فوت و فن سس هزار جزیره و راز خوشمزگی سس هزار جزیره خوشمزه و خانگی
فوت و فن خیار شور و راز خوشمزگی خیار شور و علت تلخ شدن آن
فوت و فن خیار شور فوت و فن خیار شور و راز خوشمزگی خیار شور و علت تلخ شدن آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خیارشور یک …
فوت و فن پخت بامیه و راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه و زولبیا
فوت و فن پخت بامیه فوت و فن پخت بامیه و راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه و زولبیا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بامیه، یکی …
فوت و فن بستنی زمستانی و راز خوشمزگی بستنی زمستانی خانگی و خوشمزه
فوت و فن بستنی زمستانی فوت و فن بستنی زمستانی و راز خوشمزگی بستنی زمستانی خانگی و خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بستنی زمستانی، با خاطرات …
فوت و فن سس هزار جزیره
فوت و فن سس هزار جزیره و راز خوشمزگی سس هزار جزیره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سس هزارجزیره، که نام خود را از مجموعهای از جزایر در مرز کانادا و آمریکا گرفته، داستانی جالب در پس پیدایش خود دارد. گفته میشود که می اروین، یک بازیگر، روش تهیه این سس را از همسر یک ماهیگیر در این جزایر یاد گرفته و سپس آن را به مدیر هتل والدورف آستوریا منتقل کرده است. آشپز هتل این سس را با ایجاد برخی تغییرات در منوی سالاد و دسر خود به کار برد. سس هزارجزیره، که ریشههایی در اوایل قرن بیستم دارد، از دهه ۵۰ میلادی در رستورانهای سراسر آمریکا و کانادا محبوب شد. این سس معمولاً از ترکیباتی چون مایونز و کچاپ تهیه میشود و ممکن است حاوی موادی مانند آبلیمو، روغن زیتون، خردل، سرکه و تاباسکو باشد. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این سس، که عمدتاً برای سالاد و ساندویچ استفاده میشود، استفاده از سبزیجات و صیفیجات خام خرد شده مانند پیاز، خیارشور و جعفری است.
مواد لازم برای تهیه سس هزار جزیره
سس مایونز: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
پیاز قرمز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۲ عدد متوسط
سس فلفل تند: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس هزار جزیره
برای تهیه سس هزارجزیره خانگی با طعمی خوش، ابتدا سیر و پیاز را پوست کنید و سپس آنها را به کمک دستگاه میکسر یا مولینکس ریز کنید. پس از این کار، خیارشور را به این مخلوط اضافه کرده تا به طور کامل خرد شود.
در مرحله بعدی، سس مایونز و کچاپ را به این ترکیب افزوده و مقداری سس تند به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
پس از اینکه سس با دیگر مواد مخلوط شد، کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس، برای افزودن طعم ترش، سرکه سفید را به مخلوط اضافه کنید یا در صورت تمایل، میتوانید از آبلیموی تازه استفاده کنید.
در نهایت، پس از ترکیب کامل مواد، سس آمادهشده را در ظرف دربستهای بریزید و برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمدار و غلیظ شود.
به این ترتیب، سس هزارجزیره خانگی با طعمی عالی و منحصر به فرد آماده سرو است.
مواد لازم برای آماده سازی سس هزار جزیره رژیمی
ماست کم چرب: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
سس مایونز کم چرب: ۲ قاشق غذاخوری
شیر کم چرب: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱/۵ قاشق چایخوری
سرکه سیب: نصف قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
سس چیلی تند: نصف قاشق چایخوری
خیارشور رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه سس هزار جزیره رژیمی
برای آمادهسازی سس هزار جزیره خانگی با پایه ماست، ابتدا مخلوطی از مایونز، کچاپ، سس سویا، سرکه (سیب یا سفید بر اساس ترجیح شما)، نمک، و سس چیلی را در دستگاه مخلوطکن ریخته و به دقت مخلوط کنید. در مرحله بعدی، خیارشور و فلفل دلمهای رنده شده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید. پس از اتمام مخلوط کردن مواد، سس را برای حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و برای سرو آماده باشد.
فوت و فن سس هزار جزیره
برای تهیه سس هزارجزیره خانگی، استفاده از مخلوطکن یا میکسر پیشنهاد میشود. در صورت نداشتن این وسایل، میتوانید مواد را با رنده ریز خرد کنید.
مواد اصلی برای این سس عبارتند از سس مایونز، کچاپ، پیازچه و خیارشور.
برای تهیه نسخه رژیمی این سس، میتوانید از سس مایونز کمچرب و ماست چکیده استفاده کنید. با افزایش مقدار ماست، کالری سس کاهش مییابد.
برای بهبود طعم، افزودن پودر پاپریکا، ادویه کاری، جعفری خشک و آویشن توصیه میشود.
اگر طعم سیر در این سس مورد علاقه شما نیست، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
اضافه کردن سس تند به این سس بسته به ذائقه شخصی اختیاری است.
ترکیب سبزیجات پیشنهادی برای این سس شامل جعفری، ساقه کرفس، پیازچه، شوید و آویشن است. البته میتوانید از سبزیجات دیگر نیز استفاده کنید.
این سس را میتوان با سالادها، ساندویچها، غذاهای فستفودی و غذاهای دریایی سرو کرد.
برای افزایش طعم، از ترشی سبزیجات خرد شده استفاده نمایید.
این سس خانگی را میتوان تا ۱۰ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
برخی دستورالعملهای این سس شامل تخم مرغ پخته شده است.
اگر تمایل به استفاده از سس مایونز ندارید، میتوانید آن را با خامه یا ماست چکیده جایگزین کنید.
اگر این سس خیلی غلیظ شد، میتوانید برای نرم شدن بافت، کمی ماست رقیق اضافه کنید.
برای افزودن طعم تند، میتوانید هالوپینوی تازه یا ترشی هالوپینو را مخلوط کرده و به سس اضافه نمایید.
هر قاشق غذاخوری از این سس حاوی حدود ۷۲ کالری است.
تفاوت اصلی این سس با سس فرانسوی در نبود سبزیجات و طعم شیرینتر سس فرانسوی است.