; فوت و فن سالاد انار و راز خوشمزگی سالاد انار خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شیرینی مرنگ و راز خوشمزگی شیرینی مرنگ

فوت و فن شیرینی مرنگ و راز خوشمزگی شیرینی مرنگ

فوت و فن شیرینی مرنگ فوت و فن شیرینی مرنگ و راز خوشمزگی شیرینی مرنگ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرنگ یک ماده است که از ترکیب …

فوت و فن رولت و راز خوشمزگی رولت و نکات پخت رولت خامه ای خوشمزه

فوت و فن رولت و راز خوشمزگی رولت و نکات پخت رولت خامه ای خوشمزه

فوت و فن رولت فوت و فن رولت و راز خوشمزگی رولت و نکات پخت رولت خامه ای خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی رولت خامه‌ای …

فوت و فن خورشت بادمجان و برای غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم

فوت و فن خورشت بادمجان و برای غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم

فوت و فن خورشت بادمجان فوت و فن خورشت بادمجان و برای غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بادمجان یکی از …

فوت و فن سالاد انار

طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید سالاد کلم و انار و کشمش سالاد کلم و انار و گردو سالاد انار مجلسی سالاد کلم و انار و هویج سالاد انار و گردو سالاد انار و کاهو سالاد انار و گل کلم

فوت و فن سالاد انار و راز خوشمزگی سالاد انار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

در ایام پاییز و زمستان، زیبایی سفره شما با افزودن میوه‌هایی رنگین و خوشمزه مانند انار افزایش می‌یابد. انار که برای آماده‌سازی انواع مختلفی از غذاها، دسرها، و سالادها مورد استفاده قرار می‌گیرد، قادر است به سالادهایتان طعمی منحصربه‌فرد بدهد. اگر در جستجوی یک دستور العمل برای سالادی هستید که با دانه‌های دلنشین انار تهیه شده، این بخش را دنبال کنید.

سالاد انار، با طعم ترش و ملس خود، فرح‌بخش است. با درست کردن این نوع سالاد، می‌توانید زیبایی و جلوه‌ای تازه به سفره غذایتان بخشید.

مواد لازم برای آماده سازی سالاد انار و کلم قرمز

انار دون شده ۲ پیمانه

کلم قرمز ۳ پیمانه

مغز گردو خرد شده نصف یک پیمانه

سس مایونز سه قاشق غذاخوری

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

ماست سه قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و گلپر به میزان لازم

روش تهیه سالاد انار و کلم قرمز

ابتدا، کلم‌ها را با احتیاط بشویید و بر روی یک دستمال خشک و پاکیزه قرار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود. پس از اینکه کلم‌ها کاملاً خشک شدند، آن‌ها را به قطعات ریز برش دهید یا با یک رنده بزرگ رنده کنید.

در ادامه، دانه‌های انار را به کلم برش خورده یا رنده شده اضافه کنید و هر دو را خوب با هم مخلوط کنید.

برای ساختن سس سالاد، ماست، آب لیمو تازه، سس مایونز، کمی نمک و فلفل به همراه گلپر را در یک کاسه مخلوط کنید و این سس را به مخلوط کلم و انار بیفزایید.

در مرحله پایانی، گردوهای خرد شده را به سالاد اضافه کنید و سالاد را تا زمانی که آماده سرو است، در داخل یخچال قرار دهید تا خنک و تازه بماند.

مواد لازم برای آماده سازی سالاد انار و گل کلم

گل کلم یک عدد کوچک

انار دان شده یک پیمانه

سس مایونز نصف یک پیمانه

ماست یک پیمانه

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم

روش تهیه سالاد انار و گل کلم

ابتدایی‌ترین گام، شستشو و تکه‌تکه کردن کلم سفید است. بعد از آن، یک قابلمه پر از آب را بر روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. زمانی که آب به جوش آمد، کلم سفید را به آن اضافه کرده و پس از گذشت ده دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.

کلم را در یک صافی قرار دهید تا سرد شود. سپس دانه‌های انار را به آن بیفزایید.

سس سالاد را با ترکیب روغن زیتون، ماست، آب لیموترش، سس مایونز، نمک، فلفل و گلپر تهیه کنید و آن را روی ترکیب کلم و انار بریزید.

تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و پیش از سرو، سالاد را برای مدتی بین یک تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای آماده سازی سالاد انار و لبو و مرغ

سینه مرغ ۷۰۰ گرم

انار دون شده ۱ فنجان

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

لبو پخته شده ۲۲۰ گرم

پوست رنده شده پرتقال ۱ قاشق غذاخوری

آب پرتقال نصف فنجان

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه سالاد انار و لبو و مرغ

اولین گام، قرار دادن مرغ در داخل قابلمه و پر کردن آن با آب است. کمی نمک بزنید و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند.

وقتی آب جوش آمد، حرارت را پایین بیاورید تا مرغ به طور کامل بپزد.

پس از زمانی در حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه، مرغ را چک کنید و در صورت پخته شدن، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.

زمانی که مرغ سرد شد، پوست و استخوان‌ها را جدا کرده و گوشت را به شکل ریش ریش یا اسلایس‌های باریک برش دهید.

سپس، آب پرتقال و پوست رنده شده آن، روغن، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید. لبو را به اسلایس‌های باریک برش دهید و در ظرفی قرار دهید. مرغ ریش ریش شده و دانه‌های انار را افزوده و سپس مخلوط پرتقال را روی آن‌ها بریزید.

مواد لازم برای آماده سازی سالاد انار و اسفناج

انار ۱ عدد

اسفناج خرد شده دو پیمانه

سرکه بالزامیک سه قاشق غذاخوری

رب انار سه قاشق غذاخوری

مغز گردو نصف یک پیمانه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه سالاد انار و اسفناج

ابتدا، اسفناج‌ها را به خوبی بشویید و روی یک حوله تمیز قرار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود.

پس از آن، اسفناج‌ها را ریز کنید و آن‌ها را درون یک کاسه بزرگ به همراه دانه‌های انار و گردوها قرار دهید و خوب مخلوط نمایید.

برای درست کردن سس سالاد، نمک، فلفل سیاه، رب انار و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده و این ترکیب را روی اسفناج و سایر مواد ریخته و به خوبی هم بزنید.

مواد لازم برای آماده سازی سالاد انار و لبو

لبو ۴-۵ عدد

انار دون شده دو پیمانه

روغن زیتون به مقدار لازم

کلم قرمز خرد شده دو پیمانه

آبلیمو تازه به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه سالاد انار و لبو

اولین کار، شستن دقیق لبو و پختن آن است. بعد از پخته شدن لبو، پوستش را گرفته و آن را به اندازه‌های مورد نظر برش دهید.

در مرحله بعد، کلم قرمز را بشویید و پس از خشک کردن، به قطعات کوچکتر خرد کنید.

سپس، لبو و کلم خرد شده را همراه با دانه‌های انار در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید.

برای آماده سازی سس سالاد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک ترکیب نموده و به خوبی هم بزنید.

نهایتاً، سالاد را به مدت چندین ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به طور کامل با یکدیگر ادغام شوند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.