; فوت و فن آش ترش مازندران و راز خوشمزگی آش ترش مازندران خانگی - موسوی ها
فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کروسان فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کروسان‌های کوچک با بافتی نرم و …

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی

فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه …

فوت و فن برنج پاکستانی و راز خوشمزگی برنج پاکستانی

فوت و فن برنج پاکستانی و راز خوشمزگی برنج پاکستانی

فوت و فن برنج پاکستانی فوت و فن برنج پاکستانی و راز خوشمزگی برنج پاکستانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت و فن برنج پاکستانی فوت و …

فوت و فن آش ترش مازندران

طرز تهیه آش ترش بابلی طرز تهیه آش ترش شمالی فیلم طرز تهیه آش ترش مازندرانی طرز تهیه آش ترش گیلانی سبزی آش ترش شامل چیست آش ترش مازندرانی نی نی سایت آش ترش مازندرانی چهارشنبه سوری طرز تهیه آش ترش ساده

فوت و فن آش ترش مازندران و راز خوشمزگی آش ترش مازندران خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش ترش کی یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که اصولاً به مناطق شمالی کشور، به ویژه مازندران و گیلان، بازمی‌گردد. این آش خوشمزه که برخی ویژگی‌های مشابه با آش دوغ تبریزی دارد، در مناطق شمالی ایران از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه آش ترش

سیر ۶ حبه

باقلا ۱ پیمانه

جغندر ۲ عدد

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس سبز ۱ پیمانه

سبزی آش ۵۰۰ گرم

برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه

رب انار و شکر به مقدار لازم

نمک و روغن مایع به مقدار لازم

آموزش پخت آش ترش مازندرانی

برای تهیه آش ترش شمالی، ابتدا لوبیا چیتی و باقلا را در دو کاسه جداگانه قرار داده و روی آن‌ها آب می‌ریزیم. سپس به مدت ۶ ساعت آن‌ها را خیس می‌کنیم. در این مدت، به منظور حذف نفخ، ۲ الی ۳ بار آب آن‌ها را تعویض می‌دهیم.

سبزی‌های آش را تمیز می‌کنیم، شسته و آبکش می‌کنیم. آب اضافه را به طور کامل از آن‌ها حذف کرده و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می‌کنیم. چغندرها را پوست‌گیری کرده، شسته و روی تخته خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

بعد از آن، در قابلمه‌ای آب می‌ریزیم و باقلا و لوبیا چیتی را آبکش می‌کنیم و شسته و داخل قابلمه می‌ریزیم. چغندر خرد شده را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا حبوبات و چغندر به‌خوبی پخته شوند.

زمانی که مواد داخل قابلمه پخته می‌شوند، برنج را می‌شوییم و به مواد آش اضافه می‌کنیم. مقداری نمک به آش اضافه کرده و ۱۵ دقیقه پس از افزودن برنج، سبزی خرد شده را به مواد آش اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را نیم‌گذاریم.

به دلیل اینکه این کار باعث بدرنگی سبزی‌ها می‌شود، صبر می‌کنیم تا آش خوب بپزد و جا بیافتد. در این مدت، سیرها را پوست‌گیری کرده و شسته و در تابه‌ای کمی روغن می‌ریزیم. سپس سیرها را در روغن تفت می‌دهیم تا سبک شوند و بعد از طلایی شدن صبر می‌کنیم.

زمانی که احساس کردیم آش جا افتاده است، یک کمی از آش را تست می‌کنیم و اگر کاملاً مواد پخته شده باشند، چند قاشق شکر و رب انار و نصف سیرهای طلایی شده را به داخل آش می‌ریزیم و ۱۵ دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا مواد در آش طعم بگیرند. در نهایت، آش ترش آماده شده را در کاسه‌ای می‌ریزیم و با باقی سیرهای داغ روی آن تزئین می‌کنیم.

فوت و فن آش ترش مازندران

مردم منطقه مازندران برای حصول از طعم دلپذیر آش ترش، از ترکیب اسفناج، تره، گشنیز و جعفری به میزان یکسان استفاده می‌کنند. البته می‌توانید از سبزیجات دلخواه خود نیز در این آش استفاده نمایید.

مقدار استفاده شده از شکر و رب انار در این آش به سلیقه و ترجیحات شما وابسته است.

در صورت تمایل، می‌توانید به جای باقلا سبز از لپه باقلا نیز استفاده کنید. در این صورت، لپه باقلا را باید همزمان با برنج به آش اضافه کنید و این اقدام باعث افزودن طعم و لذت به آش می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.