فوت و فن کیک مرغ و راز خوشمزگی کیک مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان خوشمزه
فوت و فن خورشت فسنجان فوت و فن خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت فسنجان یکی از غذاهای سنتی …
فوت و فن آش رشته و فوت کوزه گری آش رشته نذری و ادویه آن
فوت و فن آش رشته فوت و فن آش رشته و فوت کوزه گری آش رشته نذری و ادویه آن و نکات پخت آش رشته در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن اسنک مرغ و راز خوشمزگی اسنک مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن اسنک مرغ فوت و فن اسنک مرغ و راز خوشمزگی اسنک مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اسنکها، خوراکیهایی لذیذ و …
فوت و فن کیک مرغ
فوت و فن کیک مرغ و راز خوشمزگی کیک مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک مرغ یک غذای آسان و رایج برای مهمانیها، جشنهای تولد و دورهمیهای شام است. در تهیه این غذا، ابتدا سالاد مرغ را آماده کرده و سپس این سالاد را بین لایههای نان تست قرار میدهیم. نام “کیک” برای این غذا به کار میرود، چرا که لایههای نان تست در کنار هم، ظاهری مشابه به کیک ایجاد میکنند.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ
سینه ی مرغ ١ عدد
نان تست ٨عدد(به میزان لازم)
پیازچه خرد شده ١/٣ پیمانه
جعفری خرد شده ١/٣ پیمانه
گردو نصف پیمانه
خیارشور یک پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
مخلوط سبزیجات پخته (هویج، ذرت و نخودسبز) ١پیمانه
ماست خامهای یا چکیده نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک مرغ
برای تهیه کیک مرغ، ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک، فلفل سیاه، برگ بو و سیر میپزیم. پس از پخت، مرغ را ریز خرد کرده یا به صورت رشتهای درآورده و درون یک کاسه میریزیم.
به ترکیب مرغ، ذرت، هویج رنده شده، نخود سبز، پیازچه و جعفری خرد شده، خیارشور ریز خرد شده و گردو خرد شده اضافه میکنیم.
سپس، سس را آماده میکنیم. در یک کاسه جداگانه، مایونز و ماست را مخلوط کرده، آبلیمو، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. این سس را به ترکیب مرغ و سبزیجات اضافه کرده و تا حصول یکدستی هم بزنید.
در مرحله بعد، لبههای نان تست را جدا کرده و آنها را در قالب مورد نظر بچینید. میتوانید از قالبهای مربع، مستطیل یا دایره استفاده کنید. اگر از قالب دایره استفاده میکنید، نانها را با استفاده از کاتر به اندازه قالب برش دهید.
توجه: میتوانید از هر نوع قالبی استفاده کنید، اما مهم است که قالب را با سلفون بپوشانید تا کیک به راحتی جدا شود.
پس از آماده کردن نانها، مخلوط مرغ و سس را روی نانهای تست بریزید و یک لایه دیگر نان روی آن قرار دهید. این فرآیند را تا پایان مواد تکرار کنید و با فشار دست، لایهها را به هم فشرده کنید.
کیک را با سلفون بپوشانید و برای حداقل ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. اگر برای مهمانی آماده میکنید، میتوانید کیک مرغ را از قبل تهیه کرده و یک شب در یخچال نگه دارید.
فوت و فن کیک مرغ
پس از اینکه کیک مرغ در یخچال خنک شد، آن را بیرون آورده و بر روی بشقاب یا ظرف سرو قرار دهید. بشقاب را روی قالب کیک گذاشته و قالب را معکوس کنید تا کیک به راحتی خارج شود و پس از آن سلفون را از روی کیک بردارید.
کیک را با یک لایه سس مایونز بپوشانید و با مواد دلخواه مثل برشهای نازک خیار یا هویج تزئین نمایید.
نان تست اضافی که در اطراف کیک برش دادهاید را بگذارید تا کمی خشک شوند و سپس آنها را در مخلوطکن ریز کرده یا آسیاب کنید تا به شکل پودر درآیند. این پودر را دور تا دور کیک بپاشید.
برای یک تزئین خاص، میتوانید کیک مرغ را به قطعات کوچک برش داده، آنها را در سس مایونز غلتانده و سپس در پودر نان بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند. برای تزئین نهایی میتوان از پنیر خامهای، ذرت، چوب شور یا کراکرهای نمکی استفاده کرد.
از مواد اختیاری دیگر مانند ژامبون، تخممرغ آبپز، هویج خام یا پخته رندهشده، قارچ تفتداده شده، سبزیجات پخته مثل ذرت و نخود، میتوانید برای طعمدهی به کیک استفاده کنید.
نمک را به میزان متعادل اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، در صورت لزوم، به تدریج نمک را اضافه کنید.
ترکیبات کیک مرغ را میتوانید بسته به سلیقهتان تغییر دهید و همچنین مقدار مواد را بر اساس تعداد افراد مورد نظر تنظیم کنید.