فوت و فن خورشت گل کلم و راز خوشمزگی خورشت گل کلم خانگی
فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی
فوت و فن سس تارتار فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس تارتار یک سس …
فوت و فن بیسکویت خرمایی و راز خوشمزگی بیسکویت خرمایی خوشمزه و خانگی
فوت و فن بیسکویت خرمایی فوت و فن بیسکویت خرمایی و راز خوشمزگی بیسکویت خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بیسکویت خرمایی یکی …
فوت و فن یرالما یومورتا و راز خوشمزگی یرالما یومورتا خوشمزه و خانگی
فوت و فن یرالما یومورتا فوت و فن یرالما یومورتا و راز خوشمزگی یرالما یومورتا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یرالما یومورتا، یکی …
فوت و فن خورشت گل کلم
فوت و فن خورشت گل کلم و راز خوشمزگی خورشت گل کلم خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورش گل کلم یکی از غذاهای محبوب ایرانی است و معمولاً در فصل پاییز با گل کلم تازه تهیه میشود. این خورش به نامهای “غوره” و “آلو خورشتی” نیز شناخته میشود.
گل کلم دارای خواص زیادی است که با تهیه این خورش میتوانید از آن بهرهمند شوید، از جمله حمایت از سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، تطهیر بدن از سموم، و تقویت استخوانها.
خورش گل کلم معمولاً با گوشت خورشتی تهیه میشود، اما میتوانید از گوشتهای سفید نیز مثل گوشت مرغ و بوقلمون استفاده کنید. علاوه بر این، این خورش را میتوانید بدون گوشت و به صورت کاملاً گیاهی نیز تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خورشت گل کلم
پیاز بزرگ ۱ عدد
گل کلم کوچک ۱ عدد
آبغوره ۱ ق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
آموزش پخت خورشت گل کلم
برای تهیه خورش گل کلم، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس قابلمه را که برای پخت خورش در نظر گرفتهاید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود، سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
پس از اینکه پیاز شفاف و نرم شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی، گوشت خورشتی را به صورت قورمهای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعدی رب گوجهفرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را مجدداً تفت دهید تا رب گوجهفرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.
تفت دادن رب گوجهفرنگی باعث میشود که خورش در پایان پخت رنگ بهتری بگیرد. پس از اینکه رب گوجهفرنگی به خوبی سرخ شد، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
در مرحله بعدی باید گل کلم را آماده کنید. برای این منظور، گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (خیلی ریز خرد نکنید تا بافت لطیف گل کلم حفظ شود)، مقداری روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. اگر میخواهید خورشت تان کمی ترشتر شود، میتوانید از یک قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی هم استفاده کنید.
نکته مهم دیگر در مورد این خورش این است که پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید، خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چرا که بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود. پس از اینکه خورشت آماده شد، آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
فوت و فن خورشت گل کلم
اگر تمایل به استفاده از گوشت قرمز در تهیه خورش گل کلم ندارید، میتوانید برای ۴ نفر از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ به جای آن بهره ببرید. لازم به ذکر است که دستور پخت خورش گل کلم با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تغییری نمیکند، تنها تفاوت زمان آماده شدن خورش گل کلم با مرغ بیشتر است.