; فوت و فن تی تاپ و راز خوشمزگی تی تاپ خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن سوپ پنیر و راز خوشمزگی سوپ پنیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ پنیر و راز خوشمزگی سوپ پنیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ پنیر فوت و فن سوپ پنیر و راز خوشمزگی سوپ پنیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سوپ …

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان اهری، یکی از …

فوت و فن تی تاپ

مضرات تی تاپ طرز تهیه تی تاپ نازگل تی تاپ شکلاتی تی تاپ پم پم تی تاپ موزی کیک تی تاپ آشپزخانه کوچک من دسر یخچالی با تی تاب طرز تهیه دسر با کیک تی تاپ

فوت و فن تی تاپ و راز خوشمزگی تی تاپ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تی تاپ، یکی از کیک‌های محبوب و سنتی ایرانی است، که در بازار به دلیل طعم و بافت خاصش مورد علاقه بسیاری قرار گرفته است. این کیک در خانه نیز به راحتی و بدون نیاز به فر قابل تهیه است، تنها با استفاده از یک تابه. تی تاپ از دو لایه کیک کوچک و یک لایه کرم میانی برخوردار است، که باعث ایجاد طعم خاص و منحصر به فرد آن می‌شود. با ظاهری دلنشین و بافتی نرم و پنبه‌ای، تی تاپ به عنوان یک گزینه سالم و جذاب برای میان‌وعده کودکان شناخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه تی تاپ

آرد سفید قنادی ۱ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

آب ولرم ۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ درشت ۳ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

عسل ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه کرم میانی

شیر گرم ۱/۴ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

کره ۲۰ گرم

خامه ۱ قاشق غذا خوری پر

پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه تی تاپ

برای تهیه کیک تی تاپ خانگی، ابتدا آرد و بکینگ پودر را در کاسه‌ای مخلوط کرده، دو بار الک کنید و کنار بگذارید.

سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و با همزن بزنید تا کف کنند. سپس به تدریج نیمی از شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط سفت شود.

زرده‌ها را با باقی‌مانده شکر و وانیل هم بزنید تا رنگ آنها روشن و حجمشان افزایش یابد.

عسل را با آب گرم مخلوط کنید، روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس زرده‌ها را به سفیده‌ها اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید.

۲ قاشق از خمیر کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. کاغذ روغنی را کف سینی قرار دهید و خمیر کیک را روی آن پهن کنید. با قیف، مایه کاکائویی را روی کیک بکشید و قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.

برای پخت در تابه، کف آن را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کیک را به صورت یکدست در تابه ریخته و با مواد کاکائویی تزئین کنید. تابه را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.

خامه را به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم بزنید. شکر را در تابه‌ای روی حرارت کم ذوب کنید. پس از ذوب شکر، شیر و خامه را اضافه کرده و هم بزنید.

کره و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید، پس از یکدست شدن، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.

پس از خنک شدن کیک، آن را برش زده، مواد میانی را بین دو لایه قرار دهید. سپس کیک را سرو کنید و لذت ببرید.

فوت و فن تی تاپ

هنگام افزودن آرد و بکینگ پودر به خمیر کیک، دقت کنید که بیش از حد هم نزنید تا حجم و بافت پفکی کیک حفظ شود.

پیش از برش دادن کیک، اجازه دهید که به طور کامل سرد شود، سپس به اندازه‌های مورد نظر برش بزنید.

کرم میانی را زمانی روی کیک بریزید که کمی سرد شده باشد، و با آن لایه‌های کیک را پر کنید.

برای پخت کیک تی تاپ، قالبی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر مناسب است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.