; فوت و فن شاورما و راز خوشمزگی شاورما خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن خورش سیب زمینی و راز خوشمزگی خورش سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش سیب زمینی و راز خوشمزگی خورش سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش سیب زمینی فوت و فن خورش سیب زمینی و راز خوشمزگی خورش سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن خورش کرفس و علت سفت شدن کرفس در خورشت

فوت و فن خورش کرفس و علت سفت شدن کرفس در خورشت

فوت و فن خورش کرفس فوت و فن خورش کرفس و نکات خورش کرفس و علت سفت شدن کرفس در خورشت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …

فوت و فن آش حلیم با جو و راز خوشمزگی آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش حلیم با جو و راز خوشمزگی آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش حلیم با جو فوت و فن آش حلیم با جو و راز خوشمزگی آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن شاورما

طرز تهیه شاورما لبنانی طرز تهیه شاورما مراکشی طرز تهیه شاورما مرغ با نان لواش طرز تهیه شاورمای ایرانی طرز تهیه شاورما نی نی سایت طرز تهیه شاورما گوشت لبنانی شاورما اصل شاورما مرغ شف طیبه

فوت و فن شاورما و راز خوشمزگی شاورما خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شاورما، غذای خیابانی محبوب خاورمیانه‌ای که با گوشت‌های نازک و معطری مانند مرغ، گوسفند، گاو، بز و گاهی بوقلمون پخته می‌شود، اغلب در نان‌هایی مانند لواش یا پیتا سرو می‌شود. این غذای خوشمزه می‌تواند به راحتی در خانه تهیه شود، مثلاً با گوشت سینه مرغ.

شاورما برای کسانی که از گوشت آبدار و پرطعم لذت می‌برند، یک گزینه شام عالی است. این غذا در فرم‌های متنوعی مانند ژیروس یونانی، دونر کباب ترکی و تارنا ارمنی وجود دارد، اما نسخه لبنانی آن بسیار مشهور است. در اینجا، روش تهیه شاورمای مرغ با استفاده از گوشت سینه مورد بررسی قرار می‌گیرد، اگرچه استفاده از ران مرغ نیز ممکن است. با این حال، سینه مرغ به دلیل داشتن چربی کمتر، گزینه‌ای سالم‌تر است.

مواد لازم برای تهیه شاورما

سینه مرغ ۱ عدد

ماست چکیده ۱/۲ پیمانه

رنده پوست پرتقال ۱/۲ ق چای خوری

آب لیمو ۱ ق غذا خوری

گوجه ۲ عدد

خیارشور ۴ عدد

کاهو ۱ پیمانه

نمک و فلفل و سیر و میخک و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس شاورما

ارده ۳ ق غذا خوری

ماست غلیظ ۱/۲ لیوان

روغن زیتون ۲ ق غذا خوری

آب لیمو ۲ ق غذا خوری

نمک و پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم

روش تهیه شاورما

ابتدا، سینه‌های مرغ را به صورت نوار برش داده و در یک ظرف قرار دهید. به آنها ماست، آب لیمو، ادویه‌ها و رنده پوست پرتقال (بدون قسمت سفید که تلخ است) اضافه کنید. مرغ‌ها را به خوبی با این ترکیب ماساژ دهید، سپس برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند.

سپس، سینه‌های مرغ را روی یک صافی قرار دهید تا سس اضافه خارج شود. به سینه‌ها کمی روغن بزنید، تابه‌ای را گرم کنید و مرغ‌ها را بدون روغن اضافه تفت دهید. در ابتدا، مرغ مقداری آب خواهد داد، اما پس از آن شروع به سرخ شدن می‌کند. مواظب باشید بیش از حد سرخ نشوند تا خشک نگردند.

ارده را با ماست مخلوط کرده، روغن زیتون و ادویه‌ها را اضافه کنید تا سس به قوام مایونز برسد.

گوجه‌ها را بشویید، خشک کنید و به صورت نوار برش بزنید. خیار شور را نیز به همین ترتیب برش دهید. کاهو را خرد کنید و در صورت نبود کاهو، می‌توانید از کلم استفاده کنید. نان پیتا را باز کرده، سس آماده شده را روی آن بمالید، مرغ سرخ شده، گوجه، خیار شور و کاهو را اضافه کنید، به شکل رول درآورید و همراه با سس گوجه فرنگی میل نمایید.

فوت و فن شاورما

با صرف کمی زمان و حوصله، می‌توانید نان مخصوص شاورمای مرغ را در خانه پخت کنید. ابتدا ۵ پیمانه آرد را با ۲ عدد تخم مرغ، ۱ و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کمی نمک مخلوط کنید و سپس ۱ و یک سوم پیمانه آب به آن اضافه کنید. این ترکیب را به خوبی ورز دهید تا خمیری یکنواخت به دست آید. خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۱۵ تا ۲۰ بخش مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به صورت نازک باز کنید و در تابه نچسب و روی حرارت متوسط بپزید.

اضافه کردن قارچ به شاورمای مرغ اختیاری است ولی به بهبود طعم کمک می‌کند. در صورت تمایل، هنگام پخت مرغ، می‌توانید به میزان دلخواه قارچ اضافه کنید و تا زمانی که آب آن کاملاً تبخیر شود، تفت دهید.

سس ماست تهیه شده برای شاورما مرغ را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد، به شرط اینکه در ظرفی دربسته باشد.

برای ایجاد طعم‌های متفاوت، می‌توانید از ادویه‌های گوناگون در شاورمای مرغ استفاده کنید. به جز ادویه‌هایی که در دستور ذکر شده‌اند، استفاده از زنجبیل، جوز هندی، و زردچوبه نیز توصیه می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.