; فوت و فن سوپ کودک و راز خوشمزگی سوپ کودک خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آش ترخینه و راز خوشمزگی آش ترخینه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ترخینه و راز خوشمزگی آش ترخینه خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش ترخینه فوت و فن آش ترخینه و راز خوشمزگی آش ترخینه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن ماقوت و راز خوشمزگی ماقوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن ماقوت و راز خوشمزگی ماقوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن ماقوت فوت و فن ماقوت و راز خوشمزگی ماقوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با ماقوت ماقوت، یک دسر …

فوت و فن کیک نارگیلی و راز خوشمزگی کیک نارگیلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نارگیلی و راز خوشمزگی کیک نارگیلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نارگیلی فوت و فن کیک نارگیلی و راز خوشمزگی کیک نارگیلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کیک …

فوت و فن سوپ کودک

راز خوشمزه شدن سوپ جو نی نی سایت سوپ مقوی برای کودک دو ساله طرز تهیه سوپ کودک شش ماهه سوپ مقوی برای کودک سرماخورده طرز تهیه سوپ برای کودکان 10 ماهه ادویه برای خوشمزه شدن سوپ جو راز خوشمزه شدن سوپ ورمیشل طرز تهیه سوپ برای نوزاد 7 ماهه نی نی سایت

فوت و فن سوپ کودک و راز خوشمزگی سوپ کودک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کودکان به عنوان هدیه‌های دوست‌داشتنی و شیرین خلقت، نقش کلیدی در ایجاد فضای گرم و صمیمی در خانواده ایفا می‌کنند. تغذیه مناسب در سال‌های نخستین زندگی کودکان، که بر رشد فیزیکی و ذهنی آن‌ها در آینده تأثیر می‌گذارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. انتخاب غذاهای مقوی و سالم برای کودکان ضروری است تا آن‌ها را به افرادی باهوش و فعال تبدیل کند. در این مقاله، قصد داریم چند دستور تهیه سوپ مغذی و خوشمزه برای کودکان را ارائه دهیم. سوپ‌ها به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی کودکان، مملو از مواد مغذی و ویتامین‌های ضروری برای رشد آن‌ها هستند. این سوپ‌ها مناسب برای سنین مختلف کودکان طراحی شده‌اند و در تهیه آن‌ها از مواد غذایی مفیدی چون انواع سبزیجات بهره گرفته شده است. تهیه این سوپ‌ها آسان است و می‌توان آن‌ها را برای مصرف روزانه در یخچال نگه داشت.

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات برای کودکان شش ماه و بالاتر

۲ تکه کوچک سینه یا ران مرغ

۱ عدد سیب زمینی کوچک

۱ عدد هویج کوچک

۲/۱ قاشق غذاخوری برنج نیم دانه (برنج نیم دانه لعاب بهتری به سوپ می دهد)

۱ گوجه فرنگی کوچک

۲ لیوان آب (عصاره) مرغ

نمک و زردچوبه به میزان لازم

این سوپ خوشمزه برای نوزادان بیشتر از ۶ ماه مناسب است. ابتدا، تکه‌های سینه یا ران مرغ را همراه با سیب‌زمینی، هویج و گوجه‌فرنگی که خوب شسته و خرد شده‌اند، در یک قابلمه مناسب بپزید. جداسازی عصاره مرغ را طبق دستورالعمل انجام دهید. مرغ را به صورت رشته‌ای خرد کنید.

در مرحله بعدی، برنج نیم‌دانه را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را به مخلوط مرغ اضافه کنید. مقدار مناسب نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید. پس از پخت کافی مواد، حرارت را کم کنید تا مواد کمی بیشتر پخته و جا بیفتند.

در نهایت، حرارت را خاموش کرده و با استفاده از مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی، محتویات را به طور کامل صاف کنید تا سوپی نرم و ملایم برای کودکتان حاصل شود.

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی برای کودکان ۷ ماه با بالا

۱ قاشق مرباخوری نخودفرنگی

۱ عدد هویج کوچک

۱ عدد پیاز متوسط

۱ تکه گوشت گوسفندی یا مرغ بهتر است بدون چربی باشد.

۲ قاشق مرباخوری ماکارونی خرد شده

روغن زیتون به میزان لازم

نمک به میزان لازم

این سوپ برای نوزادان ۷ ماهه مناسب است.

ابتدا پیاز را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، پیازهای خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید. پس از نرم شدن پیازها، گوشت گوسفند یا مرغ را به همراه میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.

در همین زمان، هویج و نخودفرنگی را بخارپز کنید. وقتی پخته شدند، آن‌ها را به قابلمه حاوی گوشت بیفزایید.

سپس، ماکارونی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید، کمی نمک بزنید و اجازه دهید تا ماکارونی نیز به خوبی بپزد.

پس از پخت کامل تمام مواد، همه چیز را با مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی صاف کرده و یکدست کنید.

برای افزایش ارزش غذایی سوپ برای کودکان ۹-۱۰ ماهه، یک قاشق مرباخوری گندم پرک شده و یک قاشق غذاخوری قارچ تازه خرد شده به سوپ اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ جو پرک برای کودکان ۸ ماه به بالا

۱ پیمانه جو پرک

۱ پیمانه هویج خرد شده

۱ عدد فلفل دلمه ای (رنگ زرد آن دارای ویتامین C بیشتری است)

۱ عدد گوجه فرنگی

۱ پیمانه لوبیا سبز خرد شده

۱ عدد سیب زمینی

۱ پیمانه ساقه کرفس خرد شده

آب قلم یا مرغ

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

این سوپ مناسب کودکان ۸ ماهه به بالا است.

برای تهیه عصاره گوشت قلم یا مرغ، آن را با مقدار کافی آب و ترکیبی از ادویه‌ها در قابلمه روی حرارت پایین بپزید. افزودن ساقه کرفس، برگ بو، و پیاز به گوشت می‌تواند طعم و عطر بهتری ایجاد کند. پس از پخت، قلم یا مرغ را بیرون آورده و مواد را صاف کنید تا فقط عصاره باقی بماند. این عصاره را برای استفاده بعدی می‌توانید فریز کنید.

در مرحله بعدی، جو پرک را چند ساعت در آب خیس کنید تا آماده شود.

سپس، سبزیجات مانند هویج، لوبیا سبز، کرفس، و سیب زمینی را بشویید، خرد کنید و بپزید.

در یک قابلمه دیگر، جو پرک را با عصاره گوشت بپزید. پس از مدتی، سبزیجات پخته، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. می‌توانید سبزیجات را هم با جو پرک یا جداگانه بپزید و در آخر به جو بیفزایید. ادویه‌های دلخواه مثل نمک، فلفل، آویشن و کمی روغن زیتون را نیز اضافه کنید.

پس از پخت کامل، تمام مواد را با مخلوط‌کن یا گوشت کوب برقی یکدست کنید تا خوردن سوپ برای کودک آسان‌تر باشد.

برای سوپ سفید، به جای گوجه فرنگی از شیر استفاده کنید. در یک قابلمه کوچک، کمی شیر و آرد را مخلوط کنید و به همراه کمی کره بپزید. سپس این مخلوط را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه سوپ گوشت و سبزیجات برای کودکان ۸ ماه به بالا

۱ -۲ تکه گوشت گوسفندی یا گوساله بدون چربی

۱ قاشق غذاخوری برنج نیم دانه

۱ قاشق غذاخوری جو پرک یا دوسر

۱عدد هویج کوچک

۱ عددگوجه فرنگی کوچک

۱ عدد سیب زمینی کوچک

۱ قاشف غذاخوری نخود سبز

چند عدد ماش (یا عدس)

۱ قاشق غذاخوری سبزیجات (شامل جعفری، شوید و گشنیز)

۱ عدد پیاز کوچک (در صورت تمایل میتوانید از پیازچه استفاده کنید)

آب قلم یا مرغ

روغن زیتون به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

این سوپ لذیذ که با گوشت درست می‌شود، برای کودکانی که بیشتر از ۸ ماه سن دارند مناسب است. برای شروع تهیه آن، ابتدا گوشت را بپزید. نوع گوشت بر اساس ترجیح شما انتخاب می‌شود، می‌توانید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید، با این توضیح که گوشت گوسفندی سریع‌تر پخته می‌شود. توصیه می‌شود که جو پرک و ماش (یا عدس) را قبلاً خیس کنید تا سریع‌تر بپزند و کمتر نفخ ایجاد کنند.

در مرحله دوم، برنج نیم دانه، هویج، سیب زمینی، گوجه، پیاز، ماش و جو پرک را در یک قابلمه متوسط و روی شعله ملایم با آب گوشت بپزید تا نرم شوند.

سپس، گوشت پخته و خرد شده، نمک، فلفل و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید تا تمام مواد با هم بپزند و طعم‌دار شوند.

در نهایت، پس از خنک شدن مواد، آن‌ها را با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی صاف و یکدست کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.