فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی
فوت و فن دسر خرمالو و راز خوشمزگی دسر خرمالو خوشمزه و خانگی
فوت و فن دسر خرمالو فوت و فن دسر خرمالو و راز خوشمزگی دسر خرمالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دسر خرمالو یکی …
فوت و فن رولت خرما و راز خوشمزگی رولت خرما خوشمزه و خانگی
فوت و فن رولت خرما فوت و فن رولت خرما و راز خوشمزگی رولت خرما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت خرما با بیسکویت …
فوت و فن واویشکا گوشت و راز خوشمزگی واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن واویشکا گوشت فوت و فن واویشکا گوشت و راز خوشمزگی واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با واویشکا …
فوت و فن کیک نوتلا
فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شکلات نوتلا به عنوان یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انتخابها برای وعده صبحانه و میانوعده در بسیاری از کشورها معروف است. این شکلات پرطرفدار علاوه بر مصرف مستقیم، در تهیه کیک نوتلا نیز کاربرد دارد که از دسته کیکهای بینالمللی خوش طعم است و اغلب در کافهها همراه با نوشیدنیهای گرم عرضه میگردد.
مواد لازم برای تهیه کیک نوتلا
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک نوتلا
ابتدا در کاسهای بزرگ، تخم مرغها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن افزوده و مخلوط کنید.
با همزن برقی تنظیم شده روی حداکثر سرعت، ترکیب تخممرغ و شکر را برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا که رنگ آن به سفیدی گراییده و بافت کشداری به خود بگیرد.
نوتلا را به این ترکیب اضافه کرده و با سرعت زیاد دوباره هم بزنید تا ترکیب به صورت یکنواخت درآید.
روغن و شیر را به ترکیب افزوده و مجدداً هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند.
در کاسهای جداگانه، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ریخته و دوبار الک کنید.
آرد را در سه نوبت به ترکیب تخممرغ افزوده و به آرامی با لیسک و به صورت حرکت دورانی هم بزنید تا ترکیبات کاملاً با هم مخلوط شوند.
فر را پیش از شروع، روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب کیک را با روغن چرب کنید و کاغذ روغنی را در داخل قالب قرار داده و ثابت کنید.
مخلوط کیک را در قالب بریزید و با ضربات ملایم قالب را به سطح کار بزنید تا حبابهای هوا خارج شوند.
کیک را در طبقه میانی فر قرار داده و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
برای تست پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در آن فرو کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
پس از پخت، کیک را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس آن را برش داده و با مواد تزئینی مورد نظر تزئین کنید.
فوت و فن کیک نوتلا
برای تهیه کیک نوتلا بدون نیاز به فر، ابتدا یک قابلمه نچسب انتخاب کنید و آن را با کمی روغن چرب نمایید. قابلمه را روی یک شعلهپخشکن قرار دهید تا گرم شود. پس از آن، مایه کیک را درون قابلمه ریخته و در آن را با دمکنی بپوشانید. کیک را برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا به طور کامل پخته شود.
کیک را میتوانید با گاناش شکلاتی، انواع میوهها، پسته و سایر تزئینات مورد علاقه خود تزئین کنید.
هنگام پخت کیک نوتلا، میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید، اما دقت داشته باشید که فقط یک سوم قالب باید با مواد پر شود.
قبل از شروع پخت کیک، مواد را حدود یک ساعت قبل از شروع به دمای محیط برسانید.
در صورتی که به نوتلا دسترسی ندارید، میتوانید از هر نوع دیگری از شکلات صبحانه فندقی به عنوان جایگزین استفاده کنید.