; فوت و فن بریانی و راز خوشمزگی بریانی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ساندویچ رست بیف و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ رست بیف و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی

فوت و فن ساندویچ رست بیف فوت و فن ساندویچ رست بیف و راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ …

فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن پودر پیاز فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پودر پیاز، که به …

فوت و فن حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا ارده فوت و فن حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به عنوان گزینه‌های …

فوت و فن بریانی

طرز تهیه بریانی حاج محمود فیلم طرز تهیه بریانی اصفهان طرز تهیه بریانی ساده طرز تهیه بریانی اعظم اصفهان ادویه بریانی اصفهان مقدار گوشت بریان برای هر نفر علت چسبیدن بریان به کفگیر طرز تهیه بریانی اصفهان نی نی سایت

فوت و فن بریانی و راز خوشمزگی بریانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اصفهان با داشتن تنوع بالای غذایی سنتی خود، این غذاهای منحصربه‌فرد را در رستوران‌های متعدد شهر عرضه می‌کند. با این حال، برای تجربه حقیقی و کامل طعم این غذاها، ارتباط با خانواده‌های بومی اصفهان اهمیت دارد. از غذاهای سنتی اصفهان می‌توان به بریانی، گوشت و لوبیا، عدسی، حلیم بادمجان، قرمزه نخودچی، کوفته سبزی، خورش ماست، کال جوش، آش سماق، قیمه ریزه، باقالی ذرت (خوراسگان)، پلو ماش، سرگنجشکی و ماش و زردک اشاره کرد. با این حال، تنها بریانی و خورش ماست در رستوران‌های اصفهان به طور گسترده‌ای پیدا می‌شوند.

بریانی، یک غذای سنتی معروف اصفهانی است که برای هر گردشگری توصیه می‌شود تا آن را امتحان کند. حتی اگر نسبت به خوردن غذاهای چرب حساسیت دارید، توصیه می‌شود که دست‌کم یک بار بریانی را تجربه کنید. برای سلیقه کردن بریانی، می‌توانید به طباخی‌هایی که در پخت این غذا معروف هستند سر بزنید. بریانی در بیشتر محله‌های اصفهان پخته می‌شود و در همه آنها با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه می‌گردد.

مواد لازم برای تهیه بریانی

آب: ۸ پیمانه (معادل ۱۲۸۰ میلی لیتر)

گوشت سردست و قلوه گاه: یک کیلوگرم

پیاز: ۲ عدد (معادل ۲۸۰ گرم)

نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

زعفران ساییده شده (حل شده در آب جوش): یک قاشق سوپخوری (معادل ۱۴ میلی لیتر)

نان: چند برش دارچین: به مقدار لازم

کشک: به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی

برای تهیه بریانی، ابتدا آب را در قابلمه‌ای گرم کنید تا جوش بیاید. بعد گوشت را همراه با پیاز و زردچوبه به آب جوش اضافه نمایید و حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت نیمه پخته شود. سپس گوشت را از آب خارج کرده و آب گوشت را بجوشانید تا حجم آن به حدود ۱٫۴ پیمانه کاهش یابد.

پس از سرد شدن گوشت، آن را دو بار چرخ کنید و به آن نعناع، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب کرده و روی حرارت قرار دهید.

کمی دارچین، فلفل و زعفران آب شده روی کفگیر بریزید و تقریبا ۱۰۰ گرم از مخلوط گوشت را روی آن پهن کنید تا کفگیر پر شود. کفگیر را روی شعله متوسط بگذارید تا گوشت کاملا سرخ شود.

روی نان، کمی روغن آب گوشت بریزید، سپس بریانی را روی نان قرار دهید و کمی دارچین بپاشید.

توجه کنید که گوشت کاملا سرد شده باشد قبل از چرخ کردن آن.

در صورت تمایل، می‌توانید آب گوشت را کمتر بجوشانید و از باقیمانده آن برای ساخت آبگوشت بریانی استفاده کنید. مقداری نان خشک را در آبگوشت بخیسانید و کشک را روی آن بریزید.

در اصفهان، بریانی را معمولاً با جگر سفید پخته و چرخ شده سرو می‌کنند و همراه آن یک کاسه آبگوشت، کشک، نان سنگک، ریحان و دوغ ارائه می‌دهند.

اگر کفگیر مخصوص در دسترس نیست، می‌توانید از ماهی تابه کوچک تفلون استفاده کنید، گرچه استفاده از کفگیر ترجیح داده می‌شود.

محتوای تغذیه‌ای یک پرس بریانی اصفهان به صورت زیر است:

انرژی: ۴۵۸٫۶۲۵ کیلوکالری

چربی: ۲۰٫۳۷ گرم

کربوهیدرات: ۱۳٫۲۵۵ گرم

پروتئین: ۵۸٫۶ گرم

این اطلاعات می‌توانند به عنوان یک راهنمای مفید برای افرادی که به محتوای تغذیه‌ای غذاهایشان اهمیت می‌دهند، مفید باشند.

فوت و فن بریانی

در روند پخت بریانی اصفهانی، کاربرد کفگیر ویژه بریانی برای سرخ کردن گوشت از اهمیت بالایی برخوردار است. تهیه این غذای سنتی با استفاده از ادویه‌های خاص اصفهان و فرایند پخت منحصربه‌فرد در ظروف و تنورهای مخصوص، به بریانی طعمی منحصربه‌فرد می‌بخشد که نشان دهنده تبحر آشپزهای اصفهانی در هنر آشپزی است.

سرو بریانی به همراه تکه‌هایی از نارنگی یا لیمو تازه، برگ‌های ریحان تازه، یک لیوان دوغ محلی و برش‌هایی از پیاز، آن را به یکی از وعده‌های غذایی بسیار خوشمزه برای گردشگران به ویژه در ایام نوروز در اصفهان تبدیل می‌کند.

این غذای معروف هنگامی که به همراه نان سنگک تازه سرو می‌شود، بسیار پرطرفدار است. اخیراً برخی از فروشندگان بریانی برای جذابیت بیشتر، از خلال‌های بادام، پسته یا گردو نیز در تزئین آن استفاده می‌کنند.

علاوه بر این، شش و آبگوشت بریانی هم از مخلفات رایجی است که معمولاً در کنار بریانی اصفهانی عرضه می‌شود و به تکمیل طعم غنی و اصیل بریانی کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.