; فوت و فن کال کباب و راز خوشمزگی کال کباب خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شربت گلاب و راز خوشمزگی شربت گلاب خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت گلاب و راز خوشمزگی شربت گلاب خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت گلاب فوت و فن شربت گلاب و راز خوشمزگی شربت گلاب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت گلاب یک نوشیدنی …

فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنیر لیقوان فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معمولاً وقتی به اسرار …

فوت و فن آش ماست و راز خوشمزگی آش ماست خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ماست و راز خوشمزگی آش ماست خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ماست فوت و فن آش ماست و راز خوشمزگی آش ماست خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش ماست یک غذای …

فوت و فن کال کباب

کال کباب با چی بخوریم طرز تهیه کال کباب با رب انار کال کباب لاهیجان کال کباب چیست طرز تهیه کال کباب مازندرانی فیلم طرز تهیه کال کباب تزیین کال کباب شمالی طرز تهیه کال کباب خانم نجاتی

فوت و فن کال کباب و راز خوشمزگی کال کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آشپزی گیلانی و شمال ایران، با تنوع مواد اولیه تازه و متفاوتش، در رستوران‌های مختلف شهرت زیادی دارد. این غذاها به دلیل طعم لذیذ و ظاهر هنری‌شان، بسیار محبوب هستند.

به جز غذاهای سنتی معروف گیلانی چون فسنجان، شیرین خورشت، قیمه شمالی و قورمه سبزی گیلانی، کال کباب نیز از جمله غذاهای محبوب است که هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان یک چاشنی در کنار غذاهای دیگر سرو می‌شود. در ادامه، دستور پخت کال کباب شمالی را بیان خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه کال کباب

بادمجان یک کیلوگرم

گردو ۲۵۰ گرم

سیر یک بوته کامل

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

دانه انار یک پیمانه

سبزی چوچاق ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، گلپر، نعناع خشک به میزان دلخواه

روش تهیه کال کباب

برای تهیه کال کباب خوش طعم، ابتدا بادمجان‌های بلند را بشویید و خشک کنید و سپس قسمت بالایی نزدیک به دم بادمجان را ببرید. آن‌ها را بر روی آتش زغال قرار دهید تا بادمجان‌ها کاملا پخته شوند، اطمینان حاصل کنید که هر طرف بادمجان به خوبی پخته شود.

پس از کباب شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا پوست‌ها راحت‌تر جدا شوند. می‌توانید بادمجان‌ها را درون سینی چیده و با پلاستیک بپوشانید. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه، پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و کنار بگذارید.

بعد از آن، بادمجان‌ها را برش داده و با گوشت‌کوب دستی، آن‌ها را له کرده و به صورت پوره درآورید.

گردوها را خرد کرده یا آسیاب نمایید و به بادمجان‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید.

یک دسته سیر را برای مدت ۵ دقیقه خیس کنید، پوست آن‌ها را جدا کرده و بعد آبکشی و رنده کنید. سیر را به بادمجان‌ها اضافه کنید.

برای افزودن عطر و طعم به کال کباب، چوچاق و نعناع خشک را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.

دانه‌های انار را جدا کرده و نیمی از آن‌ها را له کرده و به بادمجان‌ها افزوده و خوب مخلوط کنید.

در نهایت، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پودر گلپر را به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط نمایید. کال کباب را در ظرف مورد نظر بریزید و با دانه‌های انار و مغز گردو تزئین کنید.

فوت و فن کال کباب

به هنگام انتخاب بادمجان برای کال کباب، به دنبال نوعی با پوست سیاه و درخشان باشید.

زمانی که بادمجان‌ها کباب شدند، تمام قسمت‌های تیره روی پوست را برای اجتناب از تیرگی و تلخی در کال کباب، جدا کنید.

در صورتی که امکان استفاده از زغال نیست، بادمجان‌ها را در فویل بپیچید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

اگر پلاستیک برای پوست کندن بادمجان‌های کبابی موجود نیست، می‌توانید از ظرفی پر از آب خنک استفاده کنید تا از سوختگی دست جلوگیری کرده و بادمجان‌ها تمیز شوند.

برای طعم‌دار کردن کال کباب، از انار ترش استفاده کرده و از اضافه کردن قسمت‌های سفید انار به کال کباب خودداری کنید.

در صورت نبود انار، می‌توانید از آبغوره به جای آن استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید که آب‌لیمو تأثیر مشابهی نخواهد داشت.

توصیه می‌شود بخشی از دانه‌های انار را به گونه‌ای له کنید که آب آن خارج شده و به رنگ کال کباب اضافه شود.

گردو را با چاقو خرد نکنید تا بافت نرم و یکدست کال کباب حفظ شود و تکه‌های گردو اذیت کننده نباشند.

سیر تازه را هرگز از دستور کال کباب حذف نکنید، زیرا طعم واقعی کال کباب با سیر تازه به دست می‌آید.

در فصل‌هایی که سیر تازه موجود نیست، می‌توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.

در صورت عدم دسترسی به چوچاق، می‌توانید با افزودن بیشتر نعناع خشک، جایگزینی برای آن پیدا کنید.

اگر مجاز به استفاده از روغن نیستید، می‌توانید روغن زیتون را از دستور پخت حذف کنید.

کال کباب را هم به صورت سرد و هم گرم میل نمایید. در صورت باقی ماندن، آن را در ظرف درب دار نگه دارید و قبل از مصرف، فقط کافی است آن را به مدت کوتاهی خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.