فوت و فن دسر هلو و راز خوشمزگی دسر هلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن پاستا آلفرنو و راز خوشمزگی پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی
فوت و فن پاستا آلفرنو فوت و فن پاستا آلفرنو و راز خوشمزگی پاستا آلفرنو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پاستا …
فوت و فن پیده گوشت و راز خوشمزگی پیده گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن پیده گوشت فوت و فن پیده گوشت و راز خوشمزگی پیده گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیده گوشت یک غذای …
فوت و فن کباب تابه ای قهوه خانه ای و راز خوشمزگی کباب تابه ای قهوه خانه ای خوشمزه
فوت و فن کباب تابه ای قهوه خانه ای فوت و فن کباب تابه ای قهوه خانه ای و راز خوشمزگی کباب تابه ای قهوه خانه ای خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم …
فوت و فن دسر هلو
فوت و فن دسر هلو و راز خوشمزگی دسر هلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
گستره دسرها واقعاً گسترده است و شما میتوانید برای خلق دسرهایی لذیذ از میوهها و پورههای آنها بهره ببرید. در حالی که استفاده از ژلاتین در ساخت دسر رایج است، در صورت نبود آن، میتوانید به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کنید. دسرهای مخصوص لیوان برای مهمانیها و پذیراییها بسیار مناسب هستند و با توجه به فصل میتوانید از میوه هلو برای ساخت دسری فصلی و خوشمزه استفاده کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
دسر هلو، یک انتخاب عالی برای مراسمها و جشنهاست که با دستورالعملهای متنوعی ساخته میشود. این دسر با ترکیب شیر و خامه تهیه میشود که به آن طعمی دلپذیر میبخشد. هرچند میوه هلو در همه فصلها موجود نیست، اما با استفاده از کمپوت هلو، شما میتوانید این دسر را در هر زمانی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه قسمت ساده
شیر ۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
آرد ۳ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
کره ۱ ق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه قسمت هلویی
هلو پوست کنده و پوره شده ۱ پیمانه
شکر ۳ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
آب ۱ استکان
روش تهیه دسر هلو
برای ساخت بخش ساده دسر، ابتدا شیر را درون یک قابلمه بریزید و شکر را به آن افزوده و هم بزنید. سپس، نشاسته ذرت را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا گلولههای نشاسته به خوبی باز شوند. یک راهکار این است که ابتدا مقداری از شیر را با نشاسته ذرت در کاسهای جداگانه ترکیب کنید تا نشاسته به خوبی باز شود، سپس این ترکیب را به مخلوط اصلی در قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و منتظر بمانید تا مواد به آرامی غلظت پیدا کنند. سپس، وانیل و کره را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود و مخلوط غلیظتر شود. بعد از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا به بخش هلویی دسر بپردازید.
برای تهیه بخش هلوی دسر، ابتدا هلوها را بشویید و پوست آنها را بکنید. هلوها را نصف کرده و هسته آنها را جدا کنید. سپس، هلوها را در غذاساز یا با گوشتکوب برقی پوره کنید. در صورت لزوم، میتوانید مقداری آب به هلوها در غذاساز اضافه کنید تا بهتر پوره شوند. سپس، پوره هلو را با شکر، نشاسته ذرت و آب ترکیب کرده و هم بزنید.
بعد، مخلوط هلو را در قابلمه ریخته و مانند مرحله قبل، آن را روی شعله قرار دهید تا مخلوط کمکم غلیظ شود. پس از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سپس، لیوانهای مورد نظر را آماده کرده و با استفاده از یک ملاقه، ابتدا لایهای از مخلوط سفید و سپس لایهای از مخلوط هلویی در هر لیوان بریزید و این کار را تکرار کنید تا لیوانها پر شوند. دسر را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و پیش از سرو، میتوانید روی هر لیوان کمی هلو خرد شده برای تزیین قرار دهید.
فوت و فن دسر هلو
مهم است که مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود.
در صورتی که هلوهای مورد استفاده شما شیرین باشند، میتوانید به تناسب ذائقه خود مقدار شکر را کاهش دهید.
وقتی که هر دو مخلوط خنک شده باشند، رنگها و لایهها به هیچ وجه با یکدیگر ترکیب نمیشوند و جدا باقی میمانند.