فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش برگ و راز خوشمزگی آش برگ خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش برگ فوت و فن آش برگ و راز خوشمزگی آش برگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
فوت و فن کوکو بادمجان پنیری و راز خوشمزگی کوکو بادمجان پنیری خوشمزه و خانگی
فوت و فن کوکو بادمجان پنیری فوت و فن کوکو بادمجان پنیری و راز خوشمزگی کوکو بادمجان پنیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن گراتن سیب زمینی و راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن گراتن سیب زمینی فوت و فن گراتن سیب زمینی و راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گراتن، …
فوت و فن مرغ کره ای
فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مرغ کرهای به عنوان یکی از غذاهای بینالمللی لذیذ و معروف شناخته میشود. این غذا در مهمانیها بسیار پرطرفدار است و معمولاً با برنج تقدیم میشود. در ادامه، روش آمادهسازی مرغ کرهای و ترکیب آن با برنج را معرفی خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای
سینه مرغ ۱ عدد
برنج پخته شده ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چایخوری
سیر ۳ حبه
چوب دارچین ۱ تکه
سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کره ای
برای تهیه مرغ کرهای، ابتدا سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه مزهده کنید.
در یک تابه مناسب، دو قاشق غذاخوری کره را ریخته و اجازه دهید ذوب شود. پس از ذوب شدن کره، مرغهای مزهده شده را در آن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن مرغ، آنها را کنار گذارده و مجدداً دو قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید.
سپس یک عدد پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. به آن فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری پودر زیره، یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، سیر له شده، چوب دارچین و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
صبر کنید تا پیاز سرخ شود و خامی آن گرفته شود.
یک پیمانه سس گوجهفرنگی غلیظ را به همراه یک پیمانه آب به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید.
وقتی آب و سس داغ شدند، یک پیمانه خامه به آنها اضافه کنید.
در مرحله نهایی، مرغهای سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کرده و درب آن را ببندید تا خورشت به خوبی جا بیافتد.
این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو کنید.