; فوت و فن آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خرفه فوت و فن آش خرفه و راز خوشمزگی آش خرفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن کیک سیب با شیره انگور و راز خوشمزگی کیک سیب با شیره انگور خوشمزه

فوت و فن کیک سیب با شیره انگور و راز خوشمزگی کیک سیب با شیره انگور خوشمزه

فوت و فن کیک سیب با شیره انگور فوت و فن کیک سیب با شیره انگور و راز خوشمزگی کیک سیب با شیره انگور خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد …

فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی

فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی

فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی فوت و فن آبگوشت سنتی به و گردو اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو اراکی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب …

فوت و فن آش آلو

آش آلو برای پاکسازی آش آلو تبریزی آش آلو بروجردی طرز تهیه آش آلو در طب سنتی اش الو همدان آش آلو قزوین آش آلو مشهدی آش آلو گیلان

فوت و فن آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش آلو، یکی از غذاهای سنتی ایران با طعمی خاص و دلچسب، در میان علاقه‌مندان به آش‌های ایرانی بسیار محبوب است. این آش که در فصول مختلف سال، به ویژه در روزهای سرد، محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند، در مناطق گوناگون ایران با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. ترکیب اصلی آش آلو شامل گوشت چرخ‌کرده و مخلوطی از آلوهای ترش و شیرین است که طعم منحصربه‌فردی به آن می‌بخشد. این آش در هر دو فصل گرم و سرد سال به عنوان غذایی مطلوب و مورد پسند معرفی می‌شود.

مواد لازم برای آماده سازی آش آلو تبریز

لوبیا چیتی: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب گوشت: ۲ لیون فرانسوی دسته‌دار

لپه: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

برنج: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

تره، جعفری و گشنیز: ۱ کیلوگرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

آلو: ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده: به مقدار لازم

آموزش پخت آش آلو تبریز

برای تهیه آش آلو تبریزی، ابتدا لوبیا و آب گوشت را روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد. وقتی لوبیا نیم‌پز شد، لپه و برنجی که از قبل خیسانده‌اید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید پخت ادامه یابد. در مرحله بعد، سبزی‌های مخصوص آش را بیفزایید و آش را برای حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت بپزید. در این میان، آلو را با کمی آب بجوشانید و پس از پخت، آن را صاف کنید. بعد از ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه، مخلوط آلو را به آش اضافه نمایید. رب گوجه فرنگی، نمک و نعناع داغ را هم به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه دیگر، آش آماده سرو خواهد بود.

مواد لازم برای آماده سازی آش آلو اردبیل

رشته آش: ۱ بسته

آلو بخارا: ۵ تا ۸ عدد

آلبالو خشک یا تازه: ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

زغال اخته خشک یا تازه: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گوجه سبز تازه یا خشک: ۵ تا ۸ عدد

زردآلو خشک: ۸ تا ۱۰ عدد

حبوبات پخته شده (نخود، لوبیا قرمز، عدس، لوبیا سفید): هر کدام ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نعناع داغ و پیاز داغ (برای تزیین): به مقدار لازم

نمک، زردچوبه: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

آموزش پخت آش آلو اردبیل

برای آماده‌سازی آش آلو اردبیلی، اولین گام گرم کردن آب روی اجاق گاز است. پس از آن، میوه‌های خشک خیس خورده را به آب اضافه کرده و اجازه دهید تا مدتی جوش بیایند. در مرحله بعدی، حبوبات را به مخلوط اضافه کنید و پس از چند دقیقه، رشته‌های آش را بدون خرد کردن به آن اضافه کنید تا از خمیر شدن آش جلوگیری شود. پس از افزودن رشته‌ها، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش به خوبی بپزد و آماده سرو شود. در نهایت، اجاق گاز را خاموش کرده و آش را در ظروف سرو منتقل کنید. برای تزئین آش، استفاده از پیاز داغ، نعناع داغ، خلال پسته، گردو و زرشک توصیه می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.