فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی
فوت و فن ماش پلو و راز خوشمزگی ماش پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن ماش پلو فوت و فن ماش پلو و راز خوشمزگی ماش پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماش پلو یکی …
فوت و فن آش نخود و راز خوشمزگی آش نخود خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش نخود فوت و فن آش نخود و راز خوشمزگی آش نخود خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
فوت و فن پنکیک اتریشی و راز خوشمزگی پنکیک اتریشی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پنکیک اتریشی فوت و فن پنکیک اتریشی و راز خوشمزگی پنکیک اتریشی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پنکیک اتریشی یا …
فوت و فن مرغ کره ای
فوت و فن مرغ کره ای و راز خوشمزگی مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مرغ کرهای به عنوان یکی از غذاهای بینالمللی لذیذ و معروف شناخته میشود. این غذا در مهمانیها بسیار پرطرفدار است و معمولاً با برنج تقدیم میشود. در ادامه، روش آمادهسازی مرغ کرهای و ترکیب آن با برنج را معرفی خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای
سینه مرغ ۱ عدد
برنج پخته شده ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چایخوری
سیر ۳ حبه
چوب دارچین ۱ تکه
سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کره ای
برای تهیه مرغ کرهای، ابتدا سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه مزهده کنید.
در یک تابه مناسب، دو قاشق غذاخوری کره را ریخته و اجازه دهید ذوب شود. پس از ذوب شدن کره، مرغهای مزهده شده را در آن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن مرغ، آنها را کنار گذارده و مجدداً دو قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید.
سپس یک عدد پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. به آن فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری پودر زیره، یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، سیر له شده، چوب دارچین و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
صبر کنید تا پیاز سرخ شود و خامی آن گرفته شود.
یک پیمانه سس گوجهفرنگی غلیظ را به همراه یک پیمانه آب به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید.
وقتی آب و سس داغ شدند، یک پیمانه خامه به آنها اضافه کنید.
در مرحله نهایی، مرغهای سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کرده و درب آن را ببندید تا خورشت به خوبی جا بیافتد.
این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو کنید.