; فوت و فن آش سبزی و راز خوشمزگی آش سبزی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شامی هویج و راز خوشمزگی شامی هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی هویج و راز خوشمزگی شامی هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی هویج فوت و فن شامی هویج و راز خوشمزگی شامی هویج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با شامی …

فوت و فن پلو مرغ بهشهری و راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو مرغ بهشهری و راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو مرغ بهشهری فوت و فن پلو مرغ بهشهری و راز خوشمزگی پلو مرغ بهشهری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن شیر برنج شکلاتی و راز خوشمزگی شیر برنج شکلاتی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیر برنج شکلاتی و راز خوشمزگی شیر برنج شکلاتی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیر برنج شکلاتی فوت و فن شیر برنج شکلاتی و راز خوشمزگی شیر برنج شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن آش سبزی

فوت و فن آش سبزی نیاوران، منطقه ۱، تجریش فوت و فن آش سبزی تهران، استان تهران ادویه مخصوص آش شیرازی فوت و فن آش رشته نی نی سایت طرز تهیه آش سبزی مغازه ای اش سبزی شیرازی کشدار بدون گوشت آش سبزی شیرازی اصیل فوت و فن آش رشته نذری

فوت و فن آش سبزی و راز خوشمزگی آش سبزی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش سبزی شیرازی، یا همان آش صبحانه، یکی از غذاهای محلی شیراز است که عموماً در ماه مقدس رمضان و در ایام تاسوعا و عاشورا به عنوان نذری تهیه می‌شود. برای آماده‌سازی مواد اولیه این آش تقریباً ۱ ساعت زمان نیاز است و پخت آن نیز ۴ ساعت به طول می‌انجامد. آش سبزی شیرازی قابلیت سرو در وعده‌های نهار، شام و یا به عنوان پیش‌غذا را دارد. این آش به ویژه برای میزبانی از میهمانان در وعده افطار در رمضان بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه آش سبزی

گوشت سردست گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم

سبزی (تره، ترخان، شوید) ۴۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

عدس ۱۰۰ گرم

لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم

برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم

ترخون خشک ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه آش سبزی

برای تهیه آش سبزی شیرازی، ابتدا حبوبات خیس شده را آبکشی کرده، سپس دو مرتبه با آب تازه و کمی نمک می‌پزیم.

گوشت را با پیاز، زردچوبه، فلفل قرمز و آب در قابلمه‌ای جداگانه قرار داده تا پخته شود. برنج نیز به طور جداگانه پخته می‌شود.

سبزی‌های خرد شده را تفت می‌دهیم تا نرم شوند. پس از پخت کامل حبوبات، آنها را به برنج و سبزی‌ها اضافه می‌کنیم.

گوشت پخته را از قابلمه بیرون آورده، استخوان‌های آن را جدا کرده، خرد می‌کنیم و به همراه آب گوشت به آش اضافه می‌کنیم تا چندین بار جوش بخورد.

در قابلمه‌ای کوچک، روغن را گرم کرده و نیمی از پیاز را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می‌دهیم و به آش اضافه می‌کنیم.

ترخان خیس شده و خرد شده را نیز به آش اضافه می‌کنیم. سوم آش را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌کوبیم و سپس به آش افزوده می‌شود.

پس از انجام این مراحل، آش سبزی شیرازی را در ظرف مناسبی ریخته و با پیاز داغ تزئین می‌کنیم.

فوت و فن آش سبزی

گوشت گردن یا سردست بهترین انتخاب برای تهیه آش سبزی شیرازی هستند.

برای اینکه تهیه آش سبزی شیرازی راحت‌تر و سریع‌تر باشد، توصیه می‌شود برخی از مواد اولیه را از شب قبل آماده کنید.

در زمان پخت آش، مرتب زدن آن ضروری است، زیرا این کار به داشتن آشی با کیفیت و با بافت کشدار کمک می‌کند.

برای دستیابی به ترکیب بهتر مواد، آش را به خوبی هم بزنید.

معمولاً آش سبزی شیرازی بدون پیاز داغ و نعناع داغ سرو می‌شود، اما می‌توانید در صورت تمایل این مواد را برای تزئین اضافه کنید.

برای تهیه این آش، برخی افراد به جای گوشت از سیرابی استفاده می‌کنند.

تره را باید درشت خرد کنید.

استفاده از لوبیا سفید در تهیه آش سبزی شیرازی رایج‌تر است.

در نهایت، حبوبات را باید از شب قبل خیسانده، آب آن‌ها را دو بار عوض کرده، در صورت نیاز دو بار پخته و آبکشی کنید قبل از اینکه آن‌ها را به آش اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.