; فوت و فن تهیه مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن حلوا کدو حلوایی و راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا کدو حلوایی و راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا کدو حلوایی فوت و فن حلوا کدو حلوایی و راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای …

فوت و فن کباب تابه ای مغزدار و راز خوشمزگی کباب تابه ای مغزدار خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب تابه ای مغزدار و راز خوشمزگی کباب تابه ای مغزدار خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب تابه ای مغزدار فوت و فن کباب تابه ای مغزدار و راز خوشمزگی کباب تابه ای مغزدار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن خورشت آلو اسفناج و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج

فوت و فن خورشت آلو اسفناج و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج

فوت و فن خورشت آلو اسفناج فوت و فن خورشت آلو اسفناج و راز خوشمزگی خورشت آلو اسفناج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت آلو اسفناج یکی …

فوت و فن تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربا گیلاس با ماندگاری بالا طرز تهیه مربای گیلاس و شربت فیلم طرز تهیه مربای گیلاس مربای گیلاس خانم گلاور مربای گیلاس نی نی سایت مربای گیلاس مجلسی مربای گیلاس قرمز طرز تهیه مربای گیلاس زرد

فوت و فن تهیه مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای گیلاس یکی از لذت‌بخش‌ترین مرباها در جهان است که همزمان با فصل رسیدن گیلاس در تابستان تهیه می‌شود و دارای مزه‌ای منحصر به فرد است. این مربا به دلیل مزایای فراوانی که دارد، از جمله خواص خون‌سازی و رفع کم‌خونی، کاهش درد میگرن، جوان‌سازی پوست و کمک به بهبود حافظه، توجه زیادی جلب کرده است. تهیه این مربا نیز مانند دیگر مرباها بسیار ساده است. شما می‌توانید از گیلاس قرمز یا صورتی برای تهیه این مربا استفاده کرده و میزان افزودن شکر را بر اساس میزان شیرینی مورد نظر برای گیلاس تنظیم کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

گیلاس ۲ کیلوگرم

شکر ۲ کیلوگرم

آب ۱.۵ پیمانه

جوهر لیمو نوک ق چای خوری

آموزش پخت مربای گیلاس

برای شروع، گیلاس‌ها را به دقت بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند. سپس با استفاده از سیخ چوبی، نی، یا وسایل دیگر، هسته‌های گیلاس‌ها را با دقت جدا کنید. گیلاس‌های پاک‌شده را در یک قابلمه قرار دهید و نصف مقدار شکر را اضافه کنید، سپس قابلمه را برای مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بدهند.

پس از گذشت این مدت، گیلاس‌ها را به یک قابلمه جدید منتقل کنید و مقدار باقی‌مانده شکر و آب را اضافه کنید، سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس به طور مکرر کف قابلمه را بزنید تا به نتیجه نهایی برسید و مربای شفاف و خوشرنگ داشته باشید.

در انتها، زمانی که مربا به غلظت مطلوب رسید، جوهر لیمو را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید. برای تست غلظت مربا، یک نعلبکی را از قبل در یخچال خنک کنید، سپس یک قاشق مربا داخل آن بریزید؛ اگر سرریز نشد، یعنی به قوام مورد نظر رسیده است. سپس مربا را به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط نگه دارید و سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خالی از هر چربی ریخته و در یخچال نگهدارید.

فوت و فن تهیه مربای گیلاس

اگر تمایل دارید مربا درون شیره‌ای غوطه ور شود، مقدار آب را افزایش دهید و اگر ترجیح می‌دهید مربا خشک‌تر باشد، آب را حذف کنید.

اضافه کردن جوهر لیمو به مربا می‌تواند از کپک‌زدن آن جلوگیری کند.

برای جلوگیری از کپک‌زدن، حتماً مقدار شکر و گیلاس را مساوی نگه دارید تا مربا به غلظت مطلوب برسد، سپس از روی حرارت بردارید.

هیچ‌گاه مربا را گرم وارد شیشه نکنید و منتظر باشید تا به خنکای کامل برسد.

در زمان پخت، هیچ‌گاه درب قابلمه را ببندید.

به دلخواه، می‌توانید کمی هل یا وانیل به مربای گیلاس اضافه کنید.

برای افزایش عطر، ممکن است مقداری گلاب هم اضافه شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.