; فوت و فن دمپخت و راز خوشمزگی دمپخت خوشمزه مامان پز - موسوی ها
فوت و فن زرشک پلو و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی

فوت و فن زرشک پلو و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی

فوت و فن زرشک پلو فوت و فن زرشک پلو و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زرشک پلو یک غذای …

فوت و فن پخت نان در فر و راز خوشمزگی نان در فر در منزل به سبک سنتی

فوت و فن پخت نان در فر و راز خوشمزگی نان در فر در منزل به سبک سنتی

فوت و فن پخت نان در فر فوت و فن پخت نان در فر و راز خوشمزگی نان در فر در منزل به سبک سنتی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم کاسترد فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کرم کاستارد، یک دسر …

فوت و فن دمپخت

فوت و فن دمی گوجه طرز تهیه دمی گوجه مجلسی دمی گوجه نی نی سایت دمی گوجه نواب ابراهیمی طرز تهیه دمی گوجه تصویری طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر دمی گوجه دونفره فوت و فن برنج آبکش

فوت و فن دمپخت و راز خوشمزگی و نکات پخت دمپخت خوشمزه مامان پز در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از روش‌های ساده و عالی برای تهیه غذا در روزهای پرکار و محدود وقت، استفاده از دم‌پز برای پخت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی است. این روش به شما اجازه می‌دهد به راحتی یک غذای خوشمزه تهیه کنید و آن را همراه با سالاد شیرازی سرو کنید تا از عطر و طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. برای داشتن پوره گوجه‌فرنگی همیشه آماده، توصیه می‌شود در فصل تابستان گوجه‌فرنگی را بچینید و پوره کنید. سپس آن را در ظرف‌های یخچال قرار داده تا در هر زمان نیاز به آن داشته باشید و آن را در دسترس داشته باشید.

اگرچه این روش تنها یکی از گزینه‌هایی است که می‌توانید در روزهای پرکار و بدون وقت از آن استفاده کنید، اما با استفاده از تکنیک‌های دیگر و تنوع در انتخاب مواد غذایی، می‌توانید غذاهای سریع و ساده دیگری نیز تهیه کنید.

مواد لازم

یک عدد پیاز
دو لیوان برنج
یک عدد سیب‌زمینی
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنج عدد گوجه فرنگی
نصف استکان روغن
زردچوبه به میزان لازم

روش پخت دمپخت

برای تهیه این غذا، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید. سپس برنج را با شستن آب دو لیوان و افزودن پوره گوجه‌فرنگی در قابلمه قرار دهید و روی حرارت قرار بگیرانید.

در ظرف مناسب، پیاز را داغ کنید و زعفران ساییده شده، کمی زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید. سپس سیب‌زمینی‌های نگینی شده را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.

در نهایت، برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود. با این روش، ابتدا گوجه‌فرنگی را آماده می‌کنید و سپس برنج را به همراه آب و پوره گوجه در قابلمه می‌ریزید. سپس پیاز و ادویه‌ها را به برنج اضافه کرده و سیب‌زمینی‌های نگینی را نیز به آن اضافه می‌کنید. در نهایت، برنج را دم می‌کنید تا آماده شود و می‌توانید از غذای خوشمزه خود لذت ببرید.

فوت و فن دمپخت

برای بهبود طعم و خوشمزگی برنج، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

برای افزایش طعم و عطر برنج، یک عدد لیمو عمانی را به غذای در حال جوش اضافه کنید.
اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.
برای داشتن برنج رنگین‌تر، می‌توانید ۲ تا ۶ قاشق شیر را به آن اضافه کنید و ته دیگ رنگین‌تری داشته باشد. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
بهتر است بعد از دم کردن غذا، از کره به جای روغن برای تهیه آن استفاده کنید.
اگر از طعم سیر لذت می‌برید، می‌توانید دو حبه سیر را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. می‌توانید این دم را با سبزی‌جات همراه کنید.

فوت و فن دمی گوجه طرز تهیه دمی گوجه مجلسی دمی گوجه نی نی سایت دمی گوجه نواب ابراهیمی طرز تهیه دمی گوجه تصویری طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر دمی گوجه دونفره فوت و فن برنج آبکش

فوت کوزه گری دمپخت

اگر می‌خواهید دمپخت گوجه را با استفاده از گوشت قرمز یا گوشت چرخ شده تهیه کنید، می‌توانید راهکارهای زیر را امتحان کنید:

هنگام سرخ کردن پیاز، گوشت قرمز یا گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت کافی تفت بخورد تا پخته شود.

برای داشتن شکل ظاهر بهتر و زیباتر، می‌توانید پوست گوجه‌ها را به طور کامل جدا کرده و آن‌ها را رنده کنید یا پوره کنید. همچنین، برای رنگرزی می‌توانید از رب گوجه استفاده کنید.

در هنگام آماده‌سازی برای دم‌کشیدن، می‌توانید کمی زیره، ادویه‌های معطر یا سبزی معطر مانند مرزه را به آن اضافه کنید تا عطر خوبی داشته باشد.

برای به دست آوردن طعمی خوشمزه‌تر، از روغن زرد به جای روغن معمولی برای سرخ کردن دمپخت گوجه استفاده کنید.

استفاده از پودر یا پوره سیر نیز می‌تواند طعم دمپخت گوجه را بهبود بخشد.

عصاره مرغ نیز می‌تواند به غذای شما طعم و عطر خوبی بدهد، بنابراین در تهیه غذاهای مختلف می‌توان از آن استفاده کرد.

هنگام ریختن برنج در قابلمه و جوشاندن آن، می‌توانید دو قاشق غذاخوری ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید. با این کار، طعم و عطر بهتری به برنج خواهید داد.

حتماً به این نکته توجه کنید که غذای دمپخت گوجه بسیار حساس است و افزودن آب بیش از حد می‌تواند باعث شفتگی آن شود. بنابراین، در هنگام ریختن آب در قابلمه، با دقت و احتیاط کافی عمل کنید و بیش از حد نصف آب را در قابلمه ریخته نشود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.