; فوت و فن پخت آش امام حسین و راز خوشمزگی آش امام حسین خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن سس مایونز و راز خوشمزگی سس مایونز خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس مایونز و راز خوشمزگی سس مایونز خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس مایونز فوت و فن سس مایونز و راز خوشمزگی سس مایونز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس مایونز نوعی سس …

فوت و فن خورش فسنجان و راز خوشمزگی خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش فسنجان و راز خوشمزگی خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش فسنجان فوت و فن خورش فسنجان و راز خوشمزگی خورش فسنجان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فسنجان، خورشت معروفی از …

فوت و فن آش کدو سبز و راز خوشمزگی آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش کدو سبز و راز خوشمزگی آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش کدو سبز فوت و فن آش کدو سبز و راز خوشمزگی آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن پخت آش امام حسین

آش گندم ساده آش حسین میبد طرز تهیه آش گندم نذری طرز تهیه آش گندم کرمانشاهی آش گندم مشهدی طرز تهیه آش گندم با گوشت آش گندم با گوشت بدون سبزی آش یزدی اصیل

فوت و فن پخت آش امام حسین و راز خوشمزگی آش امام حسین خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار لذیذ استان یزد است که به طعم و مزه‌ی فوق‌العاده‌ای شناخته می‌شود، و به طور ذائقی به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیک است. این آش اغلب در ماه‌های محرم و صفر تهیه می‌شود و از گوشت و دبنه استفاده می‌کند، که نتیجه ترکیب این مواد طعم بی‌نظیری دارد. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، می‌توانید این آش مقوی را به‌صورت خانگی تهیه کنید. استان یزد با فرهنگ غنی خود شناخته می‌شود و غذاهای سنتی متعددی را تولید می‌کند که اسم برخی از آن‌ها امروزه ممکن است کمتر شنیده شود. آش گندم یزدی که به نام‌های آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته می‌شود، از جمله غذاهای بی‌نظیر این منطقه است.

مواد لازم برای تهیه آش امام حسین

پیاز ۱ عدد

گوشت ۳۰۰ گرم

دنبه ۵۰ گرم

بلغور گندم ۲ پیمانه

نخود ۲ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

آموزش پخت آش گندم

ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل بخوبی خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض نمایید تا علاوه بر گرفتن نفخ، به راحتی پخته شوند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیس کنید و عدس را نیز حدود یک ساعت مانده به زمان پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیا چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا پخته شوند.

پیاز را پوست بزنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را در قابلمه تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند. در انتها، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه نمایید.

حالا روی مواد آب جوش ریخته و مجاز به پخت گوشت شوید. می‌توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز بکوبیده کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.

وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شده و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کرده و مدتی زمان دهید تا آش جا افتاده شود. در انتها، نمک را تنظیم کنید و آش را در کاسه‌های گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.

فوت و فن تهیه آش امام حسین

این آش را می‌توانید بدون استفاده از گوشت تهیه کنید.

در صورت عدم تمایل به مصرف دنبه، می‌توانید آن را حذف نمایید.

علاوه بر این، در آخرین مرحله می‌توانید روی آش پودر دارچین و پیاز داغ بریزید و آن را سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.