوشت انتخاب کنید که بافت سالمی داشته باشد و رنگی متمایل به صورت خامهای داشته باشد. گوشت گوساله به دلیل بافت لطیف و کم چربیاش، یک انتخاب مناسب است. از طرفی، گوشت گاو رنگ قرمزتری دارد و طعم ملایمتری دارد و تردی کمتری نسبت به گوشت گوساله دارد. با دقت به تکه گوشت، میتوانید خطوط جهتدار در آن را مشاهده کنید.
برای جلوگیری از سفت شدن و بهبود طعم گوشت گوساله در طول فرآیند پخت، میتوانید آن را در جهتی که بافتهای عضلانی قرار دارند، برش دهید. همچنین، وجود مزاج سرد در گوشت گوساله را در نظر داشته باشید؛ اگر افراد طبع سرد دارند، میتوانند مصرف آن را محدود کنند یا در هنگام پخت از افزودن مصلحتهایی مانند زیره، دارچین، زنجبیل، فلفل و سیر استفاده کنند تا سردی گوشت به حداقل برسد.
کباب کردن اولین روش پخت گوشت گوساله
روش مناسبتری برای پخت گوشت راسته، ران و دنده، کباب کردن است. در این روش، ابتدا گوشت گوساله را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و در ظرفی مناسب برای فر قرار میدهید. به منظور جلوگیری از چسبیدن گوشت به ظرف، میتوانید از ورقههای آلومینیوم برای پوشش کف سینی استفاده نمایید. چربی موجود در گوشت در فرآیند پخت ذوب میشود، از این رو نیازی نیست قبل از پخت روغن به گوشت اضافه کنید.
در طول فرآیند پخت، میتوانید ادویههای مورد علاقهتان، از جمله نمک، فلفل و انواع سبزیجات عطری را قبل یا بعد از پخت به گوشت اضافه کنید. اما توصیه میشود نمک را قبل از قرار دادن گوشت در فر پاشید، زیرا این کار باعث میشود طعم گوشت بهتر و خوشایندتر شود. لازم به ذکر است که نیازی به پوشاندن ظرف یا افزودن آب به آن نیست. گوشت گوساله را در دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر پخته کنید.
پس از پخت، گوشت پخته شده را از فر خارج کرده و با فویل پوشانید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید در این حالت باقی بماند یا تا زمانی که حرارت گوشت کمی کاهش یابد، تا عملیات برش زدن آسانتر انجام شود.
شنیسل کردن دومین روش پخت گوشت گوساله
من پیشنهاد میدهم از روش تهیه گوشت شنیسل با تغییرات زیر استفاده کنید:
برای تهیه گوشت شنیسل، گوشت را به صورت افقی بریده تا به عرض مورد نظر برسد. اگر تمایل به داشتن برشهای نازکتر دارید، آنها را به ضخامت مورد نظر خرد کنید.
پیش از کوبیدن گوشت، چربیهای اضافی، به ویژه در کنارهها، را جدا کنید. این کار باعث میشود گوشت در زمان سرخ کردن بهتر و تر باقی بماند. از یک چاقوی تیز و کوچک برای این کار استفاده کنید.
تکههای گوشت را در آرد غلت کرده تا سطح آنها پوشیده شود.
سپس تکههای گوشت را در یک کاسه قرار دهید و تخم مرغها را اضافه کنید. محتویات را خوب مخلوط کنید تا گوشت به طور یکنواخت با تخم مرغها مخلوط شود.
پودر سوخاری را روی تکههای گوشت بپاشید تا سطح آنها پوشیده شود.
برای سرخ کردن گوشت، ۱۰۰ گرم کره یا ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه گرم کنید و شعله را به حالت متوسط تنظیم کنید.
تکههای گوشت را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید. اگر اندازه و ضخامت تکههای گوشت متفاوت است، آنها را به ترتیب سرخ کنید. بهطور معمول، هر طرف تکههای گوشت را به مدت ۱ تا ۱٫۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آنها طلایی و شکری شود، سرخ کنید.
توجه داشته باشید که زمان سرخ کردن ممکن است برای تکههای گوشت با ضخامتهای مختلف متفاوت باشد.
گریل کردن دومین روش پخت گوشت گوساله
مرحلههای آمادهسازی گوشت گوساله با یک روش جدید به صورت زیر است:
ابتدا، گوشت گوساله را به اندازهی مورد نظر خود به صورت افقی ببرید. سپس تکههای گوشت را با انواع طعمدهندههای دلخواهتان ترکیب کنید.
چند قطره روغن زیتون را روی تکههای گوشت بریزید و با دست آن را به طور یکنواخت روی سطح گوشت پخش کنید. همچنین، نمک و فلفل به دلخواهتان را روی گوشت بپاشید. همچنین، میتوانید از سیر خرد شده و انواع ادویهها و چاشنیهای مورد علاقهتان نیز استفاده کنید.
قبل از شروع به پخت، گریل یا باربیکیو را داغ کنید. اطمینان حاصل کنید که گوشت را روی سطح داغ نشده گریل یا باربیکیو قرار نمیدهید. اگر از منقل گازی استفاده میکنید، آن را ۱۰ دقیقه قبل از شروع پخت روشن کنید. اگر منقل زغالی دارید، زغالها را ۲۰ دقیقه قبل از شروع پخت داغ کنید.
تکههای گوشت را روی سطح گریل یا باربیکیو قرار دهید و برای قرار دادن آنها از انبر استفاده کنید. فاصله مناسبی بین تکههای گوشت را رعایت کنید تا به راحتی بتوانید آنها را برگردانید.
گوشت گوساله را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه پخت کنید. هر چند دقیقه، تکههای گوشت را با استفاده از انبر برگردانید تا به کف گریل یا باربیکیو چسبیدگی نکنند. زمان پخت این تکههای گوشت معمولاً میان ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است.
همچنین، میتوانید گوشت گوساله را در یک قابلمه با اضافه کردن روغن به مدت تقریباً ۲۰ دقیقه پخت کنید. در این حالت، ترجیحاً از نمک خودداری کنید تا از سفت شدن گوشت جلوگیری کنید.
فوت و فن گوشت گوساله
برای آمادهسازی گوشت گوساله منجمد، توصیه میشود دو ساعت قبل از پخت، گوشت را از فریزر خارج کرده و به احترام به دمای اتاق بگذارید تا به تدریج دما تعادل یابد. اگر نیاز به پخت فوری گوشت دارید، میتوانید آن را از فریزر خارج کرده و درون یک کیسه فریزری را در آب گرم قرار دهید تا به سرعت دما تعادل بیابد.
یک روش سریع برای پخت گوشت به منظور دستیابی به تردی مورد نظر در خورشتها، استفاده از تکههای کیوی است. در این روش، تکههای کیوی را روی سطح گوشت قرار داده و آنها را همراه با گوشت پخته میکنید. این روش علاوه بر افزایش تردی در گوشت، به بهبود طعم آن نیز کمک میکند. اگر از کیوی به دلیل آلرژی استفاده نمیکنید، میتوانید از مواد دیگری مانند عنب، سرکه یا آب لیمو استفاده کنید.