; فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد پیازچه فوت و فن سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد پیازچه یک پیش‌غذای …

فوت و فن پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی

فوت و فن پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی

فوت و فن پیتزا پپرونی فوت و فن پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا پپرونی اکنون به عنوان …

فوت و فن خورشت قلیه ماهی و راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی خانگی

فوت و فن خورشت قلیه ماهی و راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی خانگی

فوت و فن خورشت قلیه ماهی فوت و فن خورشت قلیه ماهی و راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قلیه ماهی، …

فوت و فن مرغ بریان

 طرز تهیه مرغ بریان در فر با جوجه گردان مرغ بریانی در ظرف پیرکس در فر مرغ بریان در قابلمه مرغ بریانی تکه ای طرز تهیه مرغ درسته در فر بدون جوجه گردان مرغ بریان در توستر مرغ بریان را با چی بخوریم طرز پخت مرغ بریان ساده

فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ بریان، که به آن مرغ بریانی نیز گفته می‌شود، یک غذای محبوب ایرانی است که با مرغ کامل پخته شده در فر یا روی منقل تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با ادویه‌های مختلف مانند زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و نمک مزه دار می‌شود. همچنین می‌توان از ماست، آبلیمو یا زعفران برای مرینیت مرغ استفاده کرد.

مرغ بریان را می‌توان به روش‌های مختلفی سرو کرد. یک روش رایج، سرو آن با برنج، نان، سبزیجات و سالاد است. همچنین می‌توان از مرغ بریان در ساندویچ، پیتزا و یا انواع دیگر غذاها استفاده کرد.

برای تهیه مرغ بریان روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. در اینجا دو روش رایج برای پخت مرغ بریان در فر و بدون فر را به شما معرفی می‌کنم:

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان در فر

مرغ کامل: ۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

سیب زمینی: ۲ عدد

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: به مقدار لازم

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریان در فر

مرغ را تمیز بشویید و خشک کنید.

با کمک انگشتان دست، زیر پوست مرغ را به آرامی باز کنید تا فضای کافی برای گذاشتن مواد طعم دهنده ایجاد شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و با کره، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید.

مخلوط را زیر پوست مرغ بریزید و اگر قسمتی از پوست باز شد، با نخ و سوزن آشپزی آن را بدوزید.

برای طعم دار کردن قسمت بیرونی مرغ، آب پیاز را با کمی زعفران و آبلیمو مخلوط کنید و با برس به تمام قسمت های آن بمالید.

مرغ را در ظرف مناسب قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید.

در آخر پخت، مرغ را با خلال دندان تست کنید تا از پخته شدن کامل آن مطمئن شوید.

مرغ بریان را با سیب زمینی های پخته شده و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان بدون فر

مرغ کامل: ۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم

پیاز: ۲ عدد

هویج: ۱ عدد

سیب زمینی: ۲ عدد

روغن زیتون: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به مقدار لازم

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریان بدون فر

مرغ را تمیز بشویید و خشک کنید.

پیاز، هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید.

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

هویج و سیب زمینی را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند.

مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و روی آن را با زعفران دم کرده و ادویه جات دلخواه (نمک، فلفل سیاه و پودر سیر) طعم دار کنید.

به اندازه کافی آب یا آب مرغ اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ تا ۱٫۵ ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ و سبزیجات کاملا پخته شوند.

در ۳۰ دقیقه آخر پخت، درب قابلمه را بردارید تا مرغ کمی برشته شود.

فوت و فن مرغ بریان

می‌توانید از هر نوع سبزیجات دلخواه دیگری به دلخواه خود در این غذا استفاده کنید.

برای طعم دار کردن بیشتر مرغ، می‌توانید از ماست، سس مایونز یا ادویه های دیگر مانند پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و یا دارچین استفاده کنید.

اگر مرغ شما پوست نداشت، می‌توانید برای طعم دار کردن و برشته شدن بیشتر آن، از کمی کره یا روغن مایع استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.