; فوت و فن ترشی یونانی و راز خوشمزگی ترشی یونانی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن باقالی پلو و ادویه مخصوص باقالی پلو با مرغ

فوت و فن باقالی پلو و ادویه مخصوص باقالی پلو با مرغ

فوت و فن باقالی پلو فوت و فن باقالی پلو و ادویه مخصوص باقالی پلو با مرغ و راز خوشمزگی باقالی پلو در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن پیتزا مخصوص و راز خوشمزگی پیتزا مخصوص چیست

فوت و فن پیتزا مخصوص و راز خوشمزگی پیتزا مخصوص چیست

فوت و فن پیتزا مخصوص فوت و فن پیتزا مخصوص و راز خوشمزگی پیتزا مخصوص چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انتخاب‌ها برای شما به سلیقه شخصی …

فوت و فن جوجه کباب لاری و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب لاری و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب لاری فوت و فن جوجه کباب لاری و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه …

فوت و فن ترشی یونانی

ترشی یونانی با رب گوجه ترشی یونانی نی نی سایت ترشی یونانی عمه لیلا ترشی یونانی به خانه برمیگردیم طرز تهیه ترشی ایتالیایی طرز تهیه ترشی یونانی قیمت ترشی یونانی دستور ترشی فرانسوی

فوت و فن ترشی یونانی و راز خوشمزگی ترشی یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی یونانی، که به آن ترشی مدیترانه‌ای هم می‌گویند، نوعی ترشی خوشمزه و رنگارنگ است که با ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. مواد اصلی این ترشی شامل زیتون، هویج، فلفل دلمه‌ای، قارچ، موسیر، سیر، فلفل تند و ذرت است. البته می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از سبزیجات دیگر مثل گل کلم، کرفس یا کدو حلوایی هم استفاده کنید.

ترشی یونانی را به روش‌های مختلفی می‌توان تهیه کرد. در یک روش رایج، سبزیجات را به صورت جداگانه نیم‌پز می‌کنند و سپس با هم مخلوط می‌کنند. سپس مخلوط سبزیجات را در محلول سرکه و آب و نمک و روغن زیتون می‌ریزند و به مدت چند روز در یخچال قرار می‌دهند تا ترشی جا بیفتد.

ترشی یونانی طعمی ترش و شور دارد و می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا همراه با غذا سرو شود. این ترشی منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و برای سلامتی فواید زیادی دارد.

فوت و فن ترشی یونانی

از سبزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید.

سبزیجات را به اندازه‌های یکسان خرد کنید تا به طور یکنواخت بپزند.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ترشی شما تند باشد، می‌توانید از فلفل تند بیشتری استفاده کنید.

ترشی یونانی را در ظرف شیشه‌ای استریل شده نگهداری کنید.

ترشی یونانی را می‌توان تا چند ماه در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه

۳ پیمانه گل کلم

۱ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی

۲ پیمانه قارچ ریز شده

½ پیمانه موسیر

½ پیمانه سیر

½ پیمانه فلفل تند خرد شده

۱ پیمانه هویج

۱ پیمانه ذرت های کوچک حلقه شده

۱ پیمانه سرکه

۱ پیمانه روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه ترشی یونانی

زیتون ها را بشویید و در یک صافی بریزید تا آبشان گرفته شود.

گل کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید. سپس آبکش کرده و بگذارید تا خشک شود.

فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی خرد کنید.

قارچ ها را اسلایس کنید.

موسیر، سیر و فلفل تند را ریز خرد کنید.

هویج ها را به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید.

ذرت ها را آبکش کنید.

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

سبزیجات آماده شده (به جز زیتون ها) را به مخلوط سرکه و روغن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.

از روی حرارت برداشته و زیتون ها را اضافه کنید.

ترشی را در شیشه های استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.

شیشه ها را به مدت ۱ تا ۲ هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.