فوت و فن بستنی موزی و راز خوشمزگی بستنی موزی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک بادام و راز خوشمزگی کیک بادام خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک بادام فوت و فن کیک بادام و راز خوشمزگی کیک بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک بادامی، یکی از …
فوت و فن شامی بوقلمون و راز خوشمزگی شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی
فوت و فن شامی بوقلمون فوت و فن شامی بوقلمون و راز خوشمزگی شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شامی بوقلمون یک …
فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک
فوت و فن چلو فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چلو یک نوع …
فوت و فن بستنی موزی
فوت و فن بستنی موزی و راز خوشمزگی بستنی موزی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بستنی موزی خودساخته یک انتخاب فوقالعاده برای تنقلات است، مخصوصاً در روزهای داغ تابستان! اگر مایلید از طعم خالص و خوشایند بستنی موزی در منزل لذت ببرید، روش تهیه آن را در ادامه بیان میکنیم. این بستنی حتی در روزهای سرد سال نیز بسیار دلچسب است.
روش تهیه بستنی موزی در منزل هم سلامتبخش و هم آسان است. شما به سه موز نیاز دارید. اول موزها را پوست بکنید و به شکل حلقههای برش دهید. بعد این حلقهها را در کیسه زیپدار به گونهای قرار دهید که روی هم قرار نگیرند یا میتوانید آنها را بر روی کاغذ روغنی و در ظرف مناسب چیدمان کنید. این موزها باید یک شب کامل در فریزر بمانند.
پس از این مدت، موزهای فریز شده را از فریزر خارج کنید و در یک مخلوطکن یا غذاساز بریزید و به قدر کافی پوره کنید تا به مخلوطی یکدست و نرم برسید. این مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و با حلقههای موز یا تزئینات دیگر به دلخواهتان تزئین نمایید.
آشنایی با بستنی موزی با خامه
اگر به دنبال یک دسر محبوب، خوشطعم و در عین حال ساده برای مهمانیها یا دورهمیهایتان هستید، این بستنی موزی یک گزینه فوقالعاده است. برای ساخت این بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
موز حلقه شده: ۴ عدد
شیر: نصف پیمانه
خامه قنادی: نصف پیمانه
پهن کردن کاغذ روغنی در ظرفی مناسب و چیدمان حلقههای موز به گونهای که روی یکدیگر قرار نگیرند اولین گام است. سپس ظرف را برای مدت ۳ تا ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا موزها به طور کامل یخ ببندند. بعد از این مدت، موزهای یخ زده را همراه با شیر و خامه درون مخلوطکن ریخته و به اندازهای مخلوط کنید تا مواد به صورت نرم و یکدست درآیند.
محتویات بستنی را در ظرفی با درب محکم ریخته و با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. درب ظرف را محکم ببندید و آن را برای ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا بستنی به خوبی بسته شود. پس از اینکه بستنی آماده شد، آن را با اسکوپ بردارید و با تزئینات مورد نظرتان سرو کنید.
آشنایی با بستنی موزی خانگی با کره
این بستنی موزی کرهای خانگی با عطر و طعم دلپذیرش، همه را به وجد میآورد. برای ساخت این بستنی خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:
موز: ۳ عدد
شیر پرچرب: ۱.۵ لیوان
شکر قهوهای: ۱/۳ لیوان
شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱.۵ قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
موزها را پوست بکنید و تکهتکه کنید. آنها را با کره و شکر قهوهای در ظرفی مناسب ترکیب کرده و ظرف را درون فری با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا شکر ذوب شود. وقتی شکر کمی ذوب شد، ظرف را از فر خارج کرده، محتویات را هم بزنید و دوباره آن را در فر بگذارید.
پس از گذشت ۴۰ دقیقه و نرم و قهوهای شدن موزها، آنها را از فر خارج کرده و فوراً در مخلوطکن بریزید. پیش از اینکه مواد سرد شده و سفت گردند، آنها را پوره کنید. سپس، سایر مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
پس از رسیدن مخلوط به غلظت و قوام مطلوب، آن را در ظرفی مناسب بریزید و برای مدت ۷ تا ۸ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از اینکه بستنی سفت شد، آن را با اسکوپ برداشته و با تزئینات مورد علاقهتان سرو نمایید.
آشنایی با بستنی موزی شکلاتی
کمتر کسی میتواند به جذابیت بستنی موزی شکلاتی بیتفاوت باشد. این بستنی خوشمزه حتی دل سختترین افراد را هم تسخیر میکند! برای درست کردن این بستنی کاکائویی با موز، به این مواد احتیاج داریم:
موز: ۳ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
پسته یا گردوی خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
موزها را پوست بکنید و آنها را به دو نیم تقسیم کنید. سپس نیمههای موز را در کیسههای زیپدار قرار دهید و آنها را برای حداقل ۸ ساعت در فریزر نگهداری کنید. پس از گذشت این مدت، موزها را از فریزر خارج کرده و پوره کنید. نصف مقدار پوره موز را برای استفاده بعدی کنار بگذارید.
به نیمه باقیمانده موز در مخلوطکن، پودر کاکائو، شکر، و شکلات صبحانه اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً یکنواخت و مخلوط شود. مخلوط بستنی کاکائوی را در ظرف دیگری بریزید و به هر دو مخلوط پوره موز، پسته یا گردوی خرد شده اضافه کنید.
ظرفها را با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا بستنیها منجمد شوند. ظرفها باید دستکم ۵ ساعت در فریزر باقی بمانند. هر دو ساعت یکبار محتویات را به هم بزنید تا بافت بستنی پوکتر و حجیمتر شود. پس از سپری شدن این مدت، بستنیها را از فریزر خارج کرده و با تزیینات دلخواهتان سرو نمایید.
آشنایی با بستنی موزی با نشاسته
بستنی که در اینجا به شما معرفی میکنیم، با داشتن همه ویژگیهای دلپذیر، میتواند به یکی از مورد علاقههای شما تبدیل شود. تنها یکبار کافی است تا این بستنی را امتحان کنید و عاشق طعم و مزهاش شوید. برای تهیه این بستنی لذیذ، به مواد زیر نیاز دارید:
موز بزرگ: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شیر پرچرب: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر، شکر و نشاسته را درون قابلمهای مناسب بریزید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. با هم زدن مداوم، مواد را تا زمانی که به خوبی با هم ترکیب شده و مایع کمی غلظت پیدا کند، مخلوط کنید. در این مرحله، وانیل را افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هم زدن مواد را ادامه دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
قابلمه را در یک جای خنک قرار دهید تا محتویات به طور کامل سرد شوند. دورهای مواد را هم بزنید تا از تشکیل لایه چربی بر روی آن جلوگیری شود. پس از خنک شدن، محتویات را در قالبهای مخصوص بستنی ریخته و چوبهای بستنی را درون آنها فرو کنید. قالبها را برای مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملاً منجمد شود.