; فوت و فن فیله استریپس و راز خوشمزگی فیله استریپس خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پیتزا مارگاریتا و راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا چیست

فوت و فن پیتزا مارگاریتا و راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا چیست

فوت و فن پیتزا مارگاریتا فوت و فن پیتزا مارگاریتا و راز خوشمزگی پیتزا مارگاریتا چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا مارگاریتا یکی از خوشمزه‌ترین و …

فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل گوشت فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با شنیسل …

فوت و فن سالاد اسفناج و راز خوشمزگی سالاد اسفناج خانگی

فوت و فن سالاد اسفناج و راز خوشمزگی سالاد اسفناج خانگی

فوت و فن سالاد اسفناج فوت و فن سالاد اسفناج و راز خوشمزگی سالاد اسفناج خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد اسفناج یکی از محبوب‌ترین و …

فوت و فن فیله استریپس

 طرز تهیه فیله استریپس پولکی طرز تهیه فیله استریپس فست فودی طرز تهیه فیله استریپس با پودر پانکو فیله استریپس نی نی سایت استریپس معنی طرز تهیه چیکن فیله طرز تهیه فیله استریپس با دلستر فیلم طرز تهیه استریپس مرغ

فوت و فن فیله استریپس و راز خوشمزگی فیله استریپس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

چیکن استریپس، که همچنین به عنوان فیله استریپس شناخته می‌شود، یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیای فست‌فود است. این وعده غذایی از برش‌های نازک سینه مرغ یا فیله مرغ ساخته می‌شود که در یک مخلوط آرد مخصوص فیله استریپس زده می‌شوند و با روشی ویژه سرخ می‌گردند تا بافتی ترد و پولکی داشته باشند.

فیله استریپس یک نوع خاص از مرغ سوخاری است که با سایر انواع مرغ سوخاری متفاوت است، به ویژه از نظر ضخامت لایه آردی که روی مرغ قرار می‌گیرد.

برخی از افراد فکر می‌کنند که پخت چیکن استریپس در منزل دشوار است، ولی واقعیت این است که با کمی حوصله و توجه، می‌توانید بدون مشکل در اولین تجربه خود چیکن استریپس خانگی لذیذ و تردی درست کنید.

مواد لازم برای آماده سازی فیله استریپس خانگی

فیله مرغ ۸ عدد

پیاز ۲ عدد

آب ½ فنجان

آرد سفید ۲ لیوان

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

فلفل سفید ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل ½ قاشق چای خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

روش تهیه فیله استریپس خانگی

برای پخت چیکن استریپس خانگی، می‌توانید از فیله‌های آماده مرغ استفاده کنید یا سینه مرغ را به نوارهایی در اندازه فیله برش دهید و آن‌ها را با طعم‌های مختلف آماده کنید.

ادویه‌ها را به جز پودر زنجبیل با هم مخلوط کنید.

برای طعم دادن به مرغ، پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

نیم فنجان آب گرم، نیم قاشق چای‌خوری نمک و نصف مقدار ادویه‌ها را به کاسه اضافه کنید.

مقداری زعفران دم‌کرده نیز به کاسه اضافه کرده و مخلوط نمایید.

فیله‌های مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی با مواد ماریناد مخلوط کنید. سپس کاسه را بپوشانید و آن را برای مدتی بین ۴ ساعت تا یک شبانه‌روز در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، باقیمانده ادویه‌ها و نیم قاشق چای‌خوری نمک مخلوط کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

یک کاسه آب سرد همراه با تکه‌های یخ آماده کنید.

یک تابه عمیق را روی اجاق گاز قرار دهید و به اندازه‌ای روغن بریزید که فیله‌ها بتوانند در آن شناور باشند.

تابه را روی حرارت بگذارید تا روغن به طور کامل داغ شود.

فیله‌ها را یک به یک ابتدا در آرد بزنید، سپس آن‌ها را در آب یخ فرو ببرید. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا سطح فیله‌ها پولکی و پفکی شود.

فیله‌ها را در روغن داغ قرار دهید و تا زمانی که رنگ آن‌ها طلایی شود سرخ کنید. سپس فیله‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.

مواد لازم برای آماده سازی فیله استریپس رستورانی

فیله مرغ ۱۲ عدد

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

آرد ۳۵۰ گرم

آب و یخ به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی

پودر سیر، پاپریکا و پولبیبر به مقدار کافی

روش تهیه فیله استریپس رستورانی

برای طبخ چیکن استریپس به روش رستوران‌ها، فیله‌های مرغ را در کاسه بزرگی قرار دهید و به آن‌ها ادویه‌هایی نظیر نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و پول‌بیبر بیفزایید.

پس از آن، سس خردل و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و با دست خود تکه‌های مرغ را با این مخلوط ماساژ دهید. کاسه را بپوشانید و مرغ‌ها را برای حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

در کاسه‌ای دیگر، آرد را با مقادیر مناسبی از نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و پول‌بیبر مخلوط کنید.

یک کاسه آب سرد همراه با تکه‌های یخ کنار دست خود آماده کنید.

فیله‌های مرغ را اول در مخلوط آرد و سپس در آب یخ بزنید و این روند را دوباره تکرار کنید، و در آخر مجدداً آن‌ها را در آرد بغلتانید.

با دقت آرد را روی فیله‌ها بمالید تا بافت پولکی ایجاد شود.

تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده و به اندازه‌ای روغن بریزید که فیله‌ها در آن شناور باشند.

فیله‌های مرغ را در روغن داغ از هر دو طرف سرخ کنید و پس از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود. چیکن استریپس را همراه با سس مورد نظر خود سرو کنید.

مواد لازم برای آماده سازی فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ کرده

فیله مرغ ۱ کیلوگرم

شیر ۱ لیوان

آرد سفید ۲۵۰ گرم

پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری

پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری

آویشن نصف قاشق مربا خوری

ادویه مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری

پودر خردل نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

سیب زمینی به میزان دلخواه

آب و یخ به میزان لازم

روش تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ کرده

در کاسه‌ای بزرگ، شیر را با ادویه‌های انتخابی مخلوط کرده و فیله‌های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید. کاسه را در یخچال قرار دهید و حدود یک ساعت صبر کنید تا فیله‌ها با طعم‌ها آغشته شوند.

سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید، به شکل خلال برش دهید و درون ظرفی پر از آب و یخ بگذارید.

آرد را با همان مقدار ادویه‌هایی که قبلاً با شیر مخلوط کرده‌اید، ترکیب کنید.

فیله‌های مزه‌دار شده را اول در آرد بغلتانید و سپس در مخلوط شیر فرو ببرید. این کار را سه مرتبه تکرار کنید.

پس از آن، فیله‌ها را تکان دهید تا آرد اضافی کنار رود و بافت پولکی به خود بگیرند. سپس، برای حفظ این بافت، فیله‌ها را بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید.

در تابه‌ای جداگانه، سیب‌زمینی‌های خلالی را به همراه نمک و زردچوبه سرخ کنید.

فیله‌ها را در روغن داغ از هر طرف به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ نمایید.

فوت و فن فیله استریپس

برای ساخت فیله استریپس خانگی، انتخاب ادویه‌ها کاملاً به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. چند پیشنهاد برای ترکیب ادویه‌ها عبارتند از:

مخلوطی از پودر فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه و نمک.
یا استفاده از ادویه‌هایی نظیر نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، آویشن و پودر پیاز.
برای به دست آوردن بافت پولکی روی فیله‌های مرغ، پس از دو بار فرو بردن فیله در آب یخ و آرد، برای بار سوم آن‌ها را در آرد قرار دهید. سپس، فیله‌ها را بین دستانی که با آرد پوشیده شده‌اند بگیرید و با حرکات سریع و چرخشی دست‌ها در جهت مخالف هم، بافت پولکی را ایجاد کنید.

استفاده از انبر به جای دست می‌تواند در این فرآیند کمک‌کننده باشد، زیرا دست‌های شما تمیز و خشک می‌مانند. پس از دو بار آغشته کردن فیله‌ها در آب یخ و آرد، دستان خود را با آرد پر کنید و فیله را بین دست‌های پوشیده با آرد قرار دهید، به طوری که فقط با آرد در تماس باشد. سپس دست‌ها را به هم بمالید تا فیله‌ها بافت پولکی و ناهموار به خود بگیرند و پس از آن، آن‌ها را سرخ نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.