فوت و فن پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب کاری و راز خوشمزگی جوجه کباب کاری خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب کاری فوت و فن جوجه کباب کاری و راز خوشمزگی جوجه کباب کاری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن کته ماش و راز خوشمزگی کته ماش خوشمزه و خانگی
فوت و فن کته ماش فوت و فن کته ماش و راز خوشمزگی کته ماش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کته ماش، یک …
فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی
فوت و فن تاوا کبابی فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تاوا کبابی یک غذای …
فوت و فن پیتزا سیسیلی
فوت و فن پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزای سیسیلی یک نوع ویژهای از پیتزا است که اصولاً به سیسیل در ایتالیا برمیگردد. این نوع پیتزا در اواخر قرن نوزدهم به یک غذای محبوب در منطقه غربی سیسیل تبدیل شد و تا دهه ۱۸۶۰ میلادی عمدتاً در سیسیل مورد استفاده قرار میگرفت. پس از این مدت، پیتزای سیسیلی با تغییراتی در شکل و ضخامت به شکل مستطیلی به آمریکای شمالی وارد شد.
مواد لازم برای تهیه مربای سیسیلی
خمیرمایه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱.۵ پیمانه
شیر گرم ۲/۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای رنگی ۲/۱ عدد
زیتون سیاه ۱۰ عدد
گوجه ۶ عدد
سیر ۴ حبه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن، پونه به میزان لازم
آموزش پخت پیتزا سیسیلی
در ابتدا برای تهیه خمیر پیتزای سیسیلی، دو قاشق غذاخوری خمیرمایه را در یک ظرف قرار داده و نصف پیمانه شیر، یک تخممرغ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، و یک قاشق چایخوری شکر و نمک اضافه کرده، سپس مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا حبابهایی در آن ایجاد شود.
پس از گذشت زمان، آرد را سه بار از الک عبور دهید و به مرور به مواد اضافه کنید تا خمیر پیتزای سیسیلی به دست آید. بعد از شکل گیری، حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
کف ظرفی با حجم دو برابر از خمیر را چرب کرده و خمیر ورز داده شده را در وسط آن قرار دهید. سپس روی ظرف را با پارچه تمیزی بپوشانید و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر پف کند و بالا بیاید.
حالا به تهیه سس خوشمزه پیتزای سیسیلی بپردازید. ابتدا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابهای روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود. سپس چهار حبه سیر رنده شده، به همراه نمک، پونه، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه عطر ادویهها پخش شد، نصف یک حبه فلفل دلمهای قرمز را به شکل نگینی و خیلی ریز به تابه اضافه کنید. سپس پوست ۶ عدد گوجه را گرفته، آنها را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گوجهها، مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا سس کمی نرم شود و سپس با استفاده از قاشق یا گوشتکوب، مواد را له کنید تا به شکل پوره درآیند و زمان بدهید تا سس روی حرارت ملایم غلیط شود.
حالا به سراغ مواد دیگر برای پیتزای سیسیلی بروید؛ یک حبه پیاز را به شکل نواری نازک برش دهید و کنار بگذارید. سپس نصف هر یک از فلفل دلمهایها (قرمز، سبز
فوت و فن پیتزا سیسیلی
در صورتی که خمیر پیتزای سیسیلی خشک به نظر می رسد، میتوانید کمی آب به آن اضافه نمایید.
پس از قرار دادن خمیر در قالب، به یاد داشته باشید تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید.
برای تهیه سس پیتزا سیسیلی خانگی، میتوانید گوجهها را رنده کنید تا پخت آن راحتتر باشد.
پس از اتمام قرار دادن مواد روی خمیر، روی لبههای آن کنجد بپاشید.
مراقب باشید که ۲۰ دقیقه پیش از قرار دادن پیتزا در فر، آن را روشن کنید تا گرم شود.