فوت و فن کرم پاتیسیر و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترشی گوجه سبز و راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترشی گوجه سبز فوت و فن ترشی گوجه سبز و راز خوشمزگی ترشی گوجه سبز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …
فوت و فن مربای زردآلو و راز خوشمزگی مربای زردآلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای زردآلو فوت و فن مربای زردآلو و راز خوشمزگی مربای زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای زردآلو، با طعمی …
فوت و فن ترشی لیته و خوشمزه ترین ترشی لیته و راز خوشمزگی
فوت و فن ترشی لیته فوت و فن ترشی لیته و خوشمزه ترین ترشی لیته و راز خوشمزگی ترشی لیته در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی یا …
فوت و فن کرم پاتیسیر
فوت و فن کرم پاتیسیر و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
شیر یکچهارم پیمانه
خامه ۱ قاشق مرباخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
شکر یکچهارم پیمانه
اسانس یا طعمدهنده دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه کرم پاتیسیر
برای شروع، تخممرغها را بشکنید و زردهها را از سفیدهها جدا کرده و در کاسهای بریزید. به این زردهها، شکر اضافه کنید.
سپس با استفاده از یک همزن در سرعت متوسط، مخلوط زرده و شکر را خوب هم بزنید.
وقتی مخلوط زرده و شکر به یک بافت نرم و رنگی مایل به کرمی رسید، وانیل را به آن اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن وانیل، شیر را به آرامی به مخلوط اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق یا همزن دستی آن را مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و به مخلوط تخممرغ بیفزایید.
این مخلوط را به یک تابه یا قابلمه غیرچسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، با دقت و مداوم هم بزنید.
حواستان باشد که هنگام غلظت گرفتن کرم، باید مرتباً آن را هم بزنید تا کف تابه نچسبد.
در این مرحله، برای افزودن طعم دلخواه خود، میتوانید انواع اسانسها یا شکلات را به کرم بیفزایید. پیش از اضافه کردن اسانس یا شکلات، کرم را از روی حرارت بردارید.
کرم حاضر است. بگذارید تا خنک شود، سپس از آن استفاده کنید. برای داشتن بافت بهتر، توصیه میشود کرم را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده
شیر ۱ لیوان
آرد نصف لیوان
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
گلاب ۲ قاشق
روش تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده
ابتدا با ترکیب کردن شکر، نشاسته ذرت و نمک در یک قابلمه آغاز کنید.
به این ترکیب، شیر غلیظ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. ادامه دهید هم زدن تا مخلوط به غلظت دلخواه برسد.
سپس، حرارت را پایین آورده و مخلوط را برای یک دقیقه دیگر بجوشانید.
پس از خارج کردن کرم از روی حرارت، کره و وانیل را به آن افزوده شود.
کرم پاتیسیر را از یک صافی عبور دهید.
پس از صاف کردن، کرم را با یک پلاستیک مستقیماً روی سطح آن بپوشانید تا از تشکیل پوسته جلوگیری شود.
کرم را در دمای اتاق خنک کنید، سپس برای مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
این کرم میتواند برای مدت سه روز در یخچال نگهداری شود.