فوت و فن کوکو رشته ای و راز خوشمزگی کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی
فوت و فن چیز کیک ژاپنی و راز خوشمزگی چیز کیک ژاپنی خوشمزه و خانگی
فوت و فن چیز کیک ژاپنی فوت و فن چیز کیک ژاپنی و راز خوشمزگی چیز کیک ژاپنی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن پیتزا و فوت کوزه گری خمیر پیتزا و راز خوشمزگی پیتزا
فوت و فن پیتزا فوت و فن پیتزا و فوت کوزه گری خمیر پیتزا و راز خوشمزگی پیتزا و نکات پخت پیتزا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن کباب تابه ای دو رنگ و راز خوشمزگی کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب تابه ای دو رنگ فوت و فن کباب تابه ای دو رنگ و راز خوشمزگی کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این …
فوت و فن کوکو رشته ای
فوت و فن کوکو رشته ای و راز خوشمزگی کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کوکو رشتهای، یکی از محبوبترین انواع کوکو در آشپزی ایران است که از نظر ظاهری به کوکو سیب زمینی نزدیک است. نام این غذا از شکل ویژه سیب زمینیهایی که به صورت رشتههای بسیار باریک و دراز برش خوردهاند، گرفته شده است.
مواد لازم برای تهیه کوکو رشته ای
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
اگر تمایل دارید که کوکوی شما ظاهری زیباتر و مجلسیتر داشته باشد، میتوانید به مایه آن سبزیهای معطر مانند جعفری و گشنیز، چه تازه و چه خشک شده، افزوده نمایید.
روش تهیه کوکو رشته ای
برای پخت کوکو رشتهای ابتدا باید سیب زمینیها را پوست کنده، آبکش کرده و با استفاده از رشتهکن یا رنده درشت رنده کنیم و کنار بگذاریم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و در یک کاسه منتقل کنیم.
به تخممرغها یک چهارم لیوان آب افزوده و خوب هم بزنیم. آرد را به آرامی اضافه کرده و دقت کنیم که خمیر حالت گلولهگلوله پیدا نکند. مقدار آرد به اندازهای باشد که خمیر کوکو خیلی سفت نشود و اندکی نرم باقی بماند. در مرحله بعدی، پنیر پیتزای رنده شده را به مخلوط وارد کنیم.
در نهایت، سیب زمینیهای رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند. تابهای را روی اجاق گرم کنید و روغن بریزید و منتظر شوید تا داغ شود. مقداری از مایه را در روغن ریخته و با کفگیر به شکل دلخواه درآورید. میتوانید کوکوها را صاف کنید تا دایره شکل شوند. پس از سرخ شدن یک طرف، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کوکو رشتهای پخته شده را را در ظرف قرار داده و با گوجه فرنگی، خیارشور یا سس کچاپ تزیین کنید و در کنار نان تازه سرو نمایید.
فوت و فن انواع کوکو سیب زمینی
برای تهیه کوکویی که هم ترد باشد و هم پفدار، اولین گام زدن تخممرغها در ظرف جداگانه است تا کاملاً یکنواخت و صاف شوند، بعد آنها را به ترکیب کوکو افزوده شود.
برای بالا بردن حجم کوکو، نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مخلوط اضافه کنید.
در صورت تمایل، میتوانید سیر یا پودر سیر را به دستور اضافه کرده یا آن را حذف نمایید.
برای غنیسازی طعم کوکو سیب زمینی، پیشنهاد میشود که جعفری، پودر ریحان، نعناع خشک، آویشن خشک یا پیازچه تازه خرد شده به مخلوط اضافه شود.
برای دادن رنگی زیبا و خوشرنگ به کوکو سیب زمینی، استفاده از زعفران دم کرده توصیه میشود. مقداری از آن را به مواد اضافه کرده تا طعم و رنگ کوکو بهبود یابد.