فوت و فن پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی
فوت و فن مربای کامکوات و راز خوشمزگی مربای کامکوات خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای کامکوات فوت و فن مربای کامکوات و راز خوشمزگی مربای کامکوات خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای کامکوات، یکی …
فوت و فن عصاره مرغ و راز خوشمزگی عصاره مرغ خوشمزه خانگی
فوت و فن عصاره مرغ فوت و فن عصاره مرغ و راز خوشمزگی عصاره مرغ خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تجربه نشان داده است …
فوت و فن کتلت و راز خوشمزگی کتلت و دلیل پوک شدن کتلت
فوت و فن کتلت فوت و فن کتلت و راز خوشمزگی کتلت و دلیل پوک شدن کتلت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهتر است در روش تهیه …
فوت و فن پخت خورشت واویشکا
فوت و فن پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورشت واویشکا، یکی از خوشمزهترین غذاهای محبوب در منطقه گیلان است که اصولاً از اصالتی روسی بهره میبرد. این غذا پس از تجاوز روسیه به ایران و ورود به نواحی شمالی کشور وارد فرهنگ ایرانی شد. واویشکا بهطور اصلی در شهرهای رشت و صومعهسرا تهیه و پخته میشود. این غذا اکثراً با گوشت چرخکرده یا جگر آماده میشود و به طور تقریبی با جغور و بغور مشابه است. میتوانید این خوراک لذیذ را به عنوان نهار یا شام با نان و برنج سرو کنید. تهیه این غذا بسیار آسان است و برحسب ترجیح شما میتوانید یک تخم مرغ شکسته را به آن افزوده و تزئین کنید.
مواد لازم برای پخت خورشت واویشکا
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
آب لیمو یا آبغوره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روش تهیه خورشت واویشکا
ابتدا سیبزمینیها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس آنها را در آب قرار دهید و منتظر بمانید تا نشاسته آنها خارج شود. گوجهفرنگیها را بشویید و خشک کنید، سپس با کمک چاقو یک برش ایجاد کرده و آنها را بلانچ کنید. ابتدا آنها را برای چند دقیقه در آب جوشانده و سپس پوستشان را جلد کنید و آنها را درون غذاساز یا میکسر بریزید و خوب پوره کنید.
پیاز را خرد کرده و نگینی شده به شکل ریز درآورید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و پیازها را اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند. سیرها را پوست گرفته و رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بیرون بیاید.
وقتی پیاز و سیر تفت خوردند، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه را هم اضافه کنید. وقتی گوشت تغییر رنگ داد، پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و درب تابه را نیمه باز بگذارید تا آب گوجه کشیده شود.
سیبزمینیهای مکعبی را از آبکش گذرانید و در روغن داغ همراه با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید تا پخته و طلایی شوند.
وقتی آب گوجه کشیده شد، نوبت به اضافه کردن چاشنی غذا میرسد. میتوانید آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید (گیلانیها این غذا را کمی ترش درست میکنند، پس میزان اضافه کردن چاشنی به سلیقه خودتان بستگی دارد). سپس واویشکا را در ظرف سرو ریخته و با سیبزمینیهای سرخ شده تزئین کنید. به دلخواه میتوانید یک تخممرغ پخته را روی واویشکا بگذارید. به این سادگی، غذای خوشمزهای آماده شده است.
فوت و فن پخت خورشت واویشکا
میتوانید به جای گوجهها، از رب گوجهفرنگی بهره گیرید.
علاوه بر این، افزودن نگینی گوجهها به این غذا میتواند طعم آن را تازهتر کند.
میتوانید از رب انار ملس نیز به مقدار کمی استفاده کنید.
اضافه کردن زعفران و گلپر به غذا، میتواند طعم خوبی به آن ببخشد.
برای بخشیدن عطر و طعم خوشبو به واویشکا، میتوانید کمی دارچین را در هنگام پخت گوشت اضافه کنید.
در برخی مناطق، از جگر سفید چرخکرده برای تهیه واویشکا استفاده میشود که شما نیز میتوانید این مواد را به غذا افزوده و بهبود طعم آن را حاصل کنید.