; فوت و فن سوپ گشنیز و راز خوشمزگی سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فلافل، یکی از غذاهای …

فوت و فن نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خانگی و خوشمزه

فوت و فن نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خانگی و خوشمزه

فوت و فن نون خامه ای فوت و فن نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خانگی و خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آنچه …

فوت و فن مرغ مجلسی و راز خوشمزگی مرغ مجلسی و سس مرغ

فوت و فن مرغ مجلسی و راز خوشمزگی مرغ مجلسی و سس مرغ

فوت و فن مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی و راز خوشمزگی مرغ مجلسی و سس مرغ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زرشک پلو با مرغ …

فوت و فن سوپ گشنیز

فیلم طرز تهیه سوپ گشنیز طرز تهیه سوپ گشنیز ساده طرز تهیه سوپ گشنیز و جعفری سوپ گشنیز نی نی سایت طرز تهیه سوپ گشنیز برای سرماخوردگی سوپ گشنیز خانم گلاور سوپ گشنیز مجلسی طرز تهیه سوپ گشنیز در طب سنتی

فوت و فن سوپ گشنیز و راز خوشمزگی سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سوپ گشنیز از دستور غذایی سنتی و مورد علاقه در ایران به شمار می‌رود که خواص سلامت‌بخش فراوانی دارد و مزه‌ای خوشمزه به همراه دارد. در شهرهایی مثل تبریز، این سوپ به عنوان غذای ویژه‌ای برای جشن‌ها و مراسم مهم استفاده می‌شود و با آش دوغ در طعم و مزه قابل مقایسه است. برای افزودن به کیفیت طعم سوپ، استفاده از گشنیز تازه اهمیت زیادی دارد. تهیه این سوپ با جوپرک آسان است و به عنوان یک انتخاب مناسب برای وعده‌های افطار در رمضان محسوب می‌شود.

مواد لازم برای آماده سازی سوپ گشنیز

سیر ۲ حبه

هویج ۱ عدد

آب مرغ ۲ پیمانه

گشنیز ۱۰۰ گرم

ماست ۵۰۰ گرم

آرد ۱ ق غذا خوری

عصاره مرغ ۱ عدد

جو پرک ۱۵۰ گرم

روغن مایع به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه سوپ گشنیز

شما می‌توانید هم جو پوست کنده و هم جو پرک را برای درست کردن این سوپ به کار ببرید، ولی استفاده از جو پرک به سوپ طعم بهتری می‌بخشد. اولین قدم این است که جو پرک را داخل آب سرد ریخته و اجازه دهید تا برای نیم ساعت خیس بخورد.

سپس، جویی که خیس خورده است را به همراه عصاره مرغ که قبلاً در آب گرم خیسانده‌اید، داخل یک دیگ بریزید و روی شعله قوی قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کرده تا جو کاملاً پخته و غلیظ شود. هویج‌ها را پوست بکنید، بشویید و رنده کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط جو اضافه کنید.

پس از اضافه کردن هویج، درب دیگ را بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. بعد از اینکه مواد پخته شدند، سیر رنده شده را به آن افزوده و گشنیزها را که قبلاً شسته و خشک کرده‌اید، ریز خرد کنید و کنار بگذارید. هنگامی که جو و هویج کاملاً پخته شدند، گشنیز خرد شده را به آنها اضافه کنید.

برای افزودن طعم ترش به سوپ، استفاده از ماست ترش پیشنهاد می‌شود، اما در صورت عدم دسترسی می‌توانید از آب لیموی ترش استفاده کنید. ماست را در یک کاسه بریزید و با همزن به خوبی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

بعد، ماست را به آرامی به دیگ سوپ اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا ماست به آرامی گرم شود و مواد خوب با هم ترکیب شوند. شعله را کم کرده و به هم زدن سوپ ادامه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند. نیازی نیست که سوپ به شدت بجوشد؛ باید بر روی حرارت ملایم قرار داشته باشد. پس از حدود ۵ دقیقه، سوپ آماده است. در آخر، به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید، شعله را خاموش کرده و سوپ را در ظروف مخصوص سرو کنید.

فوت و فن سوپ گشنیز

برای این دستور پخت، استفاده از ماست با طعم ترش و یکدست شده ضروری است.

حین پخت گشنیز، زمان را کوتاه نگه دارید تا رنگ آن ثابت بماند و تیره نشود.

برای غلیظ‌تر کردن سوپ، افزودن یک قاشق غذاخوری آرد که کمی سرخ شده است، مفید است.

این سوپ باید به اندازه‌ای غلیظ باشد، پس در اضافه کردن آب دقت نمایید.

استفاده از آب مرغ به جای آب ساده، طعم سوپ را غنی‌تر می‌کند.

در صورت استفاده از عصاره مرغ، به دلیل نمک آن، در اضافه کردن نمک به سوپ با احتیاط عمل کنید.

در صورتی که ماست شما کافی ترش نیست، می‌توانید آن را برای مدتی در دمای اتاق نگه دارید تا به ترشی مطلوب برسد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.