فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی
فوت و فن پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه
فوت و فن پاناکوتا شکلاتی فوت و فن پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پاناکوتا، یک دسر ایتالیایی خوشمزه و …
فوت و فن آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه با ادویه عالی
فوت و فن آبگوشت سیب فوت و فن آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه با ادویه عالی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر به دنبال …
فوت و فن تاس کباب و فوت کوزه گری و راز خوشمزگی تاس کباب
فوت و فن تاس کباب فوت و فن تاس کباب و فوت کوزه گری و راز خوشمزگی تاس کباب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انتخاب گوشت تازه …
فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی
فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت به و گردو، یکی از غذاهای محلی شهر اراک است که با روشی بسیار ساده تهیه میشود. این غذا عمدتاً در وعده ناهار مصرف میشود و با ترکیب موادی مانند گوشت، لوبیا، گردو و به، ارزش غذایی زیادی دارد. روش تهیه این آبگوشت به و گردو مشابه با آمادهسازی آبگوشت ساده است. در این مقاله، ما مراحل تهیه این غذا را به تفصیل شرح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت به و گردو
پیاز: ۱ عدد
به: ۱ عدد
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ لیوان دستهدار
مغز گردوی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی: به مقدار لازم
آموزش پخت آبگوشت به و گردو اراکی
در ابتدا برای تهیه آبگوشت به و گردو، لوبیای سفید را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیسانده و به خوبی بخیزید. پس از گذشت این مدت، پیاز را خرد کرده و همراه با لوبیا و گوشت آبگوشتی را در قابلمه با کمی آب قرار دهید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مواد اجازه دهید کاملاً پخته شوند. زمان لازم برای پخت گوشت و حبوبات تقریباً ۲/۵ ساعت میباشد.
در مرحله بعدی از روش تهیه آبگوشت به و گردو، پس از پخت مواد، زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی و پودر گردو را به قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس در مرحله سوم این طریق، محتویات قابلمه را برای ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. در این مرحله به خرد کردن پیاز بپردازید و آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
کمی نمک را همراه با به به مواد اضافه نمایید و قابلمه را برای یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از گذشت این مدت، تمام مواد داخل قابلمه بهطور کامل پخته میشوند و آماده سرو شدن آبگوشت به و گردو میباشد.
خواص آبگوشت به و گردو چیست ؟
آبگوشت لذیذ به و گردو، که مراحل تهیهاش توضیح داده شد، به دلیل وجود گوشت قرمز، از خواص مفید فراوانی برخوردار است. گردو، به عنوان منبع غنی از ویتامینها و مواد معدنی، سبب تقویت سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. مقدار مس موجود در گردو نیز به بهبود عملکرد قلب کمک میکند.
علاوه بر این، اسید فولیک موجود در گردو میتواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن کمک نماید. فسفر، ویتامین B۶ و منگنز که در این ماده غذایی حاضر هستند، میتوانند در جلوگیری از بروز سرطان و تقویت استخوانها تاثیر داشته و استقامت بدن را افزایش دهند.