; فوت و فن خوراک خاویار بادمجان و راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان خوشمزه - موسوی ها
فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن دلمه بادمجان فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات پخت دلمه بادمجان …

فوت و فن سالاد رنگین و راز خوشمزگی سالاد رنگین خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد رنگین و راز خوشمزگی سالاد رنگین خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد رنگین فوت و فن سالاد رنگین و راز خوشمزگی سالاد رنگین خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معمولا سالاد‌ها به صورت …

فوت و فن دلمه فلفل و راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل

فوت و فن دلمه فلفل و راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل

فوت و فن دلمه فلفل فوت و فن دلمه فلفل و راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت و …

فوت و فن خوراک خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان کارخانه ای طرز تهیه خاویار بادمجان نی نی سایت طرز استفاده از کنسرو بادمجان طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه خاویار بادمجان با چی بخوریم با کنسرو بادمجان چی درست کنم خاویار بادمجان کنسرو کنسرو خوراک بادمجان

فوت و فن خوراک خاویار بادمجان و راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خوراک بادمجان به عنوان یک غذای سریع و پرطرفدار در آشپزی ایرانی مطرح است. این غذا که با بادمجان پخته تهیه می‌شود، در بین دیگر غذاهای مبتنی بر بادمجان، موقعیت خاصی دارد. اگرچه ممکن است این خوراک را به صورت کنسروی از فروشگاه‌ها خریداری کنید، تهیه آن در خانه با دستور پخت شخصی نیز امکان‌پذیر است و روش‌های مختلفی برای پخت این غذای خوش طعم وجود دارد.

مواد لازم برای آماده سازی خوراک خاویار بادمجان مجلسی

بادمجان بزرگ: ۴ عدد

پیاز ساطوری و ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط

روش تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

برای آماده‌سازی یک خوراک خاویار بادمجان مجلسی بی‌نظیر، ابتدایی‌ترین مرحله، کباب کردن بادمجان‌ها است که می‌توان این کار را روی منقل، با گریل، یا درون فر انجام داد. به خاطر داشته باشید که بادمجان‌هایی با پوست براق، مزه شیرین و دانه‌های ریز برای این دستور غذایی انتخاب ایده‌آلی هستند.

برای پوست کندن راحت‌تر بادمجان‌های کباب شده، زمانی که پوست آن‌ها به طور کامل سوخته و گوشت آن نرم شده است، آن‌ها را زیر آب سرد بشویید.

در مرحله بعد، بادمجان‌ها را خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز ریز کرده و آماده سازید.

پیازهای ریز شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند. هنگام سرخ کردن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا بوی خام آن گرفته شود.

پس از آنکه پیازها طلایی شدند، گوجه‌فرنگی‌های ریز شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن‌ها کشیده شود و کمی سرخ شوند.

رب گوجه فرنگی را در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. پس از آنکه رب تغییر رنگ داد و خامی خود را از دست داد، آن را به مخلوط پیاز و گوجه اضافه کنید.

بادمجان‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید زمانی که آب گوجه کاملا گرفته شده است. مقدار نمک و فلفل را تنظیم کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. اجازه دهید خوراک برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد و طعم‌دار شود.

این خوراک خاویار باید اندکی تند و چرب باشد، اما میزان تندی و چربی آن کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. در پایان، برای افزودن طعمی خوشایند به خوراک، کمی آبلیمو یا آب لیموترش تازه اضافه کنید.

اگر این دستور پخت را دنبال کنید، خوراک خاویار بادمجان شما طعم و عطری مشابه به نسخه کنسروی آن خواهد داشت.

مواد لازم برای آماده سازی خوراک بادمجان خانگی

بادمجان : ۵ عدد

پیاز بزرگ : ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز : ۲ عدد (به دلخواه)

سیر : ۳ حبه

گوجه فرنگی : ۲ عدد

روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذا خوری

جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روش تهیه خوراک بادمجان خانگی

برای تهیه خاویار بادمجان یا مربای بادمجان، اولین گام، کباب کردن بادمجان‌ها با پوست آن‌ها روی شعله گاز یا در فر می‌باشد.

پس از آنکه بادمجان‌ها کبابی شدند، آن‌ها را برای مدت ۵ دقیقه درون کیسه پلاستیکی محکم قرار دهید تا پوست آن‌ها به آسانی کنده شود.

همچنین، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را با همان روش بر روی حرارت یا در فر کباب کنید و منتظر بمانید تا خنک شوند.

پس از خنک شدن، پوست این سبزیجات را جدا نموده و آن‌ها را به صورت خرد شده و نگینی برش دهید.

پیاز و سیر را رنده کرده و در تابه‌ای با کمی روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

سپس، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی خرد شده را به تابه افزوده و آن‌ها را تا زمانی که آبشان کاملا تبخیر شود، تفت دهید.

به این ترکیب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بعد از آن، بادمجان‌های کبابی خرد شده را به مواد در تابه اضافه کرده و همه را با هم سرخ کنید.

آبلیمو و جعفری خرد شده را به غذا افزوده و درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا کاملا پخته و طعم‌دار گردد.

اگر مایل به افزودن رنگی زیبا به غذا هستید، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی پیشنهاد می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.