; فوت و فن پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن لیمو خشک و راز خوشمزگی لیمو خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن لیمو خشک و راز خوشمزگی لیمو خشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن لیمو خشک فوت و فن لیمو خشک و راز خوشمزگی لیمو خشک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با لیمو …

فوت و فن نان شلشلو و راز خوشمزگی نان شلشلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان شلشلو و راز خوشمزگی نان شلشلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان شلشلو فوت و فن نان شلشلو و راز خوشمزگی نان شلشلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نان …

فوت و فن آش شیرازی و راز خوشمزگی آش شیرازی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش شیرازی و راز خوشمزگی آش شیرازی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش شیرازی فوت و فن آش شیرازی و راز خوشمزگی آش شیرازی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن پخت سوهان عسلی

ترد شدن سوهان قم علت شل شدن سوهان کنجدی طرز تهیه سوهان عسلی نرم طرز تهیه سوهان عسلی به خانه برمیگردیم چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد سوهان عسلی رزا منتظمی طرز تهیه سوهان عسلی اصفهان طرز تهیه سوهان عسلی بدون شکر

فوت و فن پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سوهان عسلی یکی از انواع سوهان است که به شهر قم اصالت دارد. تاریخچه این نوع شیرینی‌ها به دوران قاجار بازمی‌گردد. در آن زمان، این نوع حلوا با نام “حلوای جدید” شناخته می‌شد و به عنوان هدیه به شاه اهدا می‌شد. بعدها به نام “سوهان” شناخته شد. سوهان عسلی به ویژه در ایران بسیار محبوب است و می‌توانید آن را در مراسم شب‌نشینی‌ها و جشن یلدا تهیه کنید. روش تهیه سوهان عسلی بسیار ساده است، اما برای به دست آوردن نتایج خوب، حتماً باید مواد را با دقت اندازه‌گیری کنید. این شیرینی به دلیل داشتن بادام و عسل، غنی‌کننده و مغذی است، اما افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف آن احتیاط کنند. سوهان عسلی باید ترد و خوشمزه باشد و نباید به دندان چسباند.

سوهان عسلی از جمله خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی محسوب می‌شود. تهیه این دسر ترد و خوشمزه در خانه بسیار آسان است و جزء شیرینی‌های سنتی اصفهان محسوب می‌شود. در اینجا می‌توانید روش تهیه سوهان عسلی ترد و خوشمزه به همراه ترفندهای مفید را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی

خلال بادام ۱ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

آب ۲ ق غذا خوری

روغن ۴ ق غذا خوری (بهتر است از روغن نیمه جامد استفاده کنید)

عسل ۲ ق غذا خوری

زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری

روش تهیه سوهان عسلی

مراحل تهیه سوهان عسلی به این صورت است:

شکر، روغن، آب، و عسل را در یک قابلمه قرار دهید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر شروع به ذوب شدن کند. این مرحله بسیار حساس و مهم است، زیرا شکر پس از ذوب شدن، شروع به تغییر رنگ به طلایی می‌کند.

وقتی شکر به رنگ طلایی تبدیل شد، حرارت را کم کنید و بادام‌ها را اضافه کنید و سریعاً مواد را با هم مخلوط کنید تا بادام‌ها با مواد ترکیب شوند.

سپس زعفران را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و باید با سرعت بالا مواد را هم بزنید تا بادام‌ها نیز به رنگ طلایی درآیند. حتماً به حرارت دقت کنید و آن را کم کنید، در غیر این صورت شکر به سرعت ممکن است سوزیده و سوهان تلخ شود.

در حین مخلوط کردن مواد، یک لیوان پر از آب و یخ در دستانتان قرار دهید. گاهی اوقات با یک قاشق کمی از مواد را برداشته و در آب و یخ بریزید. وقتی مواد به سرعت سفت و ترد می‌شوند و شکننده می‌شوند، به این معنی است که سوهان آماده است. این مرحله بسیار مهم است، بنابراین از دست دادن زمان مهم نیست.

سپس بلافاصله بعد از تست با یخ، مواد را به سینی فلزی انتقال دهید. در صورتی که مواد زودتر از این وضعیت به سینی انتقال یابند، ممکن است سوهان‌ها به یکدیگر چسبیده و خراب شوند.

بعد از سرد شدن، مواد را از روی سینی فلزی جدا کنید و آن را با چای میل کنید.

فوت و فن پخت سوهان عسلی

روش تهیه سوهان عسلی با گردو، سوهان عسلی با کنجد و سوهان عسلی با مغز تخمه و سایر مواد آجیل تقریباً یکسان است.

برای تهیه سوهان عسلی با گردو، مراحل به این صورت است: گردوها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم، مهم برای سفت شدن سوهان عسلی، تعلل در اقدامات شماست. پس از اینکه سوهان عسلی از حرارت برداشته شد، باید به سرعت آن‌ها را با یک قاشق داغ داغ در سینی بریزید.

اگر سوهان عسلی قبل از وریختن در سینی به طور کامل سفت نشده باشد، می‌توانید آن را کمی بیشتر روی حرارت گرم کنید. اما مواظب باشید مغزها نسوزند زیرا در این صورت ممکن است تلخ شوند. طلایی شدن آن‌ها کافی است. از سوی دیگر، اگر تغییر رنگی ندهند و از حرارت برداشته شوند، سوهان‌ها چسبناک خواهند شد.

سینی فلزی باید صاف و بدون فرورفتگی باشد و نیازی به چرب کردن آن نیست.

در صورت تمایل به داشتن سوهان عسلی با طعم زعفران، می‌توانید یک قاشق مرباخوری زعفران دم‌کرده غلیظ را اضافه کنید.

شیرینی سوهان عسلی خانگی را در ظرفی دربسته و در مکان خشک و خنک نگهداری کنید.

میزان کالری در هر عدد سوهان عسلی به طور متوسط ۶۰ کالری است.

اگر تعداد زیادی از سوهان عسلی تهیه می‌شود، ممکن است به یکدیگر چسبیده و خراب شوند. بنابراین بهتر است تعداد مواد را زیاد نکنید.

سعی کنید مواد را از حد ضروری بیشتر نکنید زیرا ممکن است زمان کافی برای پخت و پهن کردن آن‌ها وجود نداشته باشد.

این دستور تقریباً ۴۰۰ گرم سوهان عسلی تولید می‌کند.

می‌توانید به جای بادام، از بادام زمینی یا کنجد هم استفاده کنید.

برای نگهداری سوهان عسلی، آن را در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.