فوت و فن چای آلبالو و راز خوشمزگی چای آلبالو خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب چنجه تابه ای و راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب چنجه تابه ای فوت و فن کباب چنجه تابه ای و راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پخت نان در فر و راز خوشمزگی نان در فر در منزل به سبک سنتی
فوت و فن پخت نان در فر فوت و فن پخت نان در فر و راز خوشمزگی نان در فر در منزل به سبک سنتی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی برای نذری
فوت و فن آش امام سجاد فوت و فن آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی برای نذری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش …
فوت و فن چای آلبالو
فوت و فن چای آلبالو و راز خوشمزگی چای آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از نوشیدنیهای گیاهی بسیار خوشمزه، چای آلبالو است. در فصل تابستان که فصل برداشت آلبالو است، توصیه میشود این چای ترش و خوشرنگ را امتحان کنید و از خواص آن بهره ببرید. امیدوارم نوش جان کردن آن برایتان لذتبخش باشد.
مواد لازم برای چای آلبالو
آلبالو بدون ساقه یک لیوان
آب سرد دو لیوان
آب جوش دو لیوان
نبات یا عسل به مقدار دلخواه
آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۱۵ دقیقه
روش تهیه چای آلبالو
برای تهیه چای آلبالو خانگی، ابتدا ساقههای آنها را جدا کنید.
آلبالوها را کاملاً شسته و درون قوری بریزید.
روی آنها دو لیوان آب سرد بریزید و قوری را روی شعله قرار دهید.
بگذارید آب به آهستگی و با حرارت کم به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید آرام بجوشد.
پس از ۲۰ دقیقه، قوری را از روی شعله بردارید.
قوری را برای ۱۵ دقیقه روی سماور یا کتری داغ قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.
پس از اتمام دم کشیدن، دو لیوان دیگر آب جوش به چای اضافه کنید.
چای آلبالو را در فنجانهای مورد نظرتان همراه با نبات، قند یا عسل سرو کنید.
فوت و فن چای آلبالو
اگر دوست دارید، قبل از ریختن آلبالوها در قوری، میتوانید هستههای آنها را خارج کنید.
مراقب باشید آلبالوها له نشوند تا رنگ چای شفاف و زلال باقی بماند.
چای زمانی آماده میشود که اکثر آلبالوها رنگ خود را از دست داده باشند.
برای شیرین کردن چای و متعادل کردن خاصیت سردی آلبالو، از ابتدا میتوانید نبات را درون قوری بریزید.
این دمنوش خوشطعم را میتوانید به همراه خرما و بیسکوئیت سرو کنید.
برای تهیه چای آلبالو با استفاده از آلبالو خشک، کافی است قبل از دم کردن، آنها را برای یک ساعت در آب خیس کنید.
روش تهیه چای آلبالو با هسته
برای دم کردن چای آلبالو به روش دیگر، ابتدا آلبالوها را داخل قوری بریزید و پس از آن آب جوش را روی آنها بریزید.
منتظر بمانید تا چای کاملاً دم بکشد و آلبالوها رنگ خود را به چای منتقل کنند.
برای داشتن چایی با رنگ زیبا و جلوگیری از کف کردن چای، آلبالوها را مستقیماً درون قوری قرار ندهید.
روش تهیه یخ آلبالو
پس از دم کشیده شدن چای و برداشتن آن از روی شعله، میتوانید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
وقتی چای به خوبی خنک شد، میتوانید آن را با افزودن تکههای یخ به مهمانان خود ارائه دهید.