; فوت و فن پیاز سوخاری و راز خوشمزگی پیاز سوخاری خانگی و خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی

فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی

فوت و فن ژیگو فوت و فن ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ژیگو یک غذای فرانسوی …

فوت و فن تاس کباب و فوت کوزه گری و راز خوشمزگی تاس کباب

فوت و فن تاس کباب و فوت کوزه گری و راز خوشمزگی تاس کباب

فوت و فن تاس کباب فوت و فن تاس کباب و فوت کوزه گری و راز خوشمزگی تاس کباب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انتخاب گوشت تازه …

فوت و فن کیک انجیر و راز خوشمزگی کیک انجیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک انجیر و راز خوشمزگی کیک انجیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک انجیر فوت و فن کیک انجیر و راز خوشمزگی کیک انجیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کیک …

فوت و فن پیاز سوخاری

پیاز سوخاری پفکی طرز تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده طرز تهیه پیاز سوخاری برای اش پیاز سوخاری نی نی سایت پیاز سوخاری ترد فیلم طرز تهیه پیاز سوخاری ساده پیاز سوخاری رنده شده طرز تهیه قارچ و پیاز سوخاری

فوت و فن پیاز سوخاری و راز خوشمزگی پیاز سوخاری خانگی و خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برای به دست آوردن پیاز سوخاری با ظاهری خشک‌تر و جذاب‌تر، استفاده از پودر سوخاری نارنجی درشت توصیه می‌شود. این کار را می‌توانید با افزودن جعفری خشک به پودر سوخاری انجام دهید. بعد از آنکه پیازها را در خمیر فرو بردید، آن‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

استفاده از پودر سوخاری خانگی بهتر است زیرا به شما امکان می‌دهد پیاز سوخاری خوشمزه‌تر و سالم‌تری داشته باشید.

معمولاً برای ساخت پیاز سوخاری از انواع پیاز سفید، زرد یا پیازهای شیرین استفاده می‌شود. پیازهای سفید طعم تندتری دارند، در حالی که پیازهای شیرین هنگام پخت شیرین‌تر می‌شوند و ممکن است برای برخی افراد جذاب‌تر باشند. پیازهای زرد، که طعم ملایم‌تری دارند و هنگام پوشانده شدن با سوخاری سفتی بیشتری نشان می‌دهند، نیز یک انتخاب رایج هستند. اما استفاده از پیاز قرمز توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است در برخی قسمت‌ها خام بماند.

مواد لازم برای پخت خمیر حلقه پیاز

با تغییر جملات بازنویسی کن                        آرد همه منظوره (آردی که در پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد)

نمک طعم دار شده

پودر خمیر مایه (پودر نانوایی یا همان بکینگ پودر)

تخم مرغ

روغن نباتی برای سرخ کردن

نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که یک وعده غذایی، با انتخاب درست مواد اولیه شروع می شود. پس حتما در انتخاب مواد تشکیل دهنده دقیق باشید. پوست پیازها حتما باید گرفته شوند و ضخامت برش نیز باید مناسب باشد، نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم.

روش تهیه پیاز سوخاری

برای تهیه پیاز سوخاری، در ابتدا پیاز‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش داده و از هم جدا کنید. برش دادن ساقه و ریشه پیاز‌ها در این مرحله مناسب است، به خصوص برای پیاز‌های اندازه متوسط و بزرگ. سپس ترکیبی از آرد، پودر خمیر مایه، نمک و ادویه گیاهی را مخلوط کنید، که می‌توانید به جای ادویه گیاهی از فلفل قرمز استفاده نمایید. مواد را به خوبی ترکیب کرده تا کاملا یکنواخت شوند. حلقه‌های پیاز را در این مخلوط آغشته کرده و برای جدا کردن آرد اضافی به آن‌ها ضربه بزنید.

در مرحله بعدی، تخم‌مرغ، شیر و فلفل را در ظرف دیگری مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. مخلوط باقی‌مانده آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود. حلقه‌های پیاز را در این مخلوط فرو برده و سپس با آرد سوخاری بپوشانید.

در مرحله نهایی، حلقه‌های پیاز را در دستگاه سرخ‌کن یا قابلمه‌ای با روغن کافی برای پوشش کامل آن‌ها سرخ کنید. توصیه می‌شود در هر نوبت سه یا چهار حلقه پیاز سرخ شود تا از سوختن آن‌ها جلوگیری شود. پس از سرخ شدن، حلقه‌ها را با دستمال کاغذی خشک کرده تا روغن اضافی گرفته شود. مراقب باشید که حلقه‌ها به یکدیگر نچسبند و با چنگال آن‌ها را از هم جدا کنید. پیاز سوخاری را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید تا تازه و ترد باقی بماند. این پیش‌غذای خوشمزه را می‌توانید به همراه وعده‌های اصلی سرو کنید تا از طعم آن لذت ببرید.

روش تهیه پیاز سوخاری بدون تخم مرغ

ابتدا پیازها را پوست کنده و به حلقه‌ها برش دهید.

پیازهای برش داده شده را در کاسه‌ای قرار داده و با دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید.

در یک ظرف جداگانه، مخلوطی از شیر، آرد، بیکینگ پودر و پودر سیر را تهیه کنید.

آرد سوخاری را در بشقابی بریزید.

حلقه‌های پیاز را در مخلوط خمیر فرو برده و سپس آن‌ها را در آرد سوخاری قرار دهید.

در نهایت، حلقه‌های پیاز را در روغن داغ سرخ کنید.

روش تهیه پیاز سوخاری پنیری

برای درست کردن پیاز سوخاری پنیری، همان مراحل اصلی تهیه پیاز سوخاری را دنبال کنید با این تفاوت که بین هر حلقه پیاز، یک ورقه نازک پنیر قرار دهید. این کار را برای تمام حلقه‌های پیاز انجام دهید و سپس آن‌ها را سرخ کنید.

موارد مهمی که باید در تهیه پیاز سوخاری پنیری به خاطر داشته باشید عبارتند از:

بین هر حلقه پیاز، ورقه پنیری قرار دهید.

پیاز سوخاری پنیری را همچنین می‌توانید در فر پخت کنید. حلقه‌های پیاز را در سینی فر گذاشته و فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پیازها را در فر بگذارید تا زمانی که به رنگ طلایی برسند.

می‌توانید به جای پنیر موزارلا از پنیر چدار ورقه‌ای نیز استفاده کنید.

مراقب باشید که حلقه‌های پیاز را خیلی نازک یا خیلی ضخیم برش ندهید.

فوت و فن پیاز سوخاری

زمانی که قصد دارید پیاز سوخاری را سرخ کنید، روغن باید تا دمای بسیار بالا گرم شود که این امر می‌تواند خطر سوختگی را به همراه داشته باشد. برای جلوگیری از چنین حوادثی، لازم است نکات زیر را در نظر بگیرید:

هرگز آب را با روغن ترکیب نکنید، چرا که آب تبدیل به بخار شده و می‌تواند باعث پاشیدن روغن و ایجاد سوختگی شود.

روغن را به تابه یا سرخ‌کن اضافه کنید در حالی که هنوز داغ نشده‌اند یا دستگاه خاموش است. همچنین مطمئن شوید که تابه یا سرخ‌کن شما کاملا خشک است.

هنگامی که پیازها در حال سرخ شدن هستند، هیچگاه سرخ‌کن یا تابه را بدون مراقبت رها نکنید.

پس از اینکه پیازها کاملا سرخ شدند، ابتدا دستگاه سرخ‌کن را از برق بکشید یا تابه را از روی حرارت بردارید، سپس پیازها را از آن خارج کنید.

از ریختن روغن استفاده شده در فاضلاب خودداری کنید تا مانع از گرفتگی لوله‌ها شوید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.