فوت و فن بورک اسفناج و راز خوشمزگی بورک اسفناج خوشمزه و خانگی
فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم
فوت و فن فسنجون فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش فسنجان یکی از …
فوت و فن نان لقمه ای فوری و راز خوشمزگی نان لقمه ای فوری خوشمزه و خانگی
فوت و فن نان لقمه ای فوری فوت و فن نان لقمه ای فوری و راز خوشمزگی نان لقمه ای فوری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن آش کلم قمری و راز خوشمزگی آش کلم قمری خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش کلم قمری فوت و فن آش کلم قمری و راز خوشمزگی آش کلم قمری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن بورک اسفناج
فوت و فن بورک اسفناج و راز خوشمزگی بورک اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آشپزی ترکیه به دلیل تنوع بینظیر و طعمهای استثناییاش در سراسر دنیا شناخته شده است. یکی از غذاهای مشهور ترکی استفاده شده از خمیر فیلو یا یوفکا، بورک نام دارد. بورک در انواع گوناگون و با مواد متنوع داخلی مانند گوشت، پنیر، اسفناج و سیبزمینی عرضه میشود. این غذا در میان خانوادههای ترکی بسیار محبوب است، به طوری که بسیاری از آنها چندین بار در هفته آن را پخت میکنند. به همین خاطر، بورک در اکثر رستورانهای ترکیه یافت میشود. در ادامه، روش تهیه بورک با مواد اسفناج را برای شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج
اسفناج ۴۰۰ گرم
شیر ½ لیوان
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
خمیر یوفکا به تعداد کافی
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
کنجد به مقدار کافی
روش تهیه بورک اسفناج
ابتدا اسفناج را بشویید و همراه با دو لیوان آب و کمی نمک در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. پس از ۱۰ دقیقه جوشاندن، اسفناج میپزد.
در همین حین، پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم تا رنگش طلایی شود. بعد سیر رنده شده را افزوده و تفت میدهیم تا عطرش خارج شود.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. اسفناج آبکشی شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و هم میزنیم.
پنیر خامهای و نیمی از پنیر پیتزا را افزوده و خوب هم میزنیم.
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. شیر را با زعفران دم کرده و با کمی روغن مایع مخلوط میکنیم.
خمیر یوفکا را باز کرده و با مخلوط شیر و زعفران آغشته میکنیم. مقداری از مایه اسفناج و باقیمانده پنیر پیتزا را به صورت خطی روی خمیر گذاشته و آن را به شکل رول درمیآوریم.
رولهای یوفکا را در سینی فر قرار داده، با باقیمانده مخلوط شیر و زعفران آغشته میکنیم و سپس سیاه دانه یا کنجد روی آنها میپاشیم.
سینی را در فر گذاشته و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت میکنیم. سپس گریل فر را روشن میکنیم تا روی بورکها برشته و طلایی شود.
پس از سرد شدن، بورکها را برش زده و در ظرف مورد نظر میچینیم و با سس کچاپ خانگی سرو میکنیم.
فوت و فن بورک اسفناج
بورک اسفناج یک انتخاب فوقالعاده برای خوراکیهای بین وعده یا به عنوان پیش غذا محسوب میشود و آمادهسازی آن آسان است. این خوراک هم در فر قابل پخت است و هم میتوانید در صورت نبود فر، آن را در روغن سرخ کنید. اگر تصمیم به سرخ کردن بورکها دارید، بهتر است کنجد یا سیاه دانه را بعد از سرخ شدن روی آنها بریزید. برای تنوع بیشتر، میتوانید به مایه بورک اسفناج و سیب زمینی، مقداری سیب زمینی پخته نیز اضافه کنید. همچنین، برخی دستورالعملها استفاده از گردو خرد شده و قارچ را نیز برای این پیش غذای لذیذ پیشنهاد میکنند.
چندین روش برای پیچیدن بورک اسفناج وجود دارد. یک روش، پیچیدن آن به شکل حلزونی است که در آن، بعد از رول کردن با ورقههای بزرگ یوفکا، بورکها به صورت حلزونی در ظرف فر گرد چیده میشوند. شایعترین روش پیچیدن بورک اسفناج، شکل سیگاری است که در آن، بورکها به صورت استوانههای باریک و بلند رول میشوند.