; فوت و فن حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی

فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی

فوت و فن گولاش فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گولاش، که به آن گویاش هم می‌گویند، …

فوت و فن سالاد ماکارونی با مرغ و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با مرغ

فوت و فن سالاد ماکارونی با مرغ و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با مرغ

فوت و فن سالاد ماکارونی با مرغ فوت و فن سالاد ماکارونی با مرغ و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با مرغ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن خورش زرشک آلو و راز خوشمزگی خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش زرشک آلو و راز خوشمزگی خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش زرشک آلو فوت و فن خورش زرشک آلو و راز خوشمزگی خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن حاجی بادام

 مضرات حاجی بادام طرز تهیه حاج بادام خانه برمیگردیم خواص حاجی بادام طرز تهیه حاجی بادام طرز تهیه حاجی بادام بدون بادام قیمت حاجی بادام آیا حاجی بادام چاق کننده است فیلم طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

فوت و فن حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از دل‌پذیرترین شیرینی‌های محبوب یزد، حلوای حاجی بادام می‌باشد. این شیرینی به خاطر طعم لذیذ و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، جایگاه ویژه‌ای در میان خانواده‌های ایرانی دارد. این شیرینی نه تنها در شهر یزد، بلکه در شهر کاشان نیز به دست ماهران شیرینی‌پز تهیه و محصول می‌شود. اما، داستان اثرگذار و با تاریخچه‌ای پرسنلی در پشت این شیرینی بسیار دیدنی است.

حاجی بادام، یک شیرینی‌پز برجسته اهل یزد بود که با تخصص خود در زمینه تهیه انواع شیرینی‌های خوشمزه شهرت یافته بود. ایشان به عنوان یک مهارت‌کار در این حرفه در جامعه ایرانی شناخته می‌شدند. در یک دوره از زندگی‌اش، حاجی بادام به حج رفت و در این مدت معمولاً شش ماهه، مقدار زیادی از شیرینی‌های خود را به همراه خود به حج برد. از جمله این شیرینی‌ها، نوع خاصی به نام “بادامی” وجود داشت که تخصص خود را در حاجی بادام به نمایش گذاشت. پس از بازگشت ایشان از سفر حج، تعدادی از بادام‌های اضافی در اختیارشان باقی ماند. هنگامی که مردم این بادام‌ها را دیدند، به آن‌ها حاجی بادام می‌گفتند و از آن زمان این شیرینی به نام “حاجی بادام” شناخته می‌شود. این شیرینی لذیذ را می‌توانید در خانه خود تهیه کنید و به عنوان همراهی خوب با چای خود میل کنید.

مواد لازم برای تهیه حاجی بادام

پودر بادام ۱۵۰ گرم

پودر قند ۳۰۰ گرم

آرد نخودچی ۷۵ گرم

آرد ۱ قاشق غذا خوری

هل ۱ ق مربا خوری

جوز ۱ ق مربا خوری

بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری

زرده تخم مرغ ۵ عدد

روش تهیه حاجی بادام

ابتدا، تخم مرغ را جدا کنید و در یک کاسه قرار دهید، سپس پودر قند، هل، و جوزهندی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۶ دقیقه با سرعت بالا همزن کنید. این مرحله باعث می‌شود زرده‌ها از حالت لختگی خارج شده و کمی حجیم‌تر شوند.

حالا نوبت به اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام می‌رسد. مطمئن شوید که آماده کردن این دو مواد را قبل از این مرحله انجام داده و آن‌ها را با هم مخلوط کرده‌اید. حالا آرد نخودچی و پودر بادام را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر جامد و منسجم بسازید. اگر بادام‌ها را در غذاساز یا آسیاب پودر کرده‌اید، این مرحله را با دقت انجام دهید تا خمیر حاجی بادام مناسبی بسازید.

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی چرب کنید تا شیرینی‌ها پس از سرد شدن به آن نچسبند. حالا مواد شیرینی را در قیف ریخته و با ماسور ساده شکل بزنید یا از حاجی بادامی‌های آماده شده استفاده کرده و با دست آن‌ها را فرم دهید، سپس سینی فر را در فر قرار داده و شیرینی حاجی بادام را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. وقتی شیرینی‌ها از فر خارج می‌شوند و از داغی آن‌ها افتاده، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و به راحتی از شیرینی حاجی بادام لذت ببرید.

فوت و فن تهیه حاجی بادام

اگر خواستید زعفران اضافه کنید، حتماً باید آن را در مرحله ابتدایی با دیگر مواد مخلوط کنید.

اگر تمایل به اضافه کردن زنجبیل دارید، می‌توانید به دلخواه آن را هم به مخلوط اضافه کنید.

برای دستیابی به نتیجه‌ای بهتر، حتماً مواد را با ترازو وزن کنید.

الزاماً پودر قند و پودر بادام را الک کنید، زیرا این کار به نرمی و لطافت شیرینی‌ها افزوده و تأثیر مثبتی دارد.

استفاده از بادام درختی تازه و با کیفیت، کیفیت حاجی بادام را بهبود می‌بخشد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.