; فوت و فن ماست و راز خوشمزگی ماست خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن چیپس بوجیا و راز خوشمزگی چیپس بوجیا خوشمزه و خانگی

فوت و فن چیپس بوجیا و راز خوشمزگی چیپس بوجیا خوشمزه و خانگی

فوت و فن چیپس بوجیا فوت و فن چیپس بوجیا و راز خوشمزگی چیپس بوجیا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با چیپس …

فوت و فن پنکیک دبل چاکلت و راز خوشمزگی پنکیک دبل چاکلت خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنکیک دبل چاکلت و راز خوشمزگی پنکیک دبل چاکلت خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنکیک دبل چاکلت فوت و فن پنکیک دبل چاکلت و راز خوشمزگی پنکیک دبل چاکلت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن شامی ماهی و راز خوشمزگی شامی ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی ماهی و راز خوشمزگی شامی ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی ماهی فوت و فن شامی ماهی و راز خوشمزگی شامی ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شامی ماهی، غذایی خوشمزه …

فوت و فن ماست

فوت و فن ماست زدن نی نی سایت سفت کننده ماست فوت و فن لبنیاتی طرز تهیه ماست خانگی پرچرب فوت کوزه گری سفت شدن ماست مضرات نشاسته در ماست علت دون دون شدن ماست خانگی نی نی سایت طرز تهیه ماست سفت با نشاسته

فوت و فن ماست و راز خوشمزگی ماست خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ماست، با رنگ سفید خود و به عنوان یکی از فراورده‌های لبنی، در انواع مختلفی وجود دارد و در سراسر خانواده‌های ایرانی به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف شناخته می‌شود. این محصول از فرآیند تخمیر شیر توسط باکتری‌ها ساخته می‌شود، که در آن لاکتوز شیر به اسید لاکتیک تبدیل می‌گردد. ماست عموماً از شیر گاو، گاومیش، گوسفند، و بز تهیه می‌شود.

در بسیاری از زبان‌های غیر ایرانی، به ماست با نام “یوقورت” اشاره می‌شود که ریشه‌ای ترکی دارد. تاریخچه ماست به بیش از پانصد سال پیش از میلاد مسیح برمی‌گردد و در فرهنگ‌های باستانی هند و ایران شناخته شده بود. در این مناطق، به دلیل رایج بودن دامداری، فرآورده‌های لبنی مانند ماست تنوع بیشتری داشته‌اند. یک زیست‌شناس روسی معتقد بود که لاکتوباسیلوس موجود در ماست برای سلامتی مفید است و کوشید تا استفاده از آن را در اروپا گسترش دهد، که نتیجه‌اش ایجاد اولین کارخانه صنعتی تولید ماست در بارسلونا، اسپانیا در سال ۱۹۱۹ بود. با این حال، گفته می‌شود که نخستین ماست‌ها به صورت اتفاقی ساخته شدند، هنگامی که شیر را در کیسه‌هایی ساخته شده از پوست بز برای حمل و نقل نگهداری می‌کردند و باکتری‌های موجود در پوست بز، شیر را تخمیر کرده و به ماست تبدیل می‌کردند.

مواد لازم برای تهیه ماست

شیر ۱٫۵ لیتر

ماست ۳ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه ماست

ابتدا شیر و نشاسته را به خوبی با هم مخلوط کنید.

سپس، این ترکیب را روی شعله بگذارید تا به دمای جوش برسد.

زمانی که شیر به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید.

پس از اینکه دمای شیر به حدی رسید که دست شما را نسوزاند، یک ملاقه از آن را با ماست مخلوط کنید.

سپس کل ماست را به شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

این ترکیب را در محیطی نسبتاً گرم به مدت ۵ ساعت نگه دارید تا ماست ببندد.

در نهایت، ماست را برای ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً آماده سرو شود.

فوت و فن ماست

اگر ماست بسته شده باشد اما قبل از اینکه به طور کامل سرد شود، هم زده یا تکان داده شود، ممکن است آب بیاندازد.

در صورتی که ماست تهیه شده آب انداخته باشد، نیازی به دور ریختن آن نیست؛ همچنان قابل استفاده است.

برای جذب آب اضافه موجود در ماست، می‌توانید از یک دستمال تمیز کمک بگیرید تا آب را بگیرد.

اگر ماست آب انداخته یا به شکل تکه‌تکه درآمده باشد، این ممکن است به دلیل بیش از حد داغ بودن شیر، خیلی سرد بودن ماست یا ناکافی بودن مقدار مایه ماست باشد.

دلیل آب انداختن ماست چیست

برای تهیه ماست، اولین گام استفاده از مایه ماست باکیفیت است، که باید از فروشگاه‌های معتبر تهیه شود. بهتر است از افزودن مایه ماست مستقیماً به شیر خودداری کرده و به جای آن کمی شکر یا نمک به آن بیفزایید که می‌تواند احتمال آب انداختن ماست را کاهش دهد و به بهبود طعم آن کمک کند. همچنین، نحوه نگهداری ماست نیز بسیار مهم است.

نگهداری ماست در دمای اتاق یا محیط‌های گرم می‌تواند باعث آب افتادن یا فساد آن شود و تاثیر منفی بر طعم آن داشته باشد. هنگام تهیه ماست، اولین قدم جوشاندن شیر است که مدت زمان جوشیدن شیر نیز حائز اهمیت است. جوشیدن بیش از حد شیر ممکن است به آب افتادن ماست منجر شود و حتماً به غلظت بیشتر ماست کمک نمی‌کند. عموماً، کاهش چربی شیر احتمال آب افتادن ماست را بالا می‌برد، بنابراین استفاده از شیر پرچرب توصیه می‌شود. گاهی اوقات ممکن است ماست چکیده شود تا غلظت بیشتری پیدا کند و طعم بهتری داشته باشد، که در این حالت آب آن خارج می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.