; فوت و فن کیک براونی و راز خوشمزگی کیک براونی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
مدل لباس عروس جدید پرنسسی 1403 زیبا و جدید ویژه اینستا

مدل لباس عروس جدید پرنسسی 1403 زیبا و جدید ویژه اینستا

مدل لباس عروس جدید مدل لباس عروس جدید پرنسسی ۱۴۰۳ زیبا و جدید ویژه اینستا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هنگام پرو لباس عروس تعداد زیادی …

فوت و فن لوکوم و راز خوشمزگی لوکوم خوشمزه و خانگی

فوت و فن لوکوم و راز خوشمزگی لوکوم خوشمزه و خانگی

فوت و فن لوکوم فوت و فن لوکوم و راز خوشمزگی لوکوم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. این نوشتار شما را با دستورالعمل‌های متنوع …

فوت و فن پیراشکی مرغ و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیراشکی مرغ و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیراشکی مرغ فوت و فن پیراشکی مرغ و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیراشکی مرغ و سبزیجات، …

فوت و فن کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی اصل آموزش تصویری کیک براونی طرز تهیه کیک براونی با پودر اماده کیک براونی شکلاتی غلیظ کیک براونی شف طیبه طرز تهیه کیک براونی دو رنگ طرز تهیه کیک براونی مرطوب رشد کیک براونی چیست

فوت و فن کیک براونی و راز خوشمزگی کیک براونی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

براونی، نوعی کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و محبوب است که با داشتن یک بافت خاص و متفاوت، در میانه‌های کیک و شیرینی جای می‌گیرد. این کیک برای سرو کردن در مراسم عصرانه همراه با چای یا قهوه گزینه‌ای عالی است و دستور پختی نسبتاً ساده دارد. با این وجود، در پخت براونی، دقت داشته باشید تا کیک نه بیش از حد خشک و سفت شود و نه به صورت نپخته و خام باقی بماند.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی

آرد ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

کره ۱۷۰ گرم

شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی نسوز به میزان لازم

پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری

وانیل ۱ قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

روش تهیه کیک براونی

برای پخت کیک براونی لذیذ، ابتدا کره و شکلات تخته‌ای را در یک کاسه بریزید و با استفاده از روش بن‌ماری آن‌ها را ذوب کنید، به این صورت که کاسه را بر فراز یک ظرف حاوی آب داغ قرار دهید تا محتویات کاملاً ذوب شوند. همچنین می‌توانید شکلات و کره را به مدت ۱ دقیقه در مایکروویو با قدرت ۱۰۰٪ قرار دهید.

وقتی شکلات و کره ذوب شدند، آن‌ها را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن تا دمای ملایم، شکر و پودر قهوه را به آن‌ها افزوده و به خوبی هم بزنید تا شکر کمی حل شود. دانه‌های شکر در مخلوط طبیعی هستند.

بعد از خنک شدن مخلوط تا حدی که دیگر داغ نباشد، تخم‌مرغ‌ها را یک به یک اضافه کنید و پس از هر افزودن، فقط به اندازه‌ای هم بزنید که مخلوط شوند تا بافت کیک حفظ شود.

پس از وارد کردن آخرین تخم‌مرغ، وانیل را افزوده و دوباره کمی هم بزنید.

آرد، نمک و پودر کاکائو را الک کرده و به مرور به ترکیب شکلاتی بیفزایید و با استفاده از لیسک به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

یک قالب مربعی یا مستطیلی را با کره چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، به گونه‌ای که کاغذ از لبه‌های قالب بیرون بزند.

روی مخلوط براونی کمی شکلات چیپسی بپاشید.

فر را از پیش گرم کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

مخلوط براونی را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. با خلال دندان میزان پخت کیک را تست کنید. اگر خلال به کیک بچسبد، به معنای نیاز به پخت بیشتر است.

پس از سرد شدن کیک، آن را برش داده و سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی

شیر نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو ٣ قاشق غذاخوری

روش تهیه سس شکلاتی

شیر و شکر را در یک ظرف ترکیب کرده و آن‌ها را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً در شیر حل گردد.

یک چهارم پیمانه روغن مایع را با سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید، سپس این مخلوط را به ترکیب داغ شیر و شکر افزوده و به خوبی هم بزنید.

سس داغی که تهیه کردید را به آرامی روی براونی که همچنان در قالب است بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا کیک سس را به خود جذب کند.

فوت و فن کیک براونی

نگهداری کیک براونی در یخچال به دلیل داشتن کره و شکلات موجب سفت شدن بافت آن می‌شود، بنابراین پیشنهاد می‌شود که براونی در روز تهیه مصرف شود.

کیک براونی را می‌توانید تا سه روز در محیط مناسب نگهداری کنید.

اگر تمایلی به طعم کره ندارید، می‌توانید به جای آن از مارگارین استفاده نمایید.

در صورتی که از شکلات شیرین استفاده می‌کنید، مقدار شکر مورد استفاده را کاهش دهید.

به دلیل وجود شکلات و تراکم بافت، براونی کمتر پف می‌کند.

زیاد هم زدن موجب سفت شدن بافت براونی خواهد شد.

برای پختن براونی، استفاده از قالب‌های مربع یا مستطیل توصیه می‌شود و بهتر است از قالب‌های شیشه‌ای (مثل پیرکس) استفاده نکنید.

مطمئن شوید که دمای فر بیش از حد توصیه شده نباشد.

براونی را می‌توانید به صورت ساده یا با سس شکلات سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.