; فوت و فن سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کیک خرفه و راز خوشمزگی کیک خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک خرفه و راز خوشمزگی کیک خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک خرفه فوت و فن کیک خرفه و راز خوشمزگی کیک خرفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک خرفه یک کیک …

فوت و فن سیب زمینی بامیه ای و راز خوشمزگی سیب زمینی بامیه ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن سیب زمینی بامیه ای و راز خوشمزگی سیب زمینی بامیه ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن سیب زمینی بامیه ای فوت و فن سیب زمینی بامیه ای و راز خوشمزگی سیب زمینی بامیه ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

فوت و فن مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای تمشک فوت و فن مربای تمشک و راز خوشمزگی مربای تمشک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای تمشک یکی از …

فوت و فن سس پیتزا

فوت و فن پیتزا نی نی سایت طرز تهیه سس پیتزا رستورانی بهترین سس برای کف پیتزا سس پیتزا رزا منتظمی بهترین سس برای کف پیتزا نی نی سایت سس پیتزا نواب ابراهیمی راز پیتزا رستورانی نی نی سایت فوت کوزه گری خمیر پیتزا

فوت و فن سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از مشهورترین انواع اسانس در دنیا، اسانس پیتزا است که در تهیه این خوراک خوشمزه روی خمیر پیتزا پخش می‌شود. این اسانس خوشمزه می‌تواند گزینه‌ی عالی برای جایگزینی اسانس‌های آماده مانند کچاپ باشد.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

آویشن ۱ قاشق چایخوری

شکر ½ قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

پودر پیاز ½ قاشق چایخوری

پاپریکا ½ قاشق چایخوری

سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

سبزی معطر خشک ۱ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی ۲ عدد

آموزش تهیه سس پیتزا

برای تهیه یک سس پیتزا خوشمزه و سریع، مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا سیرها را رنده کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و سیرها را با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

بعد از اینکه عطر سیرها آزاد شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. مهمترین قدم در تهیه این سس پیتزا، تفت دادن مناسب رب گوجه فرنگی است. باید آن را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کاملا باز شود و سرخ شود.

اگر رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ نشود، سس ممکن است خام مزه شود و کیفیت آن کاهش پیدا کند. پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، گوجه‌ها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

در این مرحله، آویشن و همچنین ادویه‌هایی نظیر شکر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به تابه اضافه کنید. می‌توانید انواع ادویه‌ها را بر اساس سلیقه شخصی تغییر دهید.

حالا مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس سبزی‌های خشک شده مثل گشنیز یا جعفری را پودر کنید و به همراه سرکه سفید و روغن زیتون به سس اضافه کنید.

در این مرحله، مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب موجود در گوجه‌فرنگی‌ها به طور کامل بجوشد و سس شروع به روغن‌افکنی کند.

در نهایت، بعد از غلیظ شدن سس، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

فوت و فن سس پیتزا

برای داشتن سس با کیفیت بالا، همواره باید به مقدار مورد نیاز آن تهیه کنید. این امکان وجود دارد که سس را در یخچال نگه دارید و برای ماه‌ها به کار ببرید. اگر قصد نگه داشتن برای مدت طولانی‌تر را دارید، می‌توانید آن را در فریزر نیز نگه دارید.

در اضافه به این موارد، می‌توانید به سس انواع دیگری از ادویه‌ها مانند مرزنجوش، رزماری، پودر پیاز، پاپریکا، پودر سیر و آویشن اضافه کرده و طعم و طراوت خاصی به آن ببخشید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.