فوت و فن کیک کدو حلوایی و راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی خوشمزه
فوت و فن سالاد شیرازی و راز خوشمزگی و بهترین چاشنی سالاد شیرازی
فوت و فن سالاد شیرازی فوت و فن سالاد شیرازی و راز خوشمزگی سالاد شیرازی و بهترین چاشنی سالاد شیرازی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد …
فوت و فن خورش فسنجان و راز خوشمزگی خورش فسنجان خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش فسنجان فوت و فن خورش فسنجان و راز خوشمزگی خورش فسنجان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فسنجان، خورشت معروفی از …
فوت و فن مارمالاد توت سیاه و راز خوشمزگی مارمالاد توت سیاه خوشمزه و خانگی
فوت و فن مارمالاد توت سیاه فوت و فن مارمالاد توت سیاه و راز خوشمزگی مارمالاد توت سیاه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شاه …
فوت و فن کیک کدو حلوایی
فوت و فن کیک کدو حلوایی و راز خوشمزگی کیک کدو حلوایی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک کدو حلوایی یک دسر پرطرفدار و ایدهآل برای فصل پاییز است، زمانی که کدو حلوایی به وفور در دسترس است. این کدو، که اصالتی در مکزیک دارد، با رنگ نارنجی خود همخوانی زیبایی با رنگهای گرم پاییزی دارد. این کدو به دلیل اندازه بزرگ و وزن قابل توجهش به نام “کدو تنبل” شناخته میشود. کدو حلوایی علاوه بر کاربرد فراوان در پخت انواع شیرینی و دسر، دارای خواص سلامتی فراوانی نیز است، از جمله خاصیت ضدالتهابی، کمک به حفظ سلامت چشمها در برابر پیری، کاهش خطر ابتلا به سرطان و غنی بودن از مواد مغذی مهم.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی
آرد ۲ پیمانه
کدو حلوایی ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
ابتدا، کدوها را برش داده، پوست بکنید و دانههای آنها را خارج سازید. سپس کدوها را بپزید، مراقب باشید که حین پخت آب نیندازند. پس از پخت، کدوها را پوره کنید.
در مرحله دوم، تخممرغها را با شکر و وانیل برای ۷ دقیقه هم بزنید تا رنگشان روشن شود و حجمشان دو برابر شود.
پس از آن، روغن و شیر را اضافه کرده و آنها را به اندازهای هم بزنید که با سایر مواد به خوبی مخلوط شوند.
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، سه بار الک کنید و به تدریج به مخلوط اضافه نمایید.
در نهایت، کدوی پوره شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا بافتی یکنواخت حاصل شود.
قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب کنید و با الک کردن آرد روی آن، آردپاشی انجام دهید.
مواد را در قالب بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. پس از پخت، کیک را از قالب جدا کرده و برای یک ساعت صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شده و به راحتی برش داده شود.
فوت و فن کیک کدو حلوایی
برای تزئین کیک به شیوهای خلاقانه، میتوانید بخش بالایی کدو را برش دهید و بعد از پخت کیک، از آن برای زیباسازی روی کیک استفاده نمایید. علاوه بر این، روکش کردن سطح کیک با شکلات پرتقالی ذوب شده، توصیه میشود تا ظاهری جذاب به کیک ببخشد.
افزودن دارچین به مواد کیک میتواند به افزایش طعم و ایجاد عطری دلنشین کمک کند، که این انتخاب بسته به سلیقه شخصی است.
استفاده از قالبی با سوراخ وسط برای این کیک، که دارای بافت نسبتاً سفتی است، گزینه مناسبی خواهد بود.
پیش از قرار دادن کیک در فر، پاشیدن کمی کنجد بر روی سطح آن هم به طعم و هم به ظاهر آن میافزاید.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، تا ۴۰ دقیقه اول پخت، در فر را باز نکنید. پس از گذشت این مدت، با یک خلال چوبی بررسی کنید که کیک کاملاً پخته شده یا خیر. اگر خلال بدون خمیر چسبیده بیرون بیاید، کیک آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید و بلافاصله از قالب جدا نمایید.