; فوت و فن پخت شیرینی گردویی و راز خوشمزگی شیرینی گردویی خانگی - موسوی ها
فوت و فن شنیسل مرغ و راز خوشمزگی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل مرغ و راز خوشمزگی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل مرغ فوت و فن شنیسل مرغ و راز خوشمزگی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای دوستداران غذاهای سرخ‌کرده، …

فوت و فن خورشت هلو و راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورش هلو

فوت و فن خورشت هلو و راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورش هلو

فوت و فن خورشت هلو فوت و فن خورشت هلو و راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورش هلو در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت هلو …

فوت و فن کتلت بوقلمون و راز خوشمزگی کتلت بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت بوقلمون و راز خوشمزگی کتلت بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن کتلت بوقلمون فوت و فن کتلت بوقلمون و راز خوشمزگی کتلت بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کتلت …

فوت و فن پخت شیرینی گردویی

فوت و فن شیرینی گردویی طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با سفیده طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل شیرینی پفکی گردویی نی نی سایت علت پف نکردن شیرینی پفکی گردویی طرز تهیه شیرینی گردویی ترک دار طرز تهیه شیرینی گردویی بازاری شیرینی گردویی آسان

فوت و فن پخت شیرینی گردویی و راز خوشمزگی شیرینی گردویی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی گردویی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌ها در فرهنگ ایران است. نام این شیرینی از ترکیب غنی گردو در آن مشتق شده و اغلب به همراه چای یا قهوه سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه این شیرینی گردویی در این دستور برای چهار نفر ذکر شده، اما شما می‌توانید میزان مواد را بر اساس تعداد مورد نیاز تغییر دهید. در برخی نسخه‌ها از این شیرینی از سفیده تخم مرغ استفاده می‌شود، اما این دستور به عنوان یک نسخه بازاری و سنتی برای تهیه شیرینی گردویی معرفی شده است. برای بهترین نتیجه در تهیه این شیرینی، استفاده از فر داغ توصیه می‌شود.

برای تجربه طعم و مزه اصیل بازار، می‌توانید مواد معدنی گردو را نیز به دستور اضافه کنید. از کیک اسفنجی یا کیک شیفون برای تهیه شیرینی استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی

کیک اسفنجی ۱۲۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم

مغز گردو ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۵۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

پودر دارچین ۱/۴ ق چای خوری

بیکینگ پودر ۱/۴ ق چای خوری

سرکه سفید یا انگور ۱ ق سوپ خوری

روش تهیه شیرینی گردویی

برای تهیه شیرینی گردویی، ابتدا کیک اسفنجی را آماده کنید. اگر کیک شما ساده است، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. سپس کیک را خرد کرده و با گردو و نصف سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. این مواد را سه بار از چرخ گوشت رد کنید یا از غذاساز استفاده کنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس مابقی سفیده، روغن مایع، دارچین، و وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

تمام مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید. شروع به داغ زدن کنید تا به مواد انگشت بزنید و بتوانید آنها را چند ثانیه نگه دارید. اما مواد نباید در حد زیاد داغ شوند تا سفیده به مرحله پخت برسد. در آخر سرکه را اضافه کرده و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن مواد، بیکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. کف سینی را با کاغذ روغنی پوشانید و کمی چرب کنید. سپس مواد شیرینی گردویی را در سینی بدون ماسوره بریزید و با فاصله‌های مناسب از هم مواد را داخل سینی بزنید. اندازه شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آنها را بزرگ یا کوچک پایپ کنید. سپس با انگشت‌های چرب شده برآمدگی روی شیرینی را بگیرید.

روی شیرینی‌ها پودر قند الک کنید و به دلخواه پودر پسته را روی آنها بپاشید. سینی را در فر قرار دهید و دما را از ۲۰۰ به ۱۷۵ درجه کاهش دهید و به مدت ۱۴ دقیقه بپزید تا شیرینی‌ها پخته شوند و زیر آنها کمی طلایی شود. سپس اجازه دهید بمانند و داخل فر با در باز به مدت ۸ دقیقه دیگر سر بزنند و سپس آنها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

فوت و فن پخت شیرینی گردویی

برای نگهداری شیرینی گردویی، در ظرف قرار دادن آن یک تکه نان قرار دهید. این اقدام مانع از خشک شدن شیرینی خواهد شد.

این مقدار مواد حدوداً برای تهیه ۲۰ تا ۲۵ عدد شیرینی گردویی متوسط کافی است.

در هیچ صورتی مواد را جایگزین نکنید و تعداد آنها را تغییر ندهید.

از سینی فر به عنوان ظرف پخت برای شیرینی‌ها استفاده نکنید، زیرا باعث می‌شود زیرین شیرینی‌ها تیره شود.

این شیرینی را می‌توانید بدون استفاده از فر تهیه کنید، اما در این صورت ترکدار نخواهد بود.

اهمیت داغ بودن فر برای ترک‌خوردن به طور ویژه بایستی رعایت شود.

اگر موقع ریختن مواد در سینی آنها خیلی شل بود، می‌توانید کمی خرده کیک یا آرد برنج اضافه کنید، و اگر مواد خیلی سفت بود و از قیف خارج نشد، می‌توانید کمی سفیده اضافه کنید.

شیرینی را بلافاصله از فر خارج نکنید، زیرا پف مواد گرفته و به آن شوک وارد می‌شود.

این دستور برای ۱۵ نفر تهیه شده است. در صورت نیاز به مقدار بیشتر، مواد را با دقت چند برابر کنید.

می‌توانید نصفی از گردوها را پودر کنید و نصف دیگر را خرد کنید تا مغز گردو زیر دندان‌ها حس شود.

اگر تمایلی به وجود طعم دارچین ندارید، می‌توانید وانیل را جایگزین کنید، اما اصالت این شیرینی با پودر دارچین است.

برای پخت شیرینی، از سینی مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید. سینی فر قابلیت پخت شیرینی را ندارد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.